20. kolo
20.01.2008 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Deportivo La Coruňa 1:0

Almería hostila Deportivo La Coruňa a zápas spěl k remíze. Až dvě minuty před koncem vstřelil jediný a rozhodující gól domácí Ruben Pulido a vyšvihl Almeríi na desátou příčku tabulky. Depor je předposlední. Domácí nastoupili víceméně v tradiční sestavě, v brance byl místo Cobeňa nyní Alves. I hosté začali bez změn v sestavě, v obraně se opět objevil zkušený Manuel Pablo, útok opět vedl Adrián. Na desátou příčku tabulky Almeríi pomohla také i výhra v minulém kole nad Espanyolem. La Coruňi nyní chybí k záchraně pět bodů.

Nováček z Almeríe se propracoval do první šance už v 11. minutě. Crusat nebezpečně nacentroval a míč zapadl málem až do branky, ale Fabri jej vytěsnil na roh. Na druhé straně střílel mimo branku Juan Rodríguez. Tlak ale měli domácí, Felipe Melo hlavičkoval těsně vedle tyče gólmana Fabrizia. Po půlhodině zase domácí gólman Diego Alves skvěle zneškodnil nebezpečný volej Andrese Guardada.

Čtyři minuty po přestávce pak hosté nevyužili další velkou šanci. To zkraje pokutového území trefil břevno Riki, dorážku poslal Adrián López nad. Závěr ale patřil Almeríi a ta také dala dvě minuty před koncem rozhodující branku. Nejprve zkoušel zdálky štěstí Felipe Melo a jeho rána olízla břevno, před Crusatem zase na poslední chvíli odvrátil míč stoper Adrián. Remíza se ale nekonala. To poslal před branku přízemní centr Miguel Angel Corona a Pulido neměl problém usměrnit míč do sítě.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chytne se už konečně Depor ? Už by bylo načase. Tip 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1...Almería!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele