23. kolo
09.02.2008 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Murcia - Villarreal CF 0:1

Villarreal porazil ve velice průměrném utkání Murcii. Domácí tým tedy zůstane na sestupových pozicích i po tomto kole, hosté se posunuli na průběžné třetí místo. Žlutá ponorka byla po většinu utkání horší, Real však doplatil na svoji špatnou koncovku.

Po úvodní nezaživné dvacetiminutovce viděli diváci na stadionu Condomina první zajímavější moment ve dvaadvacáté minutě, kdy Ivan Alonso prodloužil hlavou míč na Goitoma, jenž však pálil z osmnácti metrů nad branku Diega Lopeze. V další akci Murcie střílel Jofre, jehož pokus skončil po zásahu stopera Gonzalo Rodriguez dva metry vedle hostující branky. V závěru prvního poločasu hlavičkoval Goitom těsně mimo.

Villarreal se dostal do první střelecké pozice na začátku druhého dějství, kdy Eguren pálil metr vedle branky, kterou strážil Notario. Na další příležitost čekali fanoušci až do 78. minuty, Goitom se dostal před brankáře Diega Lopeze, ovšem v téžké pozici mířil útočník Murcie těsně vedle branky. Murcia byla lepší, jen těžce se však prosazovala přes úporně branící Villarreal. V nastaveném čase se dostal za obranu domácích útočník Guille Franco, jenž střelou podél brankáře Notaria rozhodl o tak trochu nezaslouženém vítězství Villarrealu.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Favoritem jsou hosté, tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehrál Tomasson???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele