34. kolo
27.04.2008 17:00 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Racing Santander 3:1

Mallorca porazila o Ligu mistrů bojující Santander, který sice zůstává i po druhé porážce v řadě na páté pozici, na čtvrté Atlético Madrid však už ztrácí dva body. Ostrované se po druhém vítězství v řadě posunuli v tabulce na devátou pozici, na šesté místo zaručující účast v Poháru UEFA ztrácejí svěřenci kouče Manzana pět bodů.

První příležitost měl hostující útočník Smolarek, který stejně jako Jorge Lopez o pár minut později pálil mimo branku stráženou brankářem Moyou. Na druhé straně zahrozil Borja Valero, jenž si naskočil na centr Navarra ale nedokázal zamířit mezi tři tyče. První poločas příliš vzrušení nenabídl, ve druhém dějství se vše ale dohnalo. Domácí Borja Valero našel ve 49. minutě z rohového kopu Nunese, jenž poslal svůj pokus nekopromisně za záda brankáře Tona a Mallorca se tak dostala do vedení. Další branku viděli diváci na stadionu ONO Estadi v 82. minutě, kdy Colsa poslal katastrofální malou domu na brankáře Tona, u míče byl první útočník Trejo, jenž v pohodě zvýšil na 2:0. O čtyři minuty později Racing ještě vykřesal naději, když Navarro fauloval v pokutovém území Tchiteho a pokutový kop proměnil Duscher. V devadesáté minutě však utkání definitivně rozhodl Guiza, který svoji dvaadvacátou brankou v sezoně upravil skóre na konečných 3:1.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pokud udrží Daniel Guiza svoji střeleckou formu tak Mallorka vyhraje,ale Santander bude hodně neppříjemný soupeř!Můj tip 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca se bude muset snažit, Santander šlape na příčky zajištující předkolo LM. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele