34. kolo
26.04.2008 20:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - FC Barcelona 2:0

Barca s náhradníky nestačila na rozjeté Deportivo a zaslouženě prohrála 2:0. La Coruňa byla po celý zápas lepším týmem, zisk tří bodů pro ní představuje další krok v cestě za účastní v evropských pohárech.

Frank Rijkaard sice ujišťoval, že se Barca plně soustředí na ligu, ale úvodní jedenáctka jasně ukázala pravý opak. V bráně se poprvé od zimního přestupu objevil gólman José Manuel Pinto, v základu nastoupili i Sylvinho, Thuram či Gudjohnsen. To domácí nastoupili v plné síle.

Katalánci každopádně ze začátku naznačovali, že by nemuseli odjet z El Riazor s prázdnou. Za zmínku stojí Zambrottova dalekonosná rána či výborný pas Bojana Krkice na Gudjohnsena, islandský hráč ovšem zaváhal. Bylo to nicméně Deportivo, které mělo největší šance – Angel Lafita pálil výborně, ale neuspěl, stejně jako v dvojité šanci Xisco, jenž dokonce orazítkoval konstrukci brány. Juan Rodríguez se ocitl sotva metr před brankou, ale přesto dokázal minout.

Po změně stran byla převaha svěřenců Miguela Ángela Lotiny ještě hmatatelnější, což se velmi brzy projevilo. Kombinaci Manuela Pabla s Lafitou zakončil druhý jmenovaný přhrávkou na Juana Rodrígueze, který již tentokráte nezaváhal. Rijkaard poslal na hřiště Deca, ale bylo jasně znát, jaké priority hráči katalánského klubu mají, chybělo nasazení, bojovnost i fyzické síly.

Deportivo se stáhlo o něco více do obrany a pouštělo se do nebezpečných brejků. V závěru přišel definitivní úder. Míč ze standardní situace na vzdálenější tyči našel Pabla Ama a ten hlavou poslal hosty do kolen. Málokoho ze Ciudad Condal bude tato porážka v případě postupu do finále Ligy mistrů zajímat, ale pokud se neuspěje ani na Old Trafford, čeká hráče Barcelony peklo.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (9)

Přidat komentář
Pharrell

neprohra domacich

Reagovat
smazaný uživatel

Depor jede a brousí si zuby i na Barcu. Bude to zajímavé ! Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

la coruna!!!!!!!!!!!!!!!!! ,aspon bod!

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 pro barcu

Reagovat
fantomas

no tak zas tolik náhradníku tam teda neni v ty sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

no, jen 7

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne deportiivo!,prece by nas neporazila naka barcelona ,uz 5 viteztvi v rade -mauec,forza depor!

Reagovat
Mrvinho

Barca je už po smrti

Reagovat
smazaný uživatel

Pane, Depor teda jede !!! Srazil i Barcu, to je famózní jaro !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele