31. kolo
06.04.2008 17:00 CET
6 : 3
(4:3)

Reportáž

Atlético Madrid - UD Almería 6:3

Gólové hody viděli fanoušci na stadionu Vicente Calderóna, kde domácí Atlético rozstřílelo Almerii hokejovým výsledkem 6:3. Madridský klub se tak dokázal oklepat z porážky od Villarrealu a v důležitém utkání získal tři body, díky nimž se odpoutal na čtvrté pozici od Racingu Santander, jenž doma překvapivě nestačil na Deportivo. Almeria se v tabulce propadla na devátou pozici.

Brankový koncert začal již ve druhé minutě, kdy se krásně trefil z přímého kopu Antonio Lopez. Katastrofální úvod Almerie pokračoval v páté minutě, kdy stoper Pulido uviděl červenou kartu za faul v pokutovém území na Sergia Aguera. K nařízené penaltě se postavil Diego Forlan a přesnou střelou zvýšil už na 2:0.

Pro mnohé rozhodnutý zápas však přinesl ještě velké drama. V jedenácté minutě poslal výborný centr z levé strany Bruno Saltor a nikým neatakovaný středopolař Melo snížil na 2:1. Sedmnáctá minuta sebou přinesla další gólovou akci, záložník Almerie Ortiz napřáhl z více než dvaceti metrů a brankáři Abbiatimu zůstaly jen oči pro pláč – 2:2.

Ve 34. minutě šlo Atlético znovu do vedení, po chybě brankáře Diega Alvese se radoval Portugalec Simao, s jehož pokusem z přímého kopu si nedokázal chybující Alves poradit. O tři minuty později však Almeria podruhé v utkání vyrovnala skóre, obrana Atlétika zaspala, když Ortiz vysunul Negreda, jenž hlavou překonal Abbiatiho. Pár minut před koncem prvního poločasu přišel jeden z rozhodujícíh momentů utkání, Juanito uviděl po faulu na Maxiho Rodrigueze druhou žlutou kartu a Almeria tak hrála jen v devítí mužích. Atlético dokázalo přesilovku zužitkovat velmi rychle, ještě na konci prvního poločasu se po přihrávce Raula Garcii prosadil dnes podruhé Simao.

Almeria se v devíti nemohla Atlétiku vyrovnat, v 54. minutě pálil Diego Forlan, brankář Alves míč jen vyrazil a dorážející Aguero vstřelil pátou branku domácího týmu. O šestnáct minut později to byl znovu argentinský talent Sergio Aguero, jenž dostal pas od střídajícího Reyese a přesným pokusem překonal Alvese – 6:3.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V tomto zápase se musíme maximálně zameřit na zodpovědný výkon, který nás dovede ke třem bodům. Musíme odrazit útok dotírajícího Santanderu, uhájení 4. příčky je moc důležité. Máme silnou ofenzivu, celkově je soupeř o třídu slabší, ale musíme dát pozor, jelikož Almería už letos párkrát favority nemile překvapila. Doufám, že se ukáže, že je Atlético velký tým, který umí unést tlak. Tip 3:1. ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kto by mi pomohol so stánkou o Atleticu Madrid????

Reagovat
smazaný uživatel

Co dodat, je prostě důležité dnes vyhrát!

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

promiňte, zapomněl jsem tip vynásobit třemi

Zápas hooodně divokej! Myslím, že pohled na skóre toho řekne dost. Díky naší střelecké potenci (a hlavně díky 2 ČK Almeríi) to dneska nevadilo, ale takových chyb v obraně se musíme vyvarovat! Přeci jenom tři góly v domácím zápase (minule na El Madrigal taky tři!) je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně divoký výsledek. Dávat góly umíme, ale už si opravdu musíme dát pozor na zadek, nápadně moc inkasujeme a hl. lehce !!! To by se nám mohlo zle vymstít. Jinak to byl asi moc pěkný zážitek pro fanoušky, tolik gólů v jednom zápasem, to jsou fotbalové hody ! Zatím v kludi hájíme 4. místo, po tomto zápase máme zase menší náskok (3 body), tak hl. aby to vydrželo. Jedeme dál !!!!!! ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele