Další články

Sportovní ředitel Interu: Vyjednávání s Bayernem bylo to nejtěžší, Lukaku už je minulostí

Sportovní stránku Interu má na starosti už od roku 2014. Letos dokonce obdržel cenu Spiga d'Oro, kterou uděluje město Cinisello Balsamo za přínos společnosti. Řeč je o jednom z klíčových mužů italských šampionů ze sezony 2020/21 Pieru Ausiliovi, který se ve středečním rozhovoru pro rádio Serie A otevřeně rozpovídal o starých i nedávných přestupových ságách.

Sommer podruhé v tomto roce mění dres, z Bayernu ho získal Inter Milán

Inter Milán řeší otázku obsazení brankářského postu a v pondělí večer představil první posilu. Svatyni Nerazzurri bude hájit Yann Sommer, italský klub švýcarského gólmana získal z Bayernu Mnichov.

Nestabilita v Bayernu: Davies prodlužovat smlouvu zatím nechce, v klubu ale setrvá

Kanadský obránce či křídelník Alphonso Davies se od svého přestupu z roku 2019 napevno usadil v řadách Bayernu. Když je zdravý, málokdy se stane, že by nenastoupil od úvodních minut. V posledních týdnech se ovšem rojily spekulace, že by přece mohl zamířit jinam. Ale i přes některá vyjádření svého poradce Kanaďan vzkázal, že v Bavorsku míní i nadále zůstávat.

Neuer si pustil pusu na špacír kvůli Tapalovičovi. Je jeho budoucnost v Bayernu nejistá?

Pořádně dusno bylo v posledních dnech v Bayernu kvůli vyhazovu trenéra brankářů Toniho Tapaloviče. Kritiku totiž kvůli jeho lednovému odchodu vyslovila jednička mezi třemi tyčemi Manuel Neuer, jenž se mimochodem v dresu Stern des Südens neobjeví vlivem zranění až do konce sezóny. Vůči jeho vyjádřením se následně ohradili Oliver Kahn i Hasan Salihamidžič.

Bayern má náhradu za Neuera, potvrdil přestup Sommera

Yann Sommer s oficiální platností odchází z Borussie Mönchengladbach do Bayernu Mnichov. Bavorský celek dnes celou transakci potvrdil, za švýcarského brankáře zaplatil osm milionů eur a podepsal s ním smlouvu na dva a půl roku...

Bayern dohodl příchod Sommera, stěhovat se má trojice brankářů

Bayern a Mönchengladbach se podle německých a švýcarských médií dohodly na přestupu brankáře Yanna Sommera do Mnichova. Švýcarská reprezentační jednička má v Bayernu nahradit dlouhodobě zraněného Manuela Neuera a podepsat smlouvu do června 2025.

Představení účastníků MS 2022 - Švýcarsko

Ani archetyp stability nemůže v Kataru pochopitelně chybět. Z vrcholných turnajů vynechalo Švýcarsko za posledních 18 let pouze Euro v roce 2012. Jinak nikdy nemělo potíže se na MS či ME kvalifikovat. Stejně tak prokazuje stabilitu také v Lize národů. Od jejího založení v roce 2018 se pořád drží v Lize A.

Ter Stegena nahradí po odchodu do Barcelony Švýcar Sommer

Borussia Mönchengladbach už našla náhradu za brankářskou jedničku Marca-Andrého ter Stegena, jenž má v létě namířeno do Barcelony. Novým gólmanem tradičního bundesligového celku bude švýcarský reprezentant Yann Sommer, který působí v Basileji.

Sverrissona zklamala koncovka, Bordinggaard se klaněl Sommerovi

Mistrovství Evropy do 21 let má za sebou své první zápasy, které rovnou přinesly dvě výhry, a tudíž i značné komplikace dvěma výběrům. Jedním z nich je i ten domácí, který si vylámal zuby na výtečném brankáři Švýcarů. Nedaleký Island pak pohořel na své zoufalé střelecké potenci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele