Další články

Bývalý francouzský reprezentant Gallas bude hrát za Perth

Bývalý francouzský reprezentant William Gallas bude po odchodu z Tottenhamu hrát v Austrálii. Šestatřicetiletý obránce, který mimo jiné působil v Arsenalu a v Chelsea, se dohodl na roční smlouvě s Perthem Glory. Klub o tom informoval na svém webu.

Gallas: Na Euru se ukázalo, jaký je Nasri ve skutečnosti

Bývalý reprezentant Francie William Gallas přispěl ke kritice svého bývalého spoluhráče z londýnského Arsenalu i národního týmu Samira Nasriho, který na mistrovství Evropy po vyřazení Francie vulgárně nadával novinářovi. Tento moment podle Gallase pouze dokládá opravdový charakter pětadvacetiletého záložníka.

Hráči Tottenhamu podle Redknappa věří v zisk titulu

Před sezonou Tottenham nepatřil k favoritům na titul, většina odborníků ani nevěřila, že by mohl hrát o umístění v první čtyřce anglické ligy. Spurs ale ve středu porazili v dohrávce prvního kola Everton 2:0 a v tabulce mají po dvaceti kolech 45 bodů, tedy stejně jako obhájce titulu Manchester United.

Gallas prodloužil smlouvu se Spurs

William Gallas o dva roky prodloužil smlouvu s Tottenhamem, u Spurs by tak měl setrvat do léta 2013. Zkušený obránce hraje v Tottenhamu od loňského léta, kdy přišel jako volný hráč z Arsenalu. Kvalitními výkony si vysloužil nový kontrakt.

Gallas se jako kapitán osvědčil. Redknapp mu pásku nechá

William Gallas dovedl Tottenham jako kapitán k výhře na Arsenalu, na kterou čekali Spurs sedmnáct let, a zřejmě si tak vysloužil právo nosit kapitánskou pásku i na další zápasy. Manažer Harry Redknapp totiž nemůže využít stabilní lídry Kinga s Dawsonem.

Nebylo to jednoduché, přiznal o přestupu Gallas

William Gallas na konci sezóny odmítl prodloužit smlouvu v Arsenalu a stal se volným hráčem. Dlouho nevěděl, kde bude v příští sezóně hrát, až nakonec zakotvil jen pár kilometrů od bývalého klubu, na White Hart Lane. Nyní přiznal, že to nebylo jednoduché rozhodnutí.

Gallas jde do Tottenhamu, vystřídá všechny londýnské velkokluby

Francouzský obránce William Gallas vymění dres Arsenalu za angažmá v týmu jeho velkého londýnského rivala Tottenhamu. Třiatřicetiletý fotbalista se dohodl s klubem na roční smlouvě, od jejího podpisu ho dělí už jen zdravotní prohlídka.

Redknapp: Gallas by byl skvělou posilou

William Gallas si stále hledá nového zaměstnavatele. Poté, co mu skončila smlouva v Arsenalu, se ho pokoušel zlákat například italský Juventus či řecký Panathinaikos. Mnohem pravděpodobněji ale nyní vypadá jeho přesun v rámci Londýna - do konkurenčního Tottenhamu.

Z francouzského neúspěchu viňte Domenecha, řekl Gallas

Obránce William Gallas prohlásil, že na neúspěšném vystoupení francouzských reprezentantů na mistrovství světa nese vinu trenér Raymond Domenech. Podle dvaatřicetiletého stopera nebyl schopný komunikovat s hráči a může i za to, že se tým rozhodl bojkotovat trénink.

Gallas havaroval s buginou

Francouz William Gallas během přípravného soustředění před mistrovstvím světa havaroval s buginou. Stoper Arsenalu, který doléčuje bolavé lýtko, podle agentury Reuters vyvázl z karambolu bez zranění.

Gallasovy požadavky jsou extravagantní, Arsenal ho zřejmě nechá odejít

Z Arsenalu v posledních letech pravidelně odcházejí hráči základní sestavy a nejinak tomu zřejmě bude i letos. Kanonýry zřejmě opustí jejich bývalý kapitán William Gallas, tomu končí smlouva a vedení londýnského klubu se nedaří dohodnout se s francouzským obráncem na nové...

Pokud se Gallas do měsíce nedohodne, bude Arsenal hledat náhradu

Budoucnost Williama Gallase je v Arsenalu opět předmětem diskuzí. Francouzský obránce se stále nedohodl na nové smlouvě a manažer Arsene Wenger připustil, že pokud nedojde k dohodě do konce května, bude hledat adekvátní náhradu.

Arsenal počítá zraněné: Fabregas a Gallas letos dohráli

Aktualizováno. Arsenal sice včera vstal proti Barceloně z mrtvých a nakonec vykřesal naději do čtvrtfinálové odvety, když dokázal vyrovnat na konečných 2:2, ale po zápase příliš radosti nemá, počítá totiž zraněné. Za naději do odvety krutě zaplatil ztrátami tří fotbalistů...

Arsenal je podesáté v osmifinále Ligy mistrů. Ale sčítá zraněné

Arsenal si podesáté v řadě zajistil postup do vyřazovacích bojů Ligy mistrů. Horší zprávou pro Gunners ale jsou zranění Williama Gallase a Kierana Gibbse. Gibbs musí na operaci se zlomenou zánártní kůstkou, jeho francouzský kolega z obrany opustil zápas s Lutychem kvůli zranění kotníku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele