Další články

Anglický glosář: O upírovi Origim a předvolebních výzvách

Vítejte u prvního dvojvydání Glosáře, který se pokouší pokrýt dvě kola zároveň, a tedy ani jedno pořádně. Tento speciální díl je tím pádem zhruba podobně rozpolcený jako kdejaký fanoušek Evertonu, který nejprve přihlížel otřesnému derby s Liverpoolem, aby si o pár dní později lebedil při sledování suverénního výkonu téhož týmu proti čtvrté Chelsea...

Aston Villa představila už devátou posilu, stal se jí Trézéguet

Aston Villa před svým návratem do Premier League nepřestává posilovat. Dnes oznámila příchod již devátého hráče, který ji dostává přes stomilionovou útratu za léto 2019, které sotva začalo. Nejčerstvější posilou se stala egyptská hvězda Mahmoud Trézéguet...

Z přestupu Trézégueta do Slavie definitivně sešlo

Z možného přestupu Egypťana Mahmúda Hasana, hrajícího pod přezdívkou Trézéguet, do pražské Slavie definitivně sešlo. Na sociální síti o tom informoval finanční ředitel vršovického klubu Daniel Konrád.

Podle tureckých médií získá Slavia egyptského záložníka Hasana

Podle tureckých médií vyhrála pražská Slavia přetahovanou o egyptského reprezentanta Mahmúda Hasana, který hraje pod přezdívkou Trézéguet. Televize Aspor a server Kralspor informují o tom, že Hasan odjel na zdravotní prohlídku do Prahy, kde podepíše smlouvu na čtyři roky a Slavia za něj zaplatí Kasimpase 5,9 milionu eur. To by byl nejdražší přestup v historii české ligy.

Představení účastníků MS 2018 - Egypt

Legendární Mohamed Aboutrika, dle mnohých nejlepší severoafrický fotbalista všech dob, se nedočkal. Mohamed Salah, který by klidně jednou mohl aspirovat na tentýž titul, už Egyptu radost z mistrovství světa vrátit zvládl. Jak se asi Faraoni po dlouhých 28 letech odprezentují?

03.06.2018 Profily, historie 78 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele