Další články

Ďubek přezul kopačky a 1. gólem nasměroval Liberec k postupu

Liberecký Tomáš Ďubek nebyl v první půli odvety 2. předkola Evropské ligy s Košicemi spokojený se svým výkonem, a proto o pauze přezul kopačky. Tradiční rituál se mu vyplatil, devět minut po pauze totiž otevřel skóre a nasměroval Slovan k výhře 3:0, která stvrdila postup.

Ďubek k vítězné premiéře za Liberec přispěl vybojovanou penaltou

Nová posila libereckých fotbalistů Slovák Tomáš Ďubek se hned v prvním soutěžním zápase sezony dostal do základní sestavy a mohl si užít vítěznou premiéru. K výhře 1:0 v úvodním utkání 2. předkola Evropské ligy v Košicích navíc sám výrazně přispěl, když v 83. minutě vybojoval penaltu, z níž rozhodl Marek Jarolím.

Liberec má další posilu ze Slovenska - záložníka Ďubka

Liberečtí získali další slovenskou posilu. Z Ružomberoku do Slovanu přestoupil sedmadvacetiletý záložník Tomáš Ďubek, se kterým se klub dohodl na tříleté smlouvě. ČTK o tom informoval ředitel klubu Libor Kleibl.

Ďubek po dvanácti letech v Ružomberku končí

Nebývá zvykem, aby se v jednom klubu na Slovensku hráč ohřál alespoň pět let. Při lehkém naznačení talentu okamžitě odchází za hranice a na domovské ligové trávníky celou kariéru jen vzpomíná. To ale není případ Tomáše Ďubeka, který bez přestávky dvanáct let hrál za Ružomberok, nyní ovšem odchází.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele