Další články

Povstání Leedsu a "bratři v triku" Spurs: 30. kolo Premier League v kostce

Comeback, na který budou fanoušci Leedsu vzpomínat minimálně celou reprezentační pauzu, se v okleštěném 30. kole podařil jejich "miláčkům" ve Wolverhamptonu. Po hodině sice prohrávali 0:2 a přišli o zraněného brankáře Illana Mesliera, ale nakonec oslavovali veledůležitou výhru 3:2, která může mít zásadní roli v cestě za záchranou. Opomenout nelze ani další galapředstavení nejproduktivnější dvojice v historii Premier League.

Čaroděj Schmeichel zamkl branku a zahodil klíč: 20. kolo Premier League v kostce

Po 34 soutěžních zápasech nedokázali fotbalisté Liverpoolu skórovat. V Leicesteru se sice více než dvacetkrát pokusili ohrozit svatyni Kaspera Schmeichela, ale míč za jeho záda nedostal ani Mohamed Salah z pokutového kopu. Vyprodaný stadion navíc rozjásal střídající Ademola Lookman a stanovil konečný výsledek, který potěšil i příznivce Manchesteru City.

Představení účastníků Eura 2020 - Belgie

Zlatá generace Belgičanů dorostla do svého výkonnostního maxima. Letošní Euro a mistrovství světa v roce 2022 by mělo být vrcholem těch největších belgických hvězd - svého herního stropu by se měl dotknout například brankář Courtois, záložník De Bruyne či útočník Lukaku. Belgie bude rozhodně patřit k velkým favoritům na vítězství, ostatně při pohledu na základní sestavu reprezentačního výběru se prostě není čemu divit...

Ve stínu Superligy: 32. kolo Premier League v kostce

Tohle bylo dost možná nejméně záživné, nejméně zábavné a nejméně důležité kolo v historii Premier League. Zaprvé se kvůli semifinále FA Cupu rozplizlo do šesti dnů, a postrádalo tak svůj obvyklý náboj a drajv. No a zadruhé - a v první řadě - bylo zcela zastíněno pokusem o vraždu. Superliga naštěstí svůj zločin nedotáhla do konce a náš milovaný sport dýchá dál.

Jak Leicester sestřelil Lamparda: Sestava 18. kola Premier League

Tahle zpráva ovládla dnešní svět sportu. Frank Lampard skončil na lavičce Chelsea - ta se s jedním ze svých nejlepších hráčů historie rozloučila po roce a půl. Nyní vyšlo najevo, že právě utkání na hřišti Leicesteru bylo pro Romana Abramoviče tou poslední kapkou. Foxes na rozdíl od Blues zvládli zápas fantasticky a tomu odpovídá i složení poněkud improvizované All-Stars 18. kola.

Castagne přestoupil z Atalanty do Leicesteru

Leicester City získal náhradu za Bena Chilwella. Pátý celek uplynulého ročníku Premier League přivedl Timothyho Castagneho z Atalanty Bergamo, za něhož poslal 25 milionů eur a podepsal s ním pětiletý kontrakt...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele