Barcelona prý nabídne Chelsea za Hazarda Dembélého

Belgičan Eden Hazard naznačil, že by v létě po šesti letech na Stamford Bridge mohl opustit Chelsea a vydat se do Španělska. Nemusel by to ale nutně být Real Madrid, který má být Hazardovou vysněnou destinací. Svůj plán má totiž i konkurenční Barcelona.

Podle brankáře Courtoise porazila Francie Belgii antifotbalem

Brankáře Thibauta Courtoise pořádně naštval způsob, jakým Belgie v úterý prohrála 0:1 s Francií v semifinále mistrovství světa v Rusku. Gólman londýnské Chelsea by daleko raději podlehl Brazílii než výběru galského kohouta, který podle něj vůbec neměl zájem hrát fotbal.

Courtois žaluje bývalého trenéra belgické reprezentace Wilmotse

Dva roky po mistrovství Evropy ve Francii se mezi brankářem Thibautem Courtoisem a koučem Belgie Marcem Wilmotsem schyluje k soudnímu sporu. Tehdejší trenér reprezentace v rozhovoru pro televizi beIN Sports obvinil Courtoise a jeho otce, že vyzradili médiím sestavu na zápas. Gólman Chelsea se rozhodl na Wilmotse podat žalobu pro pomluvu.

Courtois: Chci zvážit všechny možnosti

Thibaut Courtois má v Chelsea smlouvu jen do konce příští sezony a fanoušci Blues si budou muset ještě několik týdnů počkat na rozhodnutí ohledně toho, zda bude belgický brankář pokračovat ve své londýnské misi. Ve hře je více variant a mezi nimi je i možný návrat do Španělska...

Premier League v kostce (18. kolo)

V Anglii se Vánoce slaví na fotbalových stadionech. Tradiční Boxing Day k Premier League již neodmyslitelně patří, z tribun na trávníky sálá sváteční nálada a v ochozech jsou k vidění i Santa Clausové. Jeden ošklivý dárek dostal od vedení Swansea Bob Bradley, který byl po debaklu od West Hamu propuštěn. Naopak Chelsea se skvělým Edenem Hazardem opět prodloužila vítěznou sérii.

Březnová Premier League v kostce

Už jen dva měsíce a sedm kol zbývá do konce strhující sezóny Premier League. O titul si to pravděpodobně rozdají Leicester s Tottenhamem, které momentálně dělí pětibodový rozestup. O dalších šest bodů zpátky je Arsenal, který má zápas k dobru. Právě tuto honbu za vavříny podrobně rozebereme v tradiční měsíční kostce z Premier League.

V Chelsea budou delší dobu postrádat Courtoise

Chelsea se na delší dobu bude muset obejít bez brankářské jedničky Thibauta Courtoise. Belgický reprezentant si při tréninku poškodil meniskus v koleně a londýnskému klubu by prý mohl chybět až tři měsíce.

V nominaci na nejlepšího hráče Premier League nechybí Kane

Harry Kane byl zvolen nejlepším hráčem anglické ligy za leden i únor a k těmto oceněním si možná brzy bude moci přidat další dvě. Jméno mladého útočníka Tottenhamu se objevilo v nominaci Hráčské asociace na nejlepšího fotbalistu sezony v anglické lize a kandiduje rovněž na cenu pro nejlepšího mladého fotbalistu roku...

Mourinhovi vychází rotace gólmanů, proti PSG se blýskl Courtois

Manažer Chelsea José Mourinho si může gratulovat, jak dobře mu poslední dobou vychází rotace mezi oběma gólmany. Petr Čech pomohl k výhře v posledním ligovém utkání s Evertonem, jednička Thibaut Courtois zase hlavní měrou přispěl k nadějné remíze v úvodním osmifinále Ligy mistrů na hřišti PSG. Po zápase se na belgického brankáře snášela chvála ze všech stran.

Čech potřetí v kariéře chybí v nominaci na Jedenáctku roku FIFPro

Petr Čech se potřetí během kariéry v Chelsea nevešel mezi pětici gólmanů kandidujících na umístění v Jedenáctce roku podle FIFA a Mezinárodní hráčské federace FIFPro. O ocenění se ucházejí Manuel Neuer z Bayernu, Claudio Bravo z Barcelony, Iker Casillas z Realu Madrid, Gianluigi Buffon z Juventusu a Čechův konkurent v Chelsea Thibaut Courtois.

Courtois: V Čechově pozici bych taky chtěl odejít z Chelsea

Brankáře Chelsea Thibauta Courtoise nepřekvapilo, že jeho spoluhráč a konkurent Petr Čech zvažuje zimní odchod z londýnského klubu. Nová jednička fotbalistů "Blues" by prý také nechtěla působit v týmu, kde pravidelně nehraje.

Courtois je v pořádku, mohl by chytat už v týdnu za reprezentaci

Brankář londýnské Chelsea Thibaut Courtois vyvázl z nedělní srážky s Alexisem Sánchezem bez vážnějšího poranění. Po úderu do hlavy sice musel už v prvním poločase utkání s Arsenalem střídat a pustit do branky Petra Čecha, vyšetření v nemocnici však neodhalilo žádné zdravotní následky.

Courtois prodloužil smlouvu s Chelsea

Thibaut Courtois podle očekávání prodloužil smlouvu s Chelsea, kde je nyní vázán po dobu dalších pěti let. Nadějný belgický brankář se vrátil do londýnského celku po hostování z Atlética Madrid a okamžitě si u manažera Josého Mourinha vybojoval pozici týmové jedničky...

Chelsea přichystala pro Courtoise novou pětiletou smlouvu

Chelsea připravila pro svou novou brankářskou jedničku Thibauta Courtoise prodloužení smlouvy, kterou by měl belgický gólman podepsat po návratu z reprezentační přestávky. Na dvaadvacetiletého brankáře, jenž na Stamford Bridge z branky vytlačil Petra Čecha, údajně čeká pětiletý kontrakt.

Courtois chce, aby Čech zůstal, hodně mu pomáhá v trénincích

Brankář Thibaut Courtois, který zahájil novou sezonu jako jednička Chelsea, si přeje, aby jeho gólmanský kolega Petr Čech zůstal v klubu a nikam neodcházel. S dvaatřicetiletým českým brankářem prý má skvělý vztah a hodně se od něj učí při trénincích.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele