Podle brankáře Courtoise porazila Francie Belgii antifotbalem

11.07.2018, 09:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (121)

Přidat komentář
Riviera Kid

Mně se ten fotbal líbil. Žádný antifotbal to podle mě nebyl. A kdyby vedla Belgie, hrála by to samé.

Reagovat
Mr.Mike

Taky si myslim, že na semifinale to byl docela slušnej mač

Reagovat
CHONG

Hlavně ať se tenhle kokot drží co nejdál od Madridu nebo aspoň od SB.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je na cestě.

Reagovat
Frantszek

Ještě si dá souboj o 3. místo. Ale kufry se spodkama s logem Realu a letenky do Madridu už má asi připravené.

Reagovat
Elliasson

Proč by měl jít do Realu, když má spojenou kariéru v Atléticu?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože máte Oblaka..

Reagovat
CHONG

Ten maník píchal starou nejlepšímu kamarádovi, myslíš, že někdo takový přemýšlí tak, že nechce hrát za Real kvůli tomu, že hrál za Atlético?

Reagovat
drussbarb

Byla aspoň pěkná?

Reagovat
Elliasson

Přiznám se, že o tomhle nevím nic.

Reagovat
Whitemedia

Mu je úplně fuk, že chytal v Atléticu, ten by po Realu skočil a ani by u toho nemrkl..

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak neviem čoho sa bojíš FP chcel vždy DavidaDG.

Reagovat
r.mrazik

s ohledem na koukatelnost byla skoda,ze prvni gol nedali prave belgicani....

ale jinak by mel prestat brecet...protoze mohli vyletet uz s japonskem a ne s brazilii

ajo...martinez je hroznej loupak...

Reagovat
Puskas

Že ti hráči musí reagovat po prohře takto trapně...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
F.Torres

Belgie kromě Hazarda nepředvedla ani ten antifotbal

Reagovat
efjay

Reagovat
Kucka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Jako je škoda, že Francie s takovým hráčským materiálem předvádí takovou hru, ale úspěch jim to přináší, tak se s tím holt musí krysák smířit.. a ani Belgie včera nehrála žádný zázrak, i když se snažila..

Reagovat
2miguel1

Francuzko ked musi dat 4 goly, tak ich Argentine da, ked musi branit, tak branit nie, ked treba vyhrat po standartke, tak vyhra, ked treba vyhrat nad Atletikom(Uruguayom) tak vyhra.

Vedia hrat vsetko. novy majster sveta.

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SIRBRANIKE

tak angličanov dajú v pohode.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

to bych do nej nerekl, kokot ubreceny

Reagovat
Posledni Kovboj

vsak to se vi uz dlouho, ze je naprostej lofas, uz od dob kecu na Mignoleta

Reagovat
eL

Na to se historie neptá.

Reagovat
Bakary3

To je mamlas, breci na fotbal Fra, ikdyz v Chelsea hraje antifotbal celkem casto (ikdyz to zminil trochu), na rozhodciho kvuli jednomu faulu pred vapnem, i na los, paneboze

Jinak jsem cekal, ze se Belgicani budou chtit vyhnout stredu pole Kante-Pogba a radeji hrat po stranach Pavard + Hernandez, kdy napravo Pavardovi Mbappe pomaha vyrazne min nez Matuidi na druhy strane.

Vysledek - Mertens na lavici.. To nechapu..

Martinez se se stredem Dembele, Witsel, Fellaini normalne z Francouzu posral.

Pak tam sypal Mertense, Carasca..to bylo platny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se zcela potvrdil muj slov, ze nasazenim Fellaini vs Japonsko bylo ciste tah se stesti a nemelo nic spolecneho s predem pripravene taktiku. To same se povedlo vs nizsi brazilcu.

Ale proti Francie, bohuzel. Totalne prokoucovany zapas a potvrzuje mi v tom, ze belgicky trener na tom az tak takticky neni dobre.

Nechal doslova dotlacit svuj tym do role silnejsi muzstvo a to byla chyba. Zatim v playoff, kdo sel do silnejsi/utocny role skoro vzdy dostal prvni gol a musel utocit vic, to pak neni vubec dobre.

A Francie strasne takticky dobre pripraveny, sice obcas plavala, ale to je tou individualni kvalitou Belgie. Jinak krasny autobus, jako ten autobus co belgicane zaparkovali vs Brazilii

Reagovat
El Cid z City

S tím rozdílem,že belgickej byl i tak dost průchozí, francie bránila neskonale lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak brazilci podle me meli o trosku lepsi utok nez Francie. Proto belgicane byli radi, ze to ubranili vs Brazilie. A mas pravdu, ze to bylo dost pruchodne, nez u francouzu

Reagovat
El Cid z City

Francouzi by taky mohli hrat 4231,ale zvolili silnější střed pole, jinak fran braz je zápas,kterej mi na tomhle jinak nadprůměrném ms chybí..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me Deschamps to precetl cele a sel proste s vystuzeny stredem. Pokud by Belgii sli na centry ze strany, tak by Matuidi sedel a misto nej by byl Nzonzi hned nazacatku zapasu.

Jo Francie vs Brazilie by byl krasny zapas, ale co se da delat...

Reagovat
El Cid z City

Ona to je taktika pro celé PO, ono nebylo těžké to přečíst,průser by byl,kdyby si dali vlastňáka jako brazilci, to by byl mlýn na belgickou vodu,ale i tak bych v prodloužení věřil

Reagovat
pepinho2

Reagovat
fejfi24

Francie je stejně přestřílela

ale jak uznal, že to nezažil ani u ČSAD Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho's bus station fail again

Reagovat
zlatan-legend

Ubrečenej debil. Je snad na Francii jakou si zvolí taktiku ne?! Po zápase takhle kritizovat soupeře, který navíc předvedl daleko víc a byl lepší než vy...Nejdřív brečíš, že nevidíš fakany a chceš zpátky do Madridu a teď tohle

Reagovat
PISTOLERO

Nejvic nesympaticky golman

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Skoda prvy polcas bol jeden z naj futbalov na MS podla mna avsak po tom gole to francuzi na moj vkus az moc kompletne zabetonovali uz sa takmer nesnazili ani o nejaky naznak protiutoku a hralo sa dost na nepekne zdrzovanie herectvo a tieto nesvary ktore kazia futbal. Ako vcera ukazali Francuzi tak vedia hrat pekny futbal ale rovnako tak ho vedia aj kompletne zhnusit. Osobne by som si neprial finale kde budu viest francuzi pretoze to vidim obdobne takze celkovo skor drzat palce Chorvatom alebo i Anglicku ktore sice tiez nehra o nic oslnivejsie ale vedenie Francuzska pozeratelnemu futbalu vobec neprospeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Karma. Belgicane ochutnali to co Brazilie, kdyz hrali proti sobe

Reagovat
Pony Slaystation

Ale dali gól

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
smazaný uživatel

To o tom sudim. Jak si tohle muze dovolit?

Reagovat
Reggie

To taky nechapu, zvlast kdyz udelal jednu chybu na konci u toho faulu na Hazarda, jinak podle me piskal v pohode...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne jde hlavne o to "Nevím, kde ho našli..". Vsak to je totalni disrespekt. On dela jak kdyby toho sudiho vyhrabali nekde z pralesa.

Reagovat
havrys99

Tohle určitě se musí trestat. Dát mu zákaz na zápas o bronz by bylo adekvátní.

Reagovat
DelPiero137

zato by ho kludne mohli potrestat.

Reagovat
F.Torres

Výkony Belgie kromě skupiny jsou dost zklamáním. Ano, postoupili do SF, ovšem s Japonskem hráli tužku a víceméně to haluzácky uskákali. S Brazílií se jim povedla dvacetiminutovka v první půlce, s Francií hráli slušný fotbal tak 15-20 min. Druhá půle jak proti Brazílii, tak proti Francii byla víc než špatná. Možná bych to dával za vinu trenérovi, jelikož nedokázal kromě Japonska vůbec reagovat na vývoj zápasu a včera všichni čekali nějaké oživení útoku od 60. min a přidání druhého útočníka, či vysunutí beků a toho jsme se dočkali v 92. minutě, což je výsměch.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Sry ale tak to není. Včera jim totálně vypadli De Bruyne + Lukaku, kteří nepředvedli vůbec nic oproti svému běžnému nadstandardu

Reagovat
Bucky

De Bruyne nevypadl, byl smazaný obranou, která mu nedala prostor. Jemu stačí 3 metry prostoru a předvede něco nebezpečného. Za zápas je ale dostal s míčem asi tak jednou, možná dvakrát. Lukaku hrál většinou hrál sám mezi 2-3 bránícími hráči, takže taky spíš zásluha Francie, než výpadek hráče. I tak byl ale hned několikrát v pěkném náběhu, kdy se zvládl trhnout před obránce, ale vždy letěl centr přes něj, moc vysoko. Takže pokud tam byl výpadek, tak spíš na straně centrujících hráčů. Centrů byla spousta a z nich asi jen jeden za něco stál. Osobně si myslím, že to byl hlavní problém Belgie.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Bucky

A největší slabinou Belgie je spolu s dlouhodobou absencí kvalitních krajních beků právě slabý trenér. Největší tragédie na Belgickém zisku medaile by byla, že by si někdo mohl začít myslet, že je Martínez dobrý trenér. Nemám rád neoprávněnou kritiku, ale on není dobrý taktik, neumí moc předvídat hru soupeře, ale ani na ni reagovat.

Reagovat
Detective

Jasně, všechno,od systému přes soupeře až k rozhodčímu, je nespravedlivý. Jen oni chybu neudělali. Chápu zklamání, ale... I když to bylo jen o gól, nevtáhlo mne to, nevypadali že s tím jsou schopný něco udělat. Chyběla tam urputnost a víra, že to zvládnou.

Reagovat
Switchback

za všechno může Januzaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Manik...

"Francouzi byli chytří, věděli, že máme problémy proti týmům, které hrají hodně hluboko. Těžko jsme hledali prostory, finální míče nám nevycházely a občas jsme měli příliš mnoho zkažených přihrávek. Ale ani oni neměli příliš velkých šancí," doplnil šestadvacetiletý gólman.

Holt našli způsob, jak vás porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol naivny ak cakal nieco ine. Deschamps bol kapitanom najuspesnejsieho francuzskeho vyberu, ktory vynikal defenzivou. Je znama vec, ze s obranou v zlozeni Lizarazu, Desailly, Blanc, Thuram neprehrali Francuzi ani jeden zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci, aby Deschamps kouknul na Brazilie vs Belgie. Proto Francie vcera nesla do role silnejsiho tymu a nebusili to zacatku. Nechteli dostat prvni gol a dostat se do situaci, kdy Belgicane zatahnou a dovolit Belgii jit do breaku.

Pokud se Anglie/Chorvatsko dostanou do finale, tak budou hrat presne opacne. Podle me Deschamps jde skoro stejnou schema jako bylo MS98.

Anglicane pujdou do hry nahoru snaz, nez belgii. Tak hura fotbal vs Anglie je mnohem lepsi, nez beton proti ne. To se i ukazalo v zapase Kolumbii a Svedsko

A pokud proti Chorvatsko, tak tam musi Francie zatlacit jako prvni, pac Chorvatsko zas dobre utok nemaji proti dvojici Umtiti a Varane.

Reagovat
Blasphemer

Ještě že se nedostali do finále. A za tenhle brekot jim nepřeju ani ten bronz.

Reagovat
Adhol

Krom nastavení, kde se chovali jak debilové, hlavně Mbappé, to byl naprosto regulérní zápas a Francie si to vítězství podle mě určitě zaslouží. Nebyl to žádný ofenzivní koncert, ale ani prostoduchý beton. Prostě takticky zápas zvládnutý na jedničku.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kucka

Reagovat
Vincent Vegan

Mbappé se choval jak dement. Jsem myslel, že je férovej hráč a celkem mně tam negativně překvapil. Snad nezačne častěji neymarovatět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Museli jsme hrát proti týmu, který hrál antifotbal. Jejich útočníci hráli 30 metrů od jejich vlastní branky, což jsem nezažil dokonce ani v Chelsea"

Reagovat
Vincent Vegan

Cry me an Ourthe.

Rozhodčí byl slabej, ale na obě strany. Není důvod kvůli tomu kňučet.

Jinak prostě Francie dala gól a hrála co potřebovala. Belgičani se nezmohli na nic. Jen Hazard se to ještě snažil zvrátit.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Najpopularnejsou hrou Deschampsa v detstve muselo byt zoradenie plagatov Herreru do jednej linie...

Reagovat
10

aha, takže Francie může za to, že má Belgie jeden herní plán a při pomalejším tempu hry je naprosto bezzubá...to je pro mě antifotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

hlavne ze hrali obdobne proti Brazilii.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplakánek futbal pekný, Franzúzi hrali pekne týmovo a veru mali viac vyložených šancí , Belgicko slabota

Reagovat
Aker22

"Museli jsme hrát proti týmu, který hrál antifotbal. Jejich útočníci hráli 30 metrů od jejich vlastní branky, což jsem nezažil dokonce ani v Chelsea," ať už jde někam daleko prosím, po Llorisovi sice nejlepší brankář na MS, i včera chytil neuvěřitelný věci, ale tady ta jeho nesympatičnost mu hrozně ubližuje

Reagovat
kilobyte

Takže Francie měla skoro dvakrát tolik střel než Belgie a skoro třikrát méně faulů, ale vyhráli antifotbalem? Tím pádem asi Belgie hrála ještě větší antifotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd do Realu at muzu hateovat na stejnem urovne Real i Barca.

Nechutnalo ti francouzsky autobus, ale kdyz tam zaparkujete autobus pred Brazilcu, tak je to co... ?

Doufam, ze Belgie skonci 4. za takovehle prohlasenimpotom, co zaparkovali autobus proti Brazilii. Zakoncit dvema porazky na turnaji Karma is bitch, Tibore.

Reagovat
alcantara

Chvalabohu za ich vypadnutie, pred 4 rokmi podobne kecy po zapase s Argentinou. Na to, ze v zivote nic nedosiahli, sa toho neboja ""Zlata" generacia

Reagovat
garruklol

Reagovat
10

Reagovat
Ligter

s termínem ''antifotbal'' se taky poslední dobou až přehnaně žongluje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi členem dobrý společnosti

Reagovat
Hokaido

Je to prostě nesympatickej kretén, no. Už aby byl v tom svým vysněným Madridu. Nebo kdekoliv jinde, je mi to celkem jedno. Po MS mu snad stoupne cena a potáhne.

Reagovat
Whitemedia

Na to, kolikrát tu zaznělo, jak je KdB hrozně boží, tak teda od něj hodně nepovedený turnaj.. naopak Hazard s tragickou herní inteligencí spolu s Courtoisem jako jediný předváděl po celou dobu nadprůměrné výkony..

Reagovat
10

Hazard s "tragickou herní inteligencí" už se uchytilo i u fanoušků Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

A za to si, jak Eden, tak Thibaut vysloužili přestup do hlavního města fotbalu..

Reagovat
Vincent Vegan

však už v Londýně jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím o hlavním městě ,,světového,, fotbalu... Jen pro info, tím je M-A-D-R-I-D.

Reagovat
Whitemedia

Takže vy ty hovna o hlavním městě fotbalu píšete všichni jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí se podívat, které týmy vládnou evropskému fotbalu... V současnosti je to Real madrid (LM) a Atletico (EL).. Londýn? neblbni..

Reagovat
Vincent Vegan

Vyprávíš o světovém fotbalu, ale podkládáš to výsledky v evropských klubových soutěžích?

Když už nějaké město bude hlavním městem světového fotbalu, tak to bude Paříž, Londýn, nebo Záhřeb. Uvidíme v neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak se na to dá nahlížet.. ale já to beru, jak si správně řekl na klubové úrovni..

Reagovat
Gremlin

Je to aj o šťastí, keby ste dali prvý gól dali vy a v prvom polčase ste na to šance mali, tak je to zas inakší zápas. To slávne Francúzko nedalo za 96 min gol z hry, Ale Belgicko zas tragicky zlyhalo individálne v ofenzíve a odišlo hlavne kondične v závere. V tých mužstvách sú dva veľké rozdiely a jeden z nich rozhodol - defenzívny stred pola, tá kreatívna prevaha talentu sa vôbec neukázala čo je pre futbal škoda. Napríklad hráč ako Mertens totálne bez formy.

Reagovat
jenage

Strašný pičus.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechytil by tú hlavičku ten mexický brankár Ochoa?

Reagovat
kattos

Spíše obránce který prostě měl být na tyči.

Courtois organizace

Reagovat
REPLIKATOR

měli jste dát nějaký góly a hráli by jinak

Reagovat
Pony Slaystation

Kdyby měli lepší matrace na hotelu, tak se to nestalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Frantíků (nemyslím individuální výkony) se mi zatím nelíbila ani v jednom zápase Nechápu, kdo jim, kromě francouzského národa, vůbec může fandit

Reagovat
smazaný uživatel

tiez si myslim

Reagovat
bayern987

To snad není možný tenhle uplakaný čůráček….

Reagovat
smazaný uživatel

Prokaučovaný zápas z Belgie byl koukatelný jen Hazard a Fellaini jinak bída Curtois tým podržel to je pravda ale dopředu bída nechápu posunutí KDB na křídlo tam byl hodně ztracenej navíc celej turnaj je vidět že přes stranu Umtiti Hernandez by to šlo tam měl bejt Meertens od začátku a KDB uprostřed navíc to střídání taky bylo hrozný tam měl bejt Michy už o 10 minut dřív a dohrávat na tři hroty s Fellem Lukakem a Michym na hrotu prostě utlouct to silou nevím trenér vubec nereagoval na vívoj zápasu, Ještě bych rád dodal že Francie nehrála zas takový autobus hrála co potřebovala a ve finále měla víc šancí než Belgie

Reagovat
JarousFCB

Dá se někde sehnat statistika kolikrát nahrál Chadli dopředu/dozadu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, je divne vidiet ako hraci ako griezmann ci pogba drzia loptu v rohu ihriska a v zavere zapasu zdrzuju tým ze lezia na travniku...... ale ani belgicko nepredvadzalo velmi dobry futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Na prvé prečítanie som neveril, že to dokázal takto povedať.

Jejich útočníci hráli 30 metrů od jejich vlastní branky, což jsem nezažil dokonce ani v Chelsea,"

Nevím, kde ho našli, aby pískal semifinále mistrovství světa.

kvůli vítězství nad Anglií (v posledním utkání v základní skupině) musíte hrát s těmi nejlepšími týmy. Francie není lepší tým, ale dobře brání,"

Najhorší pozápasový rozhovor za dlhú dobu. Thibaut to slušne nezvládol.

Reagovat
John Obi Mikel

Měl bys častěji číst pozápasové rozhovory po utkání Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin De Bruyne: "Have I been annoyed by France? No, I play at City. I play against teams that play so defensively 90% of the time. That is football. What they do, they do well. Both teams have had opportunities. That one goal makes the difference."

Kevin

Reagovat
Nihilister

Tak on se jako namyšlený kokot chová běžně, né?

Reagovat
John Obi Mikel

"Museli jsme hrát proti týmu, který hrál antifotbal. Jejich útočníci hráli 30 metrů od jejich vlastní branky, což jsem nezažil dokonce ani v Chelsea,"

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká loajalita k zaměstnanci

Reagovat
John Obi Mikel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak tohle může říct když měla Belgie v základu Fellaniho, Witsela, Dembeleho a Chadliho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele