Další články

Ben Haim posílil Portsmouth. Spurs usilují o Kranjčara s Jamesem

Po katastrofálním vstupu do ligy posílil Portsmouth své obranné řady o Izraelce Tala Ben Haima z Manchesteru City. Pompeys ale nejspíš ztratí dvě opory - Tottenham se snaží získat Nika Kranjčara s Davidem Jamesem.

Ben Haim se upsal Manchesteru City

Tal Ben Haim se neprosadil v kádru Chelsea a po roce opět mění dres. Izraelský obránce přestupuje do Manchesteru City, jehož manažer Mark Hughes za služby 26letého fotbalisty zaplatil zhruba pět milionů liber...

Man City chce Santa Cruze a Ben Haima

Nový manažer Manchesteru City Mark Hughes má ještě na svém přestupním lístku neodškrtnutých několik položek. Na vršku celého seznamu je stále útočník Roque Santa Cruz, kterého chce Hughes přetáhnout z Blackburnu, kde minulé sezony působil.

Belletti a Ben Haim jsou na odchodu z Chelsea

Nový trenér Chelsea Luis Felipe Scolari ohlásil, že hodlá zeštíhlit kádr londýnského klubu, a v nejbližších dnech zřejmě po Stevu Sidwellovi opustí Stamford Bridge další dva hráči. Tal Ben Haim má namířeno bo Manchesteru City, o Juliana Bellettiho má zájem Blackburn.

Izraelci z Chelsea mohou do Malajsie

Malajsijská vláda dala trenérovi fotbalistů Chelsea Avramu Grantovi a obránci Tal Ben Haimovi povolení ke vstupu do země, kam londýnský celek zamíří na předsezonní soustředění. Oba členové klubu ho potřebovali kvůli izraelské národnosti.

Ben Haim se opřel do Granta. Dostal pokutu

Výroky obránce Tala Ben Haima, podle kterých nečeká Chelsea pod manažerem Grantem nic dobrého, nezůstaly bez odezvy. Avram Grant svého svěřence potrestal pokutou osmdesát tisíc liber a nejspíš jej definitivně vyřadil ze svých plánů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele