Ben Haim se opřel do Granta. Dostal pokutu

17.04.2008, 09:12
Aktuality
Výroky obránce Tala Ben Haima, podle kterých nečeká Chelsea pod manažerem Grantem nic dobrého, nezůstaly bez odezvy. Avram Grant svého svěřence potrestal pokutou osmdesát tisíc liber a nejspíš jej definitivně vyřadil ze svých plánů.

Ben Haim se rozpovídal v bulvárním deníku Sun. "Do Chelsea jsem šel kvůli Mourinhovi. Kdybych věděl, že ho zanedlouho vystřídá Grant, podepsal bych smlouvu jinde," prohlásil obránce.

"José mě přivedl na Stamford Bridge a nikdo jiný než já a on nevěděl o tom, že jsme spolu jednali o přestupu už loni v lednu," pokračoval. "A je pravda, že dokud tu byl José, pravidelně jsem hrál. Lidé, co mě znají, vědí, že jsem nešel do Chelsea proto, abych zahříval lavičku. Od trenéra Granta nemohou Blues čekat nic dobrého."

Granta izraelský reprezentant pořádně naštval a manažer mu udělil pokutu ve výši dvou týdenních platů, tedy osmdesát tisíc liber. "Nemyslím si, že José Ben Haimovi slíbil, že bude hrát před Terrym, Carvalhem a Alexem," prohlásil Grant.

"Je to interní záležitost, ale pokud se hráč zachová špatně, musíme se s tím vypořádat, každý po svém," dodal Grant. Chelsea v létě nejspíš opustí několik hráčů, Tal Ben Haim bude s největší pravděpodobností mezi nimi.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jen at se v chelsea poperou a titul zustane u manu kde zustane teda stejne...

Reagovat
smazaný uživatel

stejná krev a div se nepobijou.... ale jo ať si tal jde stejně hraje právě za těmito třemi obránci, ale taky je možný že pudou oba

Reagovat
smazaný uživatel

takové dobré zprávy vždy potěší........ten modrý cirkus na kolečkách se nám nějak zaškobrtává.....jsem zvědavý jak to v létě celkově pojme ten jejich sovětský principál...

Reagovat
smazaný uživatel

hej wozy kozy, ty jsi nejakej sadista

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně fandím Liverpoolu, ale TITUL už je zřejmě v Manchesteru a Chelsea už s tím nic moc nenadělá

Reagovat
smazaný uživatel

Bla bla bla... Stejnej problem měl Baroš,trenéři se prostě mění...

Reagovat
Usty

at vypadne ja sem od zacatku vedel ze je k nicemu... stejne jako sidwell a pizzaro takovyhle beckovy hraci v top klubech nemaji co delat....

Reagovat
smazaný uživatel

ale Sidwell ani Pizzaro v žádném top klubu přece nehrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

to za prve a za druhe Sidwell je nahodou vyborny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

bejvávalo v readingu......teď je pro něj výborná tak rezerva...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je odvaha, ale co si mysli ze je? a mal by sa riadit pravidlom ze trener ma vzdy pravdu, ak chce aspon niekedy hrat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele