Další články

Downing je z přestupu nadšený. Liverpool prodělal miliony

Anglický záložník Stewart Downing přestoupil z Liverpoolu do West Hamu, s kterým uzavřel smlouvu na čtyři roky. Londýnský klub zaplatil za devětadvacetiletého hráče podle anglických médií šest milionů liber. Před dvěma roky přitom Downing přišel do Liverpoolu z Aston Villy za 20 milionů, nenaplnil však očekávání.

Downing na odchodu z Liverpoolu, měl by posílit West Ham

Stewart Downing po dvou letech dost možná ukončí své angažmá v Liverpoolu. O anglického křídelníka má velký zájem West Ham United a na světě už je dohoda mezi oběma kluby. Hráč nyní cestuje do Londýna, aby se podrobil zdravotní prohlídce a dojednal podmínky kontraktu...

Snad si tuto formu udrží, říká Rodgers o Downingovi

Stewart Downing se po příchodu do Liverpoolu hodně dlouho trápil, byl terčem kritiky a mluvilo se o jeho možném odchodu. V posledních týdnech se pak konečně dostal do formy, byl jednou z klíčových postav zápasu s Fulhamem (4:0) a vysloužil si pochvalu. Manažer Brendan Rodgers tak nemá v úmyslu ho v nejbližší době prodat...

Downing: O své místo budu bojovat

Liverpool touží po návratu na přední příčky tabulky anglické Premier League, k tomu ovšem bude potřebovat mnohem větší příspěvek řady svých posil. Jedním z těch, který zůstal daleko za očekáváním, je Stewart Downing...

Kam se vytratila loajalita?

Luka Modrić pouhý rok po podepsání šestileté smlouvy požádal o přestup. Stewart Downing zklamal fanoušky Aston Villy tím, že během dvou měsíců radikálně změnil svůj názor na setrvání v klubu. Čím dál méně hráčů je ochotných zůstat ve svém působišti, když o ně projeví zájem větší klub.

Downing už je hráčem Liverpoolu

FC Liverpool definitivně získal záložníka anglické reprezentace Stewarta Downinga z Aston Villy. Přestupovou částku ani délku kontraktu zástupci anglického klubu nezveřejnili, podle britských médiích činí odstupné 20 milionů liber (asi 555 milionů korun).

Downing zamíří do Liverpoolu, kluby jsou již domluveny

Liverpool v nejbližší budoucnosti získá další posilu do zálohy, z konkurenční Aston Villy přijde anglický reprezentant Stewart Downing. Kluby ve včerejších večerních hodinách vydaly prohlášení, podle nějž se dohodly na přestupová částce, která má činit dvacet milionů liber...

Downing apeluje na vedení. Villa prý potřebuje pět nových hráčů

Aston Villa letos zatím nenaplňuje předpoklady ambiciózního celku, který se bude rvát o evropské poháry a nejen vedení klubu tak vyhlíží otevření zimného přestupového okna. Podle záložníka Stewarta Downinga bude tým potřebovat až pět nových tváří, aby udržel kontakt s předními celky Premier League.

Young vyzdvihl výkon Downinga a poděkoval trenérovi

Útočník Aston Villy Ashley Young veřejně poděkoval trenérovi Martinu O'Neillovi. Young je manažerovi sedmého týmu anglické Premier League vděčný za to, že mu neustále věří a podporoval ho v i v době, kdy se mu nedařilo podle představ.

Downing podepsal v Aston Ville čtyřletou smlouvu

Aston Villa již podepsala smlouvu s anglickým křídelníkem Stewartem Downingem z Middlesbrough. Ten se s birminghamským klubem nakonec dohodl na čtyřletém kontraktu. Přestupová částka údajně činí 12 milionů liber.

Gibson Downinga prodá jen do velkého klubu

Šéf Middlesbrough Steve Gibson připustil, že nebude bránit Stewartu Downingovi v odchodu z klubu. Dodal ale, že jej pustí jen do vrcholového anglického celku.

Downing chce hrát na MS, připustil tak odchod z Middlesbrough

Middlesbrough balancuje na hraně sestupu z Premier League a pokud by klub opravdu spadl do League Championship, přišel by o řadu svých hvězd. S velkou pravděpodobností by klub opustil Stewart Downing, který by si za rok rád zahrál na světovém šampionátu v JAR...

Downing je pro Spurs příliš dobrý, vzkázal Southgate

Tottenham má veliký zájem o Stewarta Downinga. Middlesbrough ale svou oporu nechce prodat, odmítlo hráčovu žádost o přestup i několik nabídek Spurs. Manažer Gareth Southgate si navíc myslí, že by měl Downing zamířit do lepšího klubu.

Z Tottenhamu jsem nikdy nechtěl odejít, říká Defoe

Jermaine Defoe, nová posila Tottenhamu Hotspur, prý před rokem nechtěl klub opustit. Teď je rád, že dostal příležitost k návratu a je odhodlán udělat všechno proto, aby napodruhé v severním Londýně uspěl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele