Další články

Aston Villa získala Bradleyho a pustila Irelanda do Newcastlu

Aston Villa získala na hostování do konce sezony Američana Michaela Bradleyho. Syn reprezentačního kouče Boba Bradleyho může v létě do anglického celku přestoupit z Mönchengladbachu natrvalo.

Manchester City má další drahou posilu, záložníka Milnera

Manchester City koupil další drahou posilu, kterou se stal anglický reprezentant James Milner. Aston Villa, odkud přestoupil, v rámci vyrovnání získala jiného záložníka Ira Stephena Irelanda.

Pětice z Manchesteru United v nominaci na hráče roku

Manchester United kráčí za obhajobou titulu a i tento fakt se projevil na nominaci PFA na nejlepšího hráče roku v Premier League. Mezi šesticí nominovaných je hned pět Rudých ďáblů, zbytek soutěže zastupuje pouze kapitán Liverpoolu Steven Gerrard...

Ireland se rozjel. Může dát deset gólů, říká Hughes

Stephen Ireland řádí! Holohlavý záložník vstřelil v posledních dvou kolech tři góly a podle manažera Marka Hughese má na to, aby v celé sezóně nastřílel nejméně deset branek.

Trapatoni povolal Irelanda

Giovanni Trapatoni, kouč irské reprezentace, povolal znovu do týmu záložníka Manchesteru City Stephena Irelanda. Ten předchozí pozvánky od bývalých trenérů Steva Stauntona i Dona Givense odmítal. Zároveň také oznámil předběžný seznam 40 jmen pro květnový přípravný kemp v Algarve, během kterého Irové sehrají přátelská utkání se Španělskem a Kolumbií.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele