Ireland se rozjel. Může dát deset gólů, říká Hughes

24.11.2008, 09:47
Aktuality
Stephen Ireland řádí! Holohlavý záložník vstřelil v posledních dvou kolech tři góly a podle manažera Marka Hughese má na to, aby v celé sezóně nastřílel nejméně deset branek.

Byl to právě Ireland, kdo těsně před poločasem poslal Citizens v zápase s Arsenalem do vedení a položil tak základ nečekaně hladkému vítězství 3:0. Před týdnem zase dvěma brankami pomohl získat alespoň bod ze souboje s Hullem.

"Když vidím, jak si vede a jakou má energii, nebylo by pro mě žádným překvapením, kdyby se dostal až do dvouciferných čísel," řekl manažer Citizens Mark Hughes. Ireland je skutečně v ráži a dokonce se mu podařilo vytlačit ze základní jedenáctky brazilského reprezentanta Elana, který se třeba v minulém týdnu podílel na vysokém vítězství Kanárků nad Portugalskem.

Přitom v létě to vypadalo, že dokonce Manchester opustí. Hlavně mimo hřiště provázely Irelanda skandály. Nejslavnější byl ten, kdy si vymyslel smrt své babičky, aby mohl opustit reprezentační sraz. Ač byl tehdy veden dobrým úmyslem, dostal to Ireland lidově řečeno pořádně sežrat. Teď to "dává sežrat" soupeřům. "Zažívá skvělou sezónu. Hlavně musí vytrvat, to je pro něj klíčové. Nevidím ale jediný důvod, proč by na své výkony neměl navázat," řekl Hughes.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (62)

Přidat komentář
fantomas

Je to prostě užasný mozek a spolu s Robinhem jasný tahoun City. Škoda že neni Angličan, jinak bychom nemuseli v repre trpět "umělého playmakera" Lamparda a hra by opět měla hlavu a patu.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim prijmenim ani nejde byt anglican

Reagovat
smazaný uživatel

U nas mame tiez Cecha a nie je to Cech

Reagovat
r.mrazik

u vas je mozny vse

Reagovat
Shevchenko

U nás máme Němce a Poláka.

Reagovat
r.mrazik

ja vim,jen drazdim...kdyz on si tak nabehl... jinak nic proti slovakum....

Reagovat
smazaný uživatel

Nabehl drazdit tymto Mile, ale tymto nemas sancu

Reagovat
herbage

My jsme česká polární výprava. Já jsem Němec

Reagovat
smazaný uživatel

Teoria potvrdena...

Reagovat
herbage

Pečený Beran to nezní špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Jára Cimrman?

Reagovat
honziss

Ale kuš s tímhle jménem.

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
honziss

Protože tuto uměle vytvořenou bytost, která nic neznamená, opravdu nemusím a nemyslím, že by se měla zmiňovat zrovna tady.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
honziss

No jo, někdo ho má rád, někdo ne. Já ho rád nemám a jeho humoru se smát prostě nemůžu. Kam se hrabe tento Cimrman na dvojící Šimek - Grossmann.

Reagovat
fantomas

Tak já pro změnu mužu oba dva. A k tomu ještě Holzman...

Reagovat
honziss

Tak Šimek s Grossmannem strčí celého toho vašeho Járu Cimprmana do kapsy. Jejich humor je nepřekonatelný. Návštěvní dny - . To jsou prostě pecky, všechny je mám doma na LP.

Reagovat
herbage

Jsou taky skvělí. Šimka mam rád za celé jeho dílo, i se Sobotou to nebylo špatný, i když ten rychle vyčpěl, Šimek však zůstal. Návštevní dny mám jako mp3, ale jen pár a bylo tam hodně písniček, které zrovna nemusím, ale jejich povídání bylo milé. A ty povídky byly krásné, ale musel je číst Šimek, Grossmann měl horší přednes.

Reagovat
honziss

Tak se Sobotou už to nikdy nedosáhlo takové kvality, jakou měli s Grossmannem. Je pravda, že Šimek uměl lépe ty jejich povídky přednést, ale pokud bych měl označit hnací motor této dvojíce, pak je to Grossmann, což se po jeho smrti de facto potvrdilo.

Oba dva ale zůstanou nesmrtelní, ty povídky a příběhy jsou nadčasové, vtipné a mají co říct komukoliv bez rozdílu věku. Je fakt škoda, že Grossmann zemřel tak brzy.

Reagovat
herbage

Vidíš, a takovej Novotný přežije i pád defakto ze čtvrtého patra. Samozřejmě ne že bych mu to přál, jsem rád že žije, ale je to ukázka toho, že smrt si zkrátka nevybírá.

Reagovat
honziss

Reagovat
herbage

I když takový Kurz první pomoci se Sobotou nemá taky chybu

Reagovat
honziss

Možná nemá chybu, ale kvalitu jako Š + G taky ne.

Reagovat
fantomas

Já na DVD. Inteligentnější humor, než produkovali tihle dva, opravdu nikde nenajdeš. To bylo opravdu potěšení poslouchat. Ještě když se do toho přidal blbej Sobota a vzniklo z toho Nad dopisy diváků, tak sem se smichy nemohl pět minut nadechnout.

Reagovat
herbage

To ani nevím, že by tahle trojka dělala spolu. Vím že po smrti Grossmanna se k Šimkovi přidali Nárožný, Sobota a Krampol, to jo. Jinak nevíš kde to seženu? Byl by to pěkný dárek pod stromeček.

Reagovat
fantomas

Jo však to jo...Grossman už tam nebyl. Blbě sem to napsal. DVD najdeš snad v Levných knihách, já to dostal právě taky od "Ježíška", jmenuje se prostě Šimek a Grossman - Návštěvní dny.

Reagovat
herbage

Levné knihy? To je jedna pobočka v Plzni kousek od busovýho nádraží. Díky za info, hned tam zítra skočím

Reagovat
honziss

Stejně největší autentičnost to má, když si to pustíte na gramofonu z LP-íčka. Tomu se prostě nic nevyrovná.

Reagovat
herbage

Gramofon bych potřeboval, přivezl jsem si od dědy asi 20kilo desek a když už jsem se s tím tahal, tak bych si to někdy taky rád poslechl, myslím že tam i toho Šimka s Grossmannem mám.

Reagovat
honziss

Tak koukni na Aukro apod., tam by se dalo možná něco najít. Gramofon v současné době není lehké sehnat, ale když se do toho vložíš tak se to dá. Já ho naštěstí mám, ale měl jsem zase problém sehnat jehlu, v celé Ostravě jsem našel jeden jediný obchod, kde se dala koupit, a to byl ještě tak schovaný, že kdybych nedostal tip, nikdy bych se k němu nedostal.

Co se týče LP, těch mám hromadu po rodičích a navíc se mi poštěstilo, že jsem na narozeniny od známých dostal asi 400 desek. Bohužel jsem některé fakt peckovní kousky musel vyhodit, jelikož byly tak pokroucené nebo poškrábané, že už skoro nehrály..

Reagovat
herbage

Já takový milovník LP nejsem a jediný co potřebuju je dostat je do počítače. Jsou také hodně staré a moc kvalitní poslech by to již nebyl, proto se mi nechce investovat velký peníze do gramofonu, který by jen zabíral v pokoji místo.

Reagovat
honziss

Tak do počítače je dostaneš jen díky gramofonu a kabelu, který prý taky není nejlevnější. Pak ti teda nezbývá než hledat u kamarádů a známých.

Reagovat
honziss

Jo a ještě jsem zapomněl dodat, že se musíš obalit velkou trpělivosti. Je to běh na dlouhou trať převádět 20 kilo gramodesek do PC.

Reagovat
herbage

No třeba Goťáka z 60-let převádět nebudu, ale ty návštěvní dny a klasiku bych rád převedl.

Reagovat
honziss

Jak říkám, musíš se obalit trpělivostí. Je to docela nadlouho, přehrát celé album na gramofonu, aby se ti nahrálo do PC. Ještě horší když zjistíš, že se to nenahrálo nebo nahrálo blbě, to by tě šlak trefil.

Reagovat
herbage

Jinak tady máš ty, Fantom či jiný případný zájemce kurz první pomoci v MP3. Omluvte kvalitu, je to nahrávaný z kazety.

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/18039/Kurz_prvni_pomoci.mp3_15.7MB.html

Reagovat
fantomas

Tak to se neboj, to já mám zase DVD s 10 nej scénkami tria Nárožný-Šimek-Sobota, takže i Kurzem disponuju v knihovničce.

Reagovat
herbage

Já to mám s Krampoulem

Reagovat
fantomas

Tak toho nemusim, takže sem vlastně rád, že znám jen tuto verzi.

Reagovat
herbage

Každá verze má něco do sebe a tady se šimek docela spontálně odbourá, když trefí Sobotu pravítkem

Reagovat
honziss

To jsem zapomněl dodat, že ten humor je inteligentní. Prostě a jednoduše, jen těžko se najde někdy někdo kdo by se jim mohl alespoň přiblížit v duchaplnosti, inteligentnosti, nadčasovosti a líbivosti svých povídek.

Reagovat
vodka

Já mám nejradši Lasica - Satinský - Filip...

Reagovat
vodka

* nejradši trojku Lasica...

Reagovat
Shevchenko

Ať žije Fryštenský.

Reagovat
herbage

Varel Já bych snědl i Kratochvíla Jak dlouho budem ještě driftovat? Tak 2-3 dny. To vám teda nezávidim

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

preej u vás je možný všeechno :D:D:D dobře si naložil :D jinak k irelandovi samozřejmě to je pro city velká budoucnost je to velmi mladej hráč a dobrej...

Reagovat
fantomas

Právě no. Ten by asi dostal...

Reagovat
smazaný uživatel

A taktiež,podobný pálič ako Hamšík...

Reagovat
smazaný uživatel

Hra skvele, dovolim si tvrdit, ze on je u Citizens momentalne najlepsi hrac na travniku. 10? preco nie, v kazdom pripade Ireland rozhodne nie je utocnik... Vymysliet smrt babicky, len aby blicoval

Reagovat
georgeo

při současné útočné síle City, bych se nebál tvrdit, že může aj 15 kousků dát...nebyla ta vymyšlená smrt babičky jenom proto, že jeho partnerka potratila a on musel za ní odjet?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on není útočník Od střílení golů tam je spousta jiných hráčů a musíš si uvědomit,že už 10 golů je pro záložníka,kterej nekope penalty a všechny přímáky super výkon.

Vy jste děsně zdegenerovaní těmi hráči z Big4,kdy Drogba dá za sezonu 30 golů,Lamps 15,Torres 30,Cristianko 40 a třeba Anelka má ted 12. Ale musíš vzít v potaz,že na Drogbu makalo mužstvo a s křídly jako Robben,Guddy a Duff se to střílí,Anelka je jedinej hrot,kterej se díky tlaku dostane do spousty šancí,na Torrese maká půlka mužstva a Lamps s Gerrardem střílí půlku golů z penalty a přímáků.

Tím nechci snižovat hodnotu těch hráčů,jen ukazuji,že střílet goly je jednoduché pro ofenzivní hráče big4,ale mimo ní jen málokterý hráč překoná tu 15tigolovou hranici,kor záložník. Loni se v PL přes 15 golů v lize dostalo tuším 9 hráčů(??).

Reagovat
r.mrazik

jasny,ale s jeho momentalni formou by pres tech 10 golu jit mohl...teda pokud v zime nedorazi kluci vopaleny a on nebude lestit lavicku...je mladej a kdo vi,co s nim udela,kdyz se bude jen cekat az neco zkazi,aby mohl hrat hrac,co stal balik.....hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já neříkám,že těch 15 golů nedá,ale že pokud to dá,tak klobouk dolů... Pokud se nezraní,tak by neměl mít problem do konce sezony to nastřílet,ale může se stát cokoliv. Jen nevím,jak bude střílet goly,až se rozstřílí vedle Robinha i Jo,to bude zase o dost šancí na vstřelení golu pro něj méně.

Reagovat
r.mrazik

jasny,kazdopadne ma nastartovano vice nez slusne...na Joa (??) jsem zvedav,zatim nic moc na to,jaky stal penize...jsem spis myslel ze se prosadi rychleji on,nez robinho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ale Jopotřebuje čas vždyt je mu teprve 21 let

Reagovat
smazaný uživatel

*Jo potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

*Jo potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, a navyse nikde nie je napisane, ze si takuto formu udrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

klobouk dolu pred nim nemel sem ho rad vzdy sem preferoval Elana ale za poslednich par zapasu si myslim ze si zaslouzi hrat zaklad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele