Další články

Šesták podepsal smlouvu s Popradem

Někdejší slovenský reprezentant Stanislav Šesták přece jen bude pokračovat v kariéře. O jeho služby měly zájem pouze východoslovenské kluby Tatran Prešov a FK Poprad, zkušený útočník se upsal druhému jmenovanému a to přestože hraje pouze ve II. nejvyšší soutěži...

Šesták ukončil reprezentační kariéru

V pozměněném složení bude o postup na mistrovství světa do Ruska usilovat slovenská reprezentace. V národním týmu nebude pokračovat Stanislav Šesták, ten své rozhodnutí oznámil již před evropským šampionátem a nyní ho také potvrdil.

Slovenští reprezentanti na Šestákově exhibici

Bývalý hráč Tatrana Prešov Stanislav Šesták v rodnej Demjate zorganizoval jedinečný exhibičný zápas, ktorého tímovu kostru tvorili hráči miestneho klubu a výber reprezentácie Slovenska. Ten by ste v takom obsadení nemohli vidieť len tak, na ihrisku sa totiž predstavili Marek Hamšík, Martin Škrtel, či Juraj Kucka.

Slovenský útočník Šesták se po čtyřech letech vrací do Bochumi

Stanislav Šesták končí své čtyřleté působení v turecké nejvyšší soutěži a znovu oblékne dres Bochumi, za kterou nastupoval tři sezóny. Klub ze srdce Porúří se se slovenským reprezentantem dohodl na dvouleté spolupráci a nemusí za něj platit ani euro, protože mu v Bursasporu končí smlouva...

Možno budú ľudia kričať, načo sa vraciam, hovorí Šesták

Zmena na poste reprezentačného kormidelníka Slovenska Stanislava Šestáka potešila. Pred časom totiž vyvolal rôzne reakcie, keď vyhlásil, že pod Grigom a Hippom hrať už nechce. Medzitým sa novým koučom stal Ján Kozák a po roku sa v nominácii objavil aj práve "stratený syn" Šesták.

Šestáka odchod Grigu s Hippom potešil

Šancu znovu si obliecť reprezentačný dres môže dostať aj Stanislav Šesták. Jeho podmienka na to, aby hral za národný tím bola zmena kouča. To sa udialo v uplynulých dňoch, odvolanie Grigu s Hippom bývalého útočníka Tatrana Prešov potešilo.

Šesták táhne Bursaspor do Evropy

Dvě kola před koncem turecké ligy je na pohárových pozicích pořádná tlačenice. O to, aby se do nich dostal Bursaspor se stará slovenský reprezentant Stanislav Šesták, který dvěma góly v uplynulém kole takřka najisto zajistil svému týmu účast v Evropské lize.

Šesták nechce reprezentovat Slovensko pod Grigou a Hippem

Útočník Stanislav Šesták nechce reprezentovat Slovensko, dokud bude na lavičce národního týmu trenérská dvojice Stanislav Griga, Michal Hipp. Dřívější opoře základní sestavy se nelíbí, že už téměř rok bez vysvětlení nedostala pozvánku do mužstva. Trenéři prý s útočníkem tureckého Bursasporu nejednají fér.

Šesták rozmýšľa aj nad ukončením kariéry

Už druhú kvalifikáciu za sebou má slovenská reprezentácia problém so strieľaním gólov. Pri úspešnej vyvrcholenej v roku 2009 trhal siete súperov útočník Stanislav Šesták. Aj keď v drese Bursasporu nastupuje pomerne pravidelne a nie je zranený, v nominácii Stanislava Grigu sa neobjavuje...

Šesták je spokojen, vyhlíží další zápasy

Turecký Bursaspor si ve třetím předkole EL poradil se svým soupeřem ze všech mužstev nejvýraznějším gólovým rozdílem, finské Kuopio porazil jednoznačně 6:0. Po letech si zahrál pohárovou Evropu i slovenský reprezentant Stanislav Šesták a využil to na dvě gólové asistence.

Šesták z Ankaragücü do Bursasporu

Útočník slovenské reprezentace Stanislav Šesták bude nadále působit v Turecku. Boj o 28letého hráče Ankaragücü nakonec vyhrál Bursaspor. Přestupová částka sahá do výše 2,5 milionů eur a dle podepsané smlouvy půjde o tříleté angažmá.

V Ankaragücü čekají hráči na výplaty, Šesták trénuje s Prešovem

Korupční aféra, obvinění, vězení, vyloučení z Evropských poháru. Něco takové postihlo Tuřecko, kde pusobí nejeden slovenský fotbalista. Týká se to hlavně mistra Fenerbahce Istanbul, Ankaragücü má však jiné problémy. Svým hráčum dluží výplaty a tak reprezentanti od Tatěr nevědí, co dál.

Šesták s Vittekom opäť mimo hry

Dvojica slovenských reprezentantov má v poslednom období mimoriadnu smolu. Stanislav Šesták a aj Róbert Vittek si dajú od futbalu opäť niekoľkotýždňovú pauzu. Obaja obliekajú dres tureckého MKE Ankaragücü a obaja sa zranili len tri dni po začatí letnej prípravy na nasledujúcu sezónu...

Šesták se zřejmě vrátí do Bochumi

Slovenský reprezentant Stanislav Šesták stále nemá jistou budoucnost. Je sice kmenovým hráčem německého klubu VfL Bochum, ale minulou sezónu strávil v tureckém MKE Ankaragücü. Není však jasné, se zůstane alespoň v jednom ze zmíňěných klubů...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele