Další články

Velká komplikace pro Desta, s kolenem může marodit až devět měsíců

PSV Eindhoven míří za ziskem nizozemského titulu, na chystané oslavy ale aktuálně nemá náladu Sergiño Dest. Amerického obránce čeká dlouhá pauza, poranil si koleno a podle nejčernějších prognóz může být znovu k dispozici až v roce 2025.

Dest se soustředí na PSV Eindhoven, budoucnost vyřeší po sezoně

PSV Eindhoven dominuje nizozemské scéně a svůj podíl na tom má také Sergiño Dest. Americký reprezentační obránce v klubu hostuje z Barcelony a čekají ho tak jednání o budoucnosti, ta je pevně rozhodnut odložit až na léto.

Dest se vrací do Nizozemska, formu bude hledat v PSV Eindhoven

Sergiño Dest si po třech letech znovu zahraje nizozemskou nejvyšší soutěž. Americký obránce s velkým fotbalem začínal v amsterdamském Ajaxu, nyní si ho na hostování vypůjčil PSV Eindhoven.

Další posily pro AC Milán. Jeho dres budou oblékat Vranckx a Dest

AC Milán v poslední den přestupového dotáhl dvě poměrně velká hostování. Z Barcelony si při zranění Alessandra Florenziho vypůjčil Sergiña Desta, z Wolfsburgu zase středopolaře Astera Vranckxe. Oba budou na severu Itálie působit minimálně do konce sezony.

Dest je v Barceloně šťastný, agent lednové stěhování neočekává

Podnikovou zábavu v Barceloně během posledních měsíců představuje zbavování se nepotřebných hráčů s vysokými platy a jedním z těch, s nimiž vedení katalánského klubu příliš nepočítá, je Sergiño Dest. O amerického krajního obránce se zajímal například Bayern Mnichov a ten v lednu pravděpodobně neuspěje, podobně jako nikdo jiný...

Barcelona získala z Ajaxu mladého obránce Desta

Americký obránce Sergiño Dest přestupuje z Ajaxu Amsterdam do Barcelony. Za devatenáctiletého mladíka vysázejí Katalánci 21 milionů eur, k tomu dalších pět milionů může Ajax dostat na bonusech. Dest podepsal na Camp Nou smlouvu na pět let.

Talentovaný Sergiño Dest se rozhoupal, bude reprezentovat USA

Přesně jak slíbil, tak také učinil: Sergiño Dest si dnes vybral mezi Nizozemskem a USA, koho chce v budoucnu na seniorské úrovni reprezentovat, a volba padla právě na Spojené státy, za něž už letos nastoupil do dvou přípravných duelů. Krajní bek Ajaxu se kvalifikuje skrz otce, napůl Surinamce, napůl Američana...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele