Další posily pro AC Milán. Jeho dres budou oblékat Vranckx a Dest

01.09.2022, 21:35
Aktuality
AC Milán v poslední den přestupového dotáhl dvě poměrně velká hostování. Z Barcelony si při zranění Alessandra Florenziho vypůjčil Sergiña Desta, z Wolfsburgu zase středopolaře Astera Vranckxe. Oba budou na severu Itálie působit minimálně do konce sezony.

Roční služby devatenáctiletého belgického záložníka Vranckxe vyjdou Rossoneri na 2 miliony eur, dohoda obsahuje i následnou opci ve výši 12 milionů. O něco vyšší částku by museli zaplatit v případě zájmu o trvalé setrvání o tři roky staršího Desta, konkrétně by mělo jít o 20 milionů eur.

Dest upoutal svými výkony v Ajaxu, jimiž si i vysloužil přestup do Barcelony. Tam sice pravidelně nastupoval, příliš však nepřesvědčil a nyní se pro Xaviho stal přebytečným. Dosavadním útočištěm mu tak bude právě AC Milán.

Obhájce italského titulu už přitom jednoho pravého obránce v letním přestupovém období získal, jenže Florenzi vinou nedávného zranění podstatnou část sezony vynechá. Vedle italského beka posílili mužstvo Stefana Pioliho také další obránce Malick Thiaw či belgičtí útočníci Divock Origi s Charlesem De Ketelaerem.

Těm se nyní dostalo společnosti dalšího svého krajana. Vranckx svou kariéru započal v Mechelenu, odkud se loni v létě přesunul do Wolfsburgu. Za Vlky plnil roli především střídajícího hráče, z lavičky se i tak podíval do většiny jarních duelů.

Autor: Martin Vejdělek / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
Pinturicchio

Vranckx, to je jak nick nějakého youtubera.

Reagovat
BaggioRoberto

To je Franz ve vlámštině.

Reagovat
Pinturicchio

Jako takhle to tam mají všichni Franzové?

Reagovat
BaggioRoberto

Jenom Straka

Reagovat
Pinturicchio

Aj s tatarakem?

Reagovat
BaggioRoberto

Po tataracku je to Tranckx.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
blaugrana

Snad da Dest chyti a nevrati sa.

Reagovat
Seydou Doumbia

Dle meho pro Acecko dobrý hráč, tam by se mohl chytit synek.

Reagovat
Rybinho85

Přicházi jako backup a záplata za Florenziho, nemyslím si, že ho AC odkoupí.

Reagovat
EaP

Pri všetkej úcte k Florenzimu, Dest má potenciál niekde úplne inde ako on. Ak sa nezraní a nebude príliš takticky viazaný , bude v AC Dest určite jednička na poste RB.

Reagovat
Seydou Doumbia

Potenciál má určitě výše. Florenzi je dobrý hráč, který ideálně zvládne sezónu v základu ale i jako backup na lavičce skvělý hráč a záplata při zranění. Takového chcces mít v týmu, ale Déšť může být výš jak on.

Reagovat
Kaka14

lenze Florenzi je v AC len backup za Calabriu.... ale kedze je to kridelnik tak by mohol hadam hrat aj miesto Messiasa/Saelemaekersa, kedze tento post je v AC suverenne najlabsi

Reagovat
blaugrana

no Dest hrava v repre aj kridlo myslim, ak si ho nemylim s niekym inym

Reagovat
Xavi

Za dvacet ho nekoupí, to by musel být tak top 3 nejlepší hráč ligy.

Reagovat
blaugrana

to vidim tak na 12

Reagovat
LesyJePan

To by musel byt vážne dobrý

Reagovat
Mass

Hodně talentování hráči, snad se jim tam povede.

Reagovat
7-Real-17

Reagovat
Kaka14

Toto prestupove prisli 3 belgicania do AC ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele