Další články

Brankář Wolverhamptonu Patrício bude po zranění hlavy v pořádku

Brankář Wolverhamptonu Rui Patrício vyvázne bez následků ze zranění hlavy, které utrpěl při srážce se spoluhráčem v pondělním zápase s Liverpoolem. Portugalský gólman dostal v závěru duelu zásah do hlavy kolenem a ztratil vědomí. Na hřišti byl přes deset minut ošetřován, než byl převezen na vyšetření do nemocnice.

Sporting a Wolverhampton se dohodly na částce za Patrícia

Lisabonský Sporting dostane odstupné za Ruie Patrícia. Portugalský reprezentační brankář byl v létě podobně jako spousta jeho někdejšího spoluhráčů nespokojen s prací vedení slavného klubu, nakonec s ním rozvázal kontrakt a zdarma odešel do Wolverhamptonu, Sporting ale podal protest a částečně dosáhl úspěchu...

Sporting požaduje kompenzaci za letní hromadný odchod hráčů

Sporting Lisabon bude požadovat kompenzaci za odchody tří hráčů, kteří letos v létě zrušili v klubu své kontrakty. Celkem jde o téměř 200 milionů eur.

Mistrovství světa v kostce - 2. kolo

Byl to málem černý týden velkých favoritů. Argentinci pod zmateným vedením dua Sampaoli - Messi absolutně vyhořeli v zápase s Chorvatskem a teprve výhra Nigérie proti Islandu je udržela ve hře. Brazílie zachraňovala svou čest a dobrou výchozí pozici až v nastavení, Německo jakbysmet. No a simulující Portugalci, ti čest poztráceli někde mezi hvizdy, na rozdíl od Polska ale mají postup na dosah.

Patrício po konci ve Sportingu bude chytat za Wolverhampton

Brankář portugalské reprezentace Rui Patrício bude chytat za tým nováčka anglické ligy Wolverhampton. Třicetiletý účastník světového šampionátu v Rusku a úřadující mistr Evropy odchází do Premier League ze Sportingu Lisabon. S Wanderers podepsal čtyřletou smlouvu.

Po napadení fanoušky opustili Sporting další hráči

Po napadení vlastními fanoušky se Sporting Lisabon rozpadá kádr. Nedávno už odešel trenér a dva hráči včetně kapitána, nyní oznámili další čtyři hráči, že odstupují od smlouvy. Šéf klubu Bruno de Carvalho nabídl svoji rezignaci, pokud si fotbalisté odchod rozmyslí.

Brankář Patrício se rozhodl ukončit smlouvu se Sportingem

Rui Patrício je na odchodu z lisabonského Sportingu a portugalský klub nakonec možná nedostane žádné odstupné. Ve hře původně byla suma osmnáct milionů eur a brankář měl namířeno do Neapole, na základě dění z posledních dní ovšem vedení dnes zaslal požadavek na ukončení kontraktu. Sporting s tím zásadně nesouhlasí a viní agenta Jorgeho Mendese...

Neapol pracuje na příchodu Patrícia, ten už dostal nabídku kontraktu

Novou jedničku mezi tyče pravděpodobně bude muset hledat lisabonský Sporting. Na odchodu z hlavního města Portugalska je dost možná třicetiletý Rui Patrício, o toho se vážně zajímá Neapol a sám mistr Evropy z předloňského roku se stěhování na Apeninský poloostrov nebrání...

Rui Patrício se uvázal Sportingu a teď hodlá porazit Benfiku

Celou svou dosavadní kariéru zatím strávil Rui Patrício v lisabonském Sportingu a po čerstvém podpisu nové smlouvy by ji tam klidně mohl také zakončit. Zkušený brankář totiž se Lvy prodloužil až do léta 2022, přičemž jeho výkupní klauzule nyní dosahuje astronomické výše 45 milionů eur...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele