Další články

Rudolf Skácel po baráži ukončí profesionální kariéru

Příbramský záložník Rudolf Skácel po nedělní odvetě baráže o první ligu proti Brnu ukončí profesionální kariéru. Devětatřicetiletý sedminásobný reprezentant už na jaře prakticky nenastupoval a po zimní přestávce odehrál v dresu středočeského celku jen minutu.

Skácel daroval gól svým dcerám k narozeninám

Dlouhých devět let trvalo, než se Rudolf Skácel opět zapsal mezi střelce v české nejvyšší fotbalové soutěži. Ale svou trefu si kapitán Příbrami načasoval ideálně, jelikož tak nejen nasměroval spoluhráče k výhře 4:0 nad Duklou, ale také oslavil dnešní roční narozeniny svých dvojčat.

Bývalý slávista Skácel by mohl hrát v druhé skotské lize

Bývalý hráč Slavie Praha Rudolf Skácel by mohl pokračovat v kariéře ve druhé skotské lize. Čtyřiatřicetiletý záložník a momentálně volný hráč podle webu BBC Sport jedná o krátkodobém angažmá s celkem Alloa Athletic.

Slavia je pro Skácela uzavřená kapitola, bere jen starou gardu

Rudolf Skácel hrál za Slavii Praha ve třech různých období, počtvrté už to v plánu nemá. Pro bývalého reprezentanta je Slavia po špatných zkušenostech z letošního jara uzavřenou kapitolou. Hrát bude už maximálně za starou gardu Slavie, které dnes pomohl k výhře v Silvestrovském derby nad Spartou 5:4.

Slavia začala přípravu zátěžovými testy, v klubu končí Skácel

Tradičními zátěžovými testy dnes začali fotbalisté pražské Slavie letní přípravu na novou ligovou sezonu. V ní už nebude oblékat červenobílý dres ofenzivní záložník Rudolf Skácel, s nímž klub neprodloužil smlouvu.

Skácel se vrací do Slavie, podepsal smlouvu do konce sezony

Pražská Slavia získala výraznou posilu pro jarní části první ligy. Do Edenu se po více než třech letech vrací ofenzivní záložník Rudolf Skácel, který neprodloužil smlouvu ve skotském Dundee United. S jedenáctým týmem ligové tabulky dnes podepsal kontrakt do konce sezony.

Skácel řeší budoucnost, setrvání v Dundee United je nejisté

Rudolf Skácel začíná řešit svou další budoucnost. Někdejší český reprezentant se na konci října vrátil do Skotska a upsal se Dundee United, smlouvu ovšem má pouze do konce ledna a ani manažer Peter Houston v současné době neví, jak vše dopadne...

Skácel pokračuje ve Skotsku, hrát bude za Dundee United

Rudolf Skácel si zhruba po pěti měsících znovu zahraje soutěžní zápas. Český obránce či záložník nebude oblékat dres Heart of Midlothian, dnes se totiž do konce ledna upsal konkurenčnímu Dundee United, až předposlednímu celku tabulky skotské Premier League...

Skácel je znovu v Hearts, s týmem ale jenom trénuje

Rudolf Skácel je i těsně před polovinou října bez angažmá. Již 33letý český fotbalista se po loňské sezoně rozloučil s Hearts, i když nešlo o loučení na dlouhou dobu - se skotským klubem se totiž znovu začal připravovat...

Skácel je podruhé po zisku poháru na odchodu z Hearts

Český fotbalista Rudolf Skácel zřejmě podobně jako před šesti lety opustí po úspěšné sezoně skotský tým Heart of Midlothian. Dvaatřicetiletý záložník se s největší pravděpodobností nedohodne na nové smlouvě kvůli nutným úsporám zadluženého klubu.

Skácel zařídil Hearts na rozloučenou triumf ve Skotském poháru

Záložník Rudolf Skácel se stal hrdinou finále Skotského poháru, v němž dvěma góly přispěl k vítězství Heart of Midlothian nad Hibernian 5:1. Edinburský klub vyhrál soutěž poosmé v historii, bývalý český reprezentant byl i u předchozího pohárového triumfu v roce 2006.

Sergio doufá, že nejlepšího střelce Skácela udrží v týmu

Český fotbalista Rudolf Skácel rozhodl o víkendu ve skotské lize dvěma góly o vítězství Heart of Midlothian 3:0 nad Aberdeenem. Výkon levonohého záložníka ocenil manažer Paulo Sergio, který doufá, že se mu podaří nejlepšího střelce týmu udržet i do příští sezony.

Skácel má jasno, prodloužil v Hearts

Rudolf Skácel si už nemusí lámat hlavu s tím, kde bude hrát v následujících měsících. Český internacionál bude i nadále hájit barvy Heart of Midlothian, se skotským klubem prodloužil smlouvu do letošního léta...

Skácel po hattricku věří, že si ještě prodlouží angažmá v Hearts

V sobotu nejprve vstřelený hattrick proti St. Mirrenu a teď debata o prodloužení smlouvy do konce sezony. Záložník Rudolf Skácel bude mít dobrou vyjednávací pozici před setkáním se šéfy Heart of Midlothian, kde mu má na konci ledna vypršet smlouva.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele