Další články

Zlín získal z Baníku Ostrava na roční hostování záložníka Reitera

Zlín posílí útočník či záložník Rudolf Reiter z Baníku Ostrava, který ho uvolnil na roční hostování s opcí. Stejným směrem zamířili nedávno i Martin Fillo a Robert Hrubý. Oba kluby informovaly o Reiterově přesunu na svých webech.

Zápas o život by měl vypadat jinak, řekl brněnský Reiter po Teplicích

Velmi těžko se s bezbrankovou domácí remízou s Teplicemi vyrovnával brněnský záložník Rudolf Reiter a po utkání 29. kola první fotbalové ligy volil hodně ostrá slova. Řev kapitána Pavla Dreksy i dalších hráčů v kabině Zbrojovky byl podle něj zcela na místě.

Brno odstartovalo přípravu i s Reiterem a Záhumenským

Hráči Brna po krátké dovolené zahájili zimní přípravu na jarní část prvoligové sezony i se záložníkem Rudolfem Reiterem, který si prodlouží hostování z Baníku Ostrava. Na zkoušce z Nitry je ve Zbrojovce slovenský obránce Timotej Záhumenský.

Zbrojovku Brno posílil na hostování útočník Reiter z Baníku

Zbrojovka Brno získala posilu. Na hostování z Baníku Ostrava přichází do konce roku ofenzivní záložník či útočník Rudolf Reiter. Klub to uvedl na svém webu.

S Ostravou odjel na soustředění i záložník Reiter

Kádr Ostravy posílí záložník Rudolf Reiter. Čtyřiadvacetiletý hráč do Baníku míří z Bohemians 1905, kluby jsou na jeho příchodu dohodnuty. Oba celky to oznámily na sociálních sítích.

Reiter v euforii nevnímal praporek, který mu málem vzal gól

Dal první ligový gól kariéry a hned jím Rudolf Reiter rozhodl o výhře fotbalistů Bohemians Praha 1905 nad Baníkem Ostrava 2:1. Sám prožíval velkou euforii a chvíli nechápal, proč stadion v Ďolíčku neslaví s ním. Nevšiml se však, že asistent sudího zvedl praporek na znamení ofsajdu. Hlavní rozhodčí Petr Ardeleanu ho ale správně opravil a Reiterovi radost nepokazil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele