Další články

Zostuzení na prknech Divadla snů: 9. kolo Premier League v kostce

Ohlušující pískot z tribun po první půli šlágru nejúspěšnějších klubů anglické fotbalové historie hovořil za vše. Dav fanoušků se už v tu dobu linul ulicemi poblíž stadionu. Manchester United prohrával s Liverpoolem 0:4, po změně stran navíc inkasoval od Mohameda Salaha další gól. Fenomenální útočník zkompletoval hattrick a dokonal zostuzení domácích na prknech Divadla snů.

Mladíci Arsenalu a Jiménezova škola hrou: 6. kolo Premier League v kostce

Po úvodních třech kolech se krčili na posledním místě a skóre 0:9 mluvilo samo za sebe. Na ostrou kritiku z řad médií, fanoušků i legendárních hráčů však fotbalisté Arsenalu zareagovali nejlepším možným způsobem. Skalp Tottenhamu s podpisem dvojice Emile Smith Rowe - Bukayo Saka znamenal třetí výhru v řadě a z úplného dna je rázem pětibodová ztráta na Liverpool.

Diasovi vynesla vydařená sezona v Manchesteru City novou šestiletou smlouvu

Portugalský reprezentant Rúben Dias se dohodl v Manchesteru City po první vydařené sezoně na nové dlouhodobé smlouvě. Vedení klubu dnes oznámilo, že čtyřiadvacetiletý obránce po ročním angažmá podepsal šestiletý kontrakt do roku 2027.

Hráčem sezony 2020/21 podle UEFA bude Jorginho, De Bruyne, nebo Kanté

Evropská fotbalová unie UEFA zveřejnila nominaci na cenu nejlepšího hráče minulé sezony. Získá ji buď jeden z vítězů Ligy mistrů z Chelsea, Jorginho či N'Golo Kanté, nebo hvězda jejich finálového soupeře Manchesteru City Kevin De Bruyne. Vítěz bude vyhlášen 26. srpna.

Nejlepším hráčem Premier League se stal obránce Dias

Obránce Rúben Dias z Manchesteru City byl vyhlášen nejlepším hráčem uplynulého ročníku Premier League. V anketě porazil i českého záložníka Tomáše Součka z West Hamu, který byl mezi nominovanými. Zástupci anglické soutěže oznámili výsledky na svém webu.

ALL-STARS Premier League 2020/21

Titul má svého vlastníka, stejně tak vstupenky do evropských pohárů. K definitivnímu završení letošní sezóny Premier League tak schází už jen individuální ceny. Expertní panely Premier League i PFA už zveřejnily užší nominace na nejlepšího hráče ročníku. A teď je řada i na nás v Eurofotbalu.

Vrásky pro Southgatea: 30. kolo Premier League v kostce

Nenominovat Trenta Alexander-Arnolda do anglické reprezentace byl velmi odvážný tah. Gareth Southgate rozvířil vody mezi experty i na sociálních sítích, jedni ho velebili, druzí považovali za blázna. Po nedělním zápase Liverpoolu s Arsenalem dostali za pravdu ti druzí, včera v Lize mistrů naopak. A trenér věhlasného Albionu má teď o čem přemýšlet...

Liverpool je modrý: 25. kolo Premier League v kostce

Tak tohle tady dlouho nebylo. A nemyslím tím, že Liverpool hraje na Anfield Road nejhůř od roku 1923 - právě tehdy totiž naposled prohrál doma čtyři zápasy v řadě. Myslím tím to, že Liverpool patří modrým. Po 22 letech Everton vyhrál venkovní Merseyside derby. Tohle byla nejdůležitější událost uplynulého kola Premier League. Stalo se toho ale víc...

Boom Saka Laca: Sestava 17. kola Premier League

Ještě před Vánoci byli všichni přesvědčení, že Arsenal zažívá nejhorší sezónu div ne za celou historii klubu. Tým se pohyboval poblíž sestupové zóny, měl silně záporné skóre a na měl na kontě stejně bodů jako zápasů. A to, jak my, co známe pravidlo 40 bodů, dobře víme, je skutečně bilance na padáka. Jenže Premier League je kouzelná a i Gunners po mávnutí proutku dokonale září...

Manchester City potvrdil příchod stopera Diase

Rúben Dias podle očekávání přestupuje z Benficy do Manchesteru City. Anglický celek protistraně zaplatí 68 milionů eur, načež obě strany podepsaly šestiletou smlouvu...

Manchester City zaplatí Benfice za beka Diase téměř dvě miliardy

Vedení Manchesteru City se s Benficou dohodlo na příchodu stopera Rúbena Diase. Podle webu portugalského klubu zaplatí "Citizens" za Diase 68 milionů eur (téměř 1,85 miliardy korun). Pokud se hráči se City podaří splnit nespecifikované sportovní cíle, doplatí anglický klub Benfice další 3,6 milionu eur (skoro 98 milionů korun).

Dias je trpělivý, v tuto chvíli myslí jen na Benficu

Benfica pravidelně vychovává zajímavé mladíky a jedním z nich aktuálně je Rúben Dias. Dvaadvacetiletý obránce patří do kádru portugalské reprezentace a jeho kvalit si všimly především anglické kluby. Ty minimálně pro tuto chvíli budou mít smůlu, Dias totiž na velký přestup nespěchá...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele