Další články

Kapitán Ruska Širokov bude hrát za Spartak Moskva

Kapitán ruské reprezentace Roman Širokov bude hrát za Spartak Moskva. Třiatřicetiletý záložník, který přišel o nedávné mistrovství světa kvůli zranění achillovky, podle agentury Reuters podepsal smlouvu na dva roky s opcí.

Rusové vyrazí na MS bez zraněného kapitána Širokova

Ruští fotbalisté budou na mistrovství světa postrádat kapitána Romana Širokova. Dvaatřicetiletý záložník Krasnodaru laboruje s poraněnou Achillovou šlachou a naposledy hrál 24. dubna v ruské lize. Po dnešním přípravném utkání s Marokem trenér sborné Fabio Capello oznámil, že Širokov se 9. června ve Finsku podrobí operaci.

Reprezentační záložník Širokov dohraje sezónu v Krasnodaru

Roman Širokov pravděpodobně již odehrál svůj poslední zápas za Zenit Petrohrad. Zkušený středopolař měl neshody s trenérem Lucianem Spalettim, a proto odešel do konce sezóny hostovat do FK Krasnodar. V létě se pak opora ruské reprezentace stane volným hráčem...

Nejlepším hráčem ruské ligy je podruhé za sebou Širokov

Roman Širokov byl zvolen nejlepším hráčem ruské nejvyšší soutěže. Dvaatřicetiletý záložník Zenitu Petrohrad vyhrál novinářskou anketu podruhé za sebou. Za ním skončili jeho brazilský spoluhráč Hulk a další útočník Alexandr Kokorin z Dinama Moskva.

Širokov stárne a začíná myslet na přestup do zahraničí

Roman Širokov se stal důležitou součástí základní sestavy Zenitu Petrohrad a ruského národního týmu, v 31 letech ale už má větší část kariéry za sebou a sám si to uvědomuje. Začíná tak myslet na zahraniční angažmá a nejvíce by se mu zamlouvala Anglie...

Širokov: Výsledek proti Itálii neodpovídal předvedené hře

Podle ruského fotbalisty Romana Širokova, který přispěl dvěma góly k páteční výhře 3:0 nad Itálií, neodpovídal výsledek zápasu předvedené hře. S úspěšnou generálkou před úvodním zápasem mistrovství Evropy s českým mužstvem však byl záložník Zenitu Petrohrad spokojen.

Kolchoz, řekl Rus Širokov o slovenské reprezentaci

Kupujte lístky na Euro! nabádá dnes ruský tisk fanoušky sborné po pátečním jednogólovém vítězství nad Slovenskem v Žilině. Ruští reprezentanti sice ještě musejí vyhrát na domácí půdě nad reprezentací Andorry, ale to hráči i komentátoři berou jako hotovou věc.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele