Reprezentační záložník Širokov dohraje sezónu v Krasnodaru

28.02.2014, 12:57
Aktuality
Roman Širokov pravděpodobně již odehrál svůj poslední zápas za Zenit Petrohrad. Zkušený středopolař měl neshody s trenérem Lucianem Spalettim, a proto odešel do konce sezóny hostovat do FK Krasnodar. V létě se pak opora ruské reprezentace stane volným hráčem...

Dvaatřicetiletý fotbalista přišel do Petrohradu v lednu 2008 z moskevských Chimek a díky svým výkonům se probojoval do ruské reprezentace, které dokonce dělá kapitána. Po šesti letech ovšem Zenit opouští, po sezóně mu totiž vyprší smlouva a k jejímu prodloužení s největší pravděpodobností nedojde.

V posledních měsících před mistrovstvím světa v Brazílii bude Širokov působit v FK Krasnodar. "Dohodli jsme se se Zenitem na podmínkách příchodu Romana Širokova, který bude hájit naše barvy do konce této sezóny," stojí v prohlášení aktuálně šestého celku ruské ligy.

Širokov v Petrohradu dvakrát vyhrál domácí ligový titul a v roce 2008 triumfoval v tehdejším Poháru UEFA. Odchovanec CSKA Moskva za Zenit odehrál 198 zápasů a vstřelil na středního záložníka úctyhodných 43 branek.

Autor: Petr Vaněček / en.ria.ru

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to magor.

Reagovat
kubys

To jsou kundy a přitom měl jít do Kazaně.

Reagovat
Filip12

legenda

Reagovat
Honda

Krasnodaru?

Reagovat
Filip12

Zenitu a Ruské kopané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jseš...

Reagovat
smazaný uživatel

Shirkov odchází na léto do Krasnodaru

Mezitím podepíše kontrakt v Zenit ještě na 2-3 roky

Spalletti odejde

Advocaat se vrátí

Shirokov se vrátí

Reagovat
FC Porto FC

Hulk pryč hlavně :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele