Další články

Real Madrid po Viníciusovi prodloužil smlouvu také s Rodrygem

Real Madrid prodloužil smlouvu s dvaadvacetiletým útočníkem Rodrygem. Brazilský fotbalista se "Bílému baletu" upsal do konce června 2028. Informoval o tom klubový web.

Real Madrid má další čtyři hráče v izolaci kvůli koronaviru

Nákaza koronavirem v kádru Realu Madrid se rozšířila na další čtyři hráče. Do izolace museli zamířit Gareth Bale, Marco Asensio, Rodrygo a Andrij Lunin, pozitivní test měl i asistent trenéra Davide Ancelotti. Oznámil to španělský klub v oficiálním prohlášení.

Real přišel kvůli zranění stehna o brazilského útočníka Rodryga

V Realu Madrid se budou muset v nejbližší době obejít bez útočníka Rodryga. Brazilský reprezentant si při středečním ligovém utkání s Granadou, které úřadující šampioni vyhráli 2:0, poranil stehenní sval. Vedení klubu očekávanou délku léčby neupřesnilo, podle španělských médií může chybět až tři měsíce.

Rodrygo si hattrickem v Lize mistrů splnil sen

Lepší domácí debut v Lize mistrů si útočník Rodrygo Goes těžko mohl představit. Osmnáctiletý brazilský fotbalista ve středu proti Galatasarayi Istanbul pomohl Realu Madrid třemi góly k vítězství 6:0 a stal se druhým nejmladším střelcem hattricku v soutěži.

Rodrygo po skvělém debutu za áčko Realu jenom těžko hledal slova

Povedený debut v prvním týmu Realu Madrid za sebou má Rodrygo. Talentovaný brazilský křídelník včera naskočil na závěrečných dvacet minut souboje s Osasunou a pod výhru 2:0 se podepsal uklidňující druhou trefou Bílého baletu. Po skončení zápasu se pak jeho jméno dostalo do souvislosti se zatím mnohem slavnějším krajanem Ronaldem...

Real Madrid získal brazilského mladíka Rodryga Goese

Velký brazilský talent Rodrygo Goes bude v budoucnu hrát za Real Madrid. Vítěz Ligy mistrů dnes oznámil, že se dohodl se Santosem na přestupu teprve sedmnáctiletého útočníka s tím, že transfer bude realizovaný až za rok, po Goesově dovršení osmnácti let, jak nařizují přestupová pravidla. Přestupní částka nebyla zveřejněna, podle španělských médií jde o 45 milionů eur (1,15 miliardy korun).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele