Kováč se těší na ostravskou premiéru pod Laudrupem

Fotbalisté moskevského Spartaku přicestují ve středu do Ostravy k utkání Poháru UEFA patřičně motivováni příchodem trenéra Michaela Laudrupa. Dánský kouč převzal tým oficiálně v neděli a od té chvíle připravuje mužstvo na čtvrteční pohárový souboj s Baníkem, který bude premiérou slavného internacionála na lavičce ruského klubu.

Kováč byl pro italské kluby příliš drahý, musel zůstat v Rusku

Pro českého reprezentanta Radoslava Kováče se každé přestupní období opakuje stejný rituál: zájem o něj mají vesměs italské kluby, ale pokaždé zájem ztroskotá na velké sumě, kterou si za českého hráče řekne Spartak Moskva. Podobné to bylo i letos v létě - zájem měla Sampdoria Janov a v závěru také AC Milán, jenže pro Kováče se nic nezměnilo a zůstal v Rusku.

Kováč by mohl zamířit do AC Milán

Marek Jankulovski by do obrany milánského AC mohl brzy dostat jednoho českého spoluhráče. Rossoneri v těchto dnech usilují o hostování Branislava Ivanoviče z Chelsea a pokud by tento transfer nevyšel, je další volbou italského velkoklubu Radoslav Kováč ze Spartaku Moskva...

20.08.2008 Aktuality 90 komentářů
Zaujalo nás

Kováč dostal pokutu, zaplatí ji Spartak

Radoslav Kováč dostal za nedávné sražení fanouška, který vběhl na hřiště v utkání ruské ligy, od disciplinární komise pokutu 30 tisíc rublů (asi 20 tisíc korun). Podle šéfa Spartaku Moskva Valerije Žiljajeva, který se místo Kováče zúčastnil pátečního disciplinárního řízení, nejspíš za hráče zaplatí pokutu klub.

Kováč chce změnu, už se dohodl na podmínkách se Sampdorií

Radoslav Kováč cítí, že po třech a půl letech ve Spartaku Moskva potřebuje změnu, proto má namířeno do Sampdorie Janov. S italským celkem je už obránce či záložník domluvený na konkrétních podmínkách smlouvy a nyní čeká, zda se mezi sebou dohodnou kluby. Jasno by prý mělo být nejpozději v horizontu tří až čtyř dnů.

Čeští reprezentanti se poprali v klubu

O českých reprezentantech se znovu mluví v negativním světle. Po noci s prostitutkami se tentokrát čtveřice Milan Baroš, Tomáš Ujfaluši, Radoslav Kováč a Martin Fenin zapletla nad ránem do bitky v pražském baru Kozička, tvrdí deník Blesk.

Nemůžu být naštvaný, že nehraju, říká Kováč

Když před dvěma lety bojovali Češi v posledním utkání mistrovství světa s Itálií o postup ze skupiny, dostal obránce Radoslav Kováč premiérovou šanci v základní sestavě. V neděli budou Češi hrát "o všechno" na Euru s Tureckem a Kováč netrpělivě vyhlíží, zda jej kouč Karel Brückner zase vytáhne jako žolíka z lavičky náhradníků.

Opustí Kováč po Euru Spartak?

Český fotbalový reprezentant Radoslav Kováč se po tříletém působení ve Spartaku může bezprostředně po Euru 2008 stěhovat. Generální ředitel Spartaku Sergej Šavlo totiž připustil, že bývalému hráči Sigmy Olomouc či pražské Sparty moskevský klub v odchodu bránit nebude.

Podle Kováče má český tým i bez největších hvězd na Euru šanci

Týmová pospolitost a také důvěra ve vlastní schopnosti může český národní tým na blížícím se fotbalovém Euru dovést hodně daleko, domnívá se stoper Radoslav Kováč. I bez Tomáše Rosického či Pavla Nedvěda je podle něj nynější výběr Karla Brücknera natolik silný, že může myslet přinejmenším na postup ze základní skupiny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele