Nemůžu být naštvaný, že nehraju, říká Kováč

14.06.2008, 13:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Zajda

No...možná že by to pomohla ale nevím kdo ví je to věc trenra...já bych ho asi zkusil místo Rozehnala

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal spíš Ujfalušiho na beka místo Grygery a Kováče na stopera k Rozehnalovi. Ale Karel ví nejlíp jak je to nejlepší!

Reagovat
smazaný uživatel

K Rozehnalovi? spíš místo něho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj misto Rozehnala.... taky si to myslim

Reagovat
Komat

Grygery by byla škoda...myslim, že hraje na tý pravý straně dost dobře a výborně se doplňuje se Sionkem.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz uz grygeru na lavicku na misto nej Pospecha ty se taky dobre doplnujou se Sionkem

Reagovat
Komat

Taky bych to tak viděl no...i Rozehnal je kvalitní obránce, ale v těch dvou zápasech dost chyboval a to by neměl. Navíc je Kováč můj oblíbenec a v zápase s Itálií tenkrát patřil k nejlepším hráčům na hřišti..

Reagovat
$dolar$

JJ misto Rozehnala

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě místo Rozehnala, ten hraje hrozný baroko poslední dobou... Krom toho Kováč se tehdy dostal na hříště kvůli červený kartě Ujfalušiho, jestli se nepletu.

Reagovat
Jajinek

Ježiš co histerčíte, neříkám, že hraje Rozi bůhvíjak dobře, ale jenom na základě jedné viditelné chyby proti Portugalcům ho tady všichni odepisujete. Proč? Ujfil pustil díky své laxnosti do šance Gomese a nic. Třeba proti Švýcarům nezahrál Rozi nejhůř, takže žádnou paniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vole skompletuj si celou letosni Rozehnalovu sezonu a pak neco pis.Hlavne ne takove hovadiny,ze udelal jednu chybu.Ten clovek chvilemi vypada,ze nestoji nohama na zemi.Prijde mi jako strasny flakac.I kdyz je to jednoznacne nejslabsi clanel nasi sestavy tak bych ho nechal hrat at uz si to vyzere.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze nahradi to neobratny kopyto rozehnala, ten hrac dokaze vyhrat jen hlavickovy souboje, proti technickym turkum by to kazil stejne jako proti portugalcum, ten hrac umi hrat nohama jeste hur nez peter crouch, rozehnal , misto nej urcite kovace, ten je slusny jak ve vzduchu tak i na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne 50% nasi sestavy umi nohama hur nez Peter Crouch.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by naskočit místo Rozehnala.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele