Kováč měl smíšené pocity z konce v Liberci i sestupu Olomouce

Radoslav Kováč končil sezonu se smíšenými pocity. Bylo mu líto, že se po roce a půl rozloučil s Libercem, kde za tu dobu zažil dva postupy z ligy do pohárů a skvělé tažení Evropskou ligou. Navíc jako olomoucký odchovanec soucítil s hráči Sigmy, kteří po remíze 1:1 na půdě Slovanu sestoupili.

Kováč má natržený sval a Liberci může chybět až několik týdnů

Liberečtí se možná budou muset až několik týdnů obejít bez svého kapitána Radoslava Kováče. Vyšetření odhalilo, že má natržený stehenní sval. ČTK to řekl liberecký kouč Jaroslav Šilhavý.

Kováč věří, že ho nečeká poslední pohárový zápas za Liberec

Může to být jeho poslední pohárový zápas za Liberec před letním odchodem do pražské Sparty, stoper Radoslav Kováč ale věří, že se tak v Alkmaaru nestane. Je přesvědčen, že Slovan má na to, aby v Nizozemsku smazal manko 0:1 z domácího duelu a dvojzápas úvodního kola vyřazovací fáze Evropské ligy otočil.

Kováč zůstal v Liberci kapitánem a sní o prodloužení cesty v EL

V české lize není výjimkou, že hráče, který neprodlouží smlouvu, přeřadí klub z A-týmu do béčka. Stoperovi Radoslavu Kováčovi se ale v Liberci nic takového nestalo. Na severu Čech dokonce zůstal kapitánem a jako lídr mužstva může s napětím vyhlížet svůj poslední půlrok pod Ještědem, odkud od léta zamíří do pražské Sparty.

Kováč se v létě vrátí do Sparty, upsal se jí na dva roky

Obránce Radoslav Kováč se v létě vrátí do Sparty. Čtyřiatřicetiletý fotbalista se s vedoucím celkem první ligy dohodl na dvouleté smlouvě a na Letnou přijde po skončení kontraktu v Liberci.

Sparta potvrdila, že jedná s libereckým obráncem Kováčem

Vedení Sparty Praha potvrdilo, že jedná s obráncem Radoslavem Kováčem z Liberce. Bývalý reprezentant by měl na Letnou přijít od léta, kdy mu v severočeském klubu skončí smlouva. Informoval o tom člen představenstva vedoucího celku první ligy Jakub Otava.

Kováč se údajně domluvil od nové sezony na smlouvě se Spartou

Bývalý reprezentant Radoslav Kováč se od příští sezony zřejmě vrátí do Sparty. V létě mu skončí smlouva v Liberci, podle informací webu isport.cz a televize Nova ji neprodlouží a domluvil se na angažmá právě s letenským týmem. V úterý má podepsat dvouletou smlouvu.

Kováč: Stavím postup vysoko, asi jsme trochu předběhli svůj vývoj

Když před rokem přišel Radoslav Kováč do Liberce, měli Severočeši v lize na kontě 19 bodů a hleděli spíš na to, aby co nejdřív opustili pásmo týmů ohrožených sestupem. Skvělým jarem se však vyšvihli na třetí příčku, vybojovali si účast v Evropské lize a v té ve čtvrtek po výhře v Estorilu slaví postup ze skupiny.

Kováč: Závěr podzimu nám nevyšel, ale odvedli jsme kus práce

Na hřišti se mohl ukřičet, jak vyčítal chyby spoluhráčům. A po zápase na Slavii musel liberecký kapitán Radoslav Kováč strávit další nepovedený výsledek. Prohra Severočechů 1:2 prodloužila výsledkovou krizi Slovanu z druhé poloviny podzimní části sezony.

Kováče těšil fantastický bod a byl rád, že se trefil Pavelka

Kapitán libereckých fotbalistů Radoslav Kováč označil nečekanou remízu 1:1 v Seville ve 4. kole Evropské ligy za fantastický výsledek a odměnu za bojovný výkon. Byl rád, že bod zařídil gólem právě David Pavelka, který si to prý za skvělý přístup zasloužil.

Kováč se po dlouhé době trefil nohou, těší ho dobrý vstup do EL

Když už se liberecký Radoslav Kováč brankově prosadí, bývá to většinou hlavou. V utkání Evropské ligy proti Estorilu ale vstřelil vítězný gól netradičně nohou, což se mu povedlo poprvé od angažmá ve Spartaku Moskva. Díky tomu mohl se spoluhráči slavit cennou výhru 2:1 a nadějný vstup do skupiny.

Kováče těšilo, že dal první gól po návratu a odčinil tím chybu

Liberecký kapitán Radoslav Kováč si po remíze 1:1 s Plzní oddychl, že po zimním příchodu do klubu konečně prolomil smůlu a vstřelil svůj premiérový gól po návratu ze zahraničí. Těšil ho o to víc, že jím odčinil zaváhání před inkasovanou brankou od Daniela Koláře a zajistil fotbalistům Slovanu cenný bod.

Kováč považuje cestu předkoly a postup přes Udine za pohádku

Když se Radoslav Kováč v zimě vracel do Čech, ani ve snu by ho nenapadlo, že se Slovanem poskočí ze středu ligové tabulky až na pohárovou třetí příčku a za tři čtvrtě roku s ním projde do základní skupiny Evropské ligy. Kapitán Slovanu považuje cestu předkoly, završenou dnešním postupem přes Udine, za malou pohádku.

Kováč: Zase jsme ukázali charakter, z toho mám radost

V duelu proti FC Curych se mohl ukřičet, jak bez ustání dirigoval své spoluhráče a občas jim vyčítal i naivní chyby. Po vítězném obratu v úvodním zápase 3. předkola Evropské ligy byl ale kapitán Liberce Radoslav Kováč šťastný za to, jak jeho tým otočil zápas se švýcarským favoritem.

Kováč: S Curychem nejsme favority, snad z nás spadne tlak

Nálepka outsidera vzájemného utkání s Curychem je podle kapitána Liberce Radoslava Kováče pro tým Severočechů před duelem 3. předkola Evropské ligy výhodou. Kováč poukazuje na to, jak se Slovan trápil v předchozím souboji se Skontem Riga, kdy se postup od Slovanu očekával.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele