Další články

Ve Znojmě zůstává Heinz, nováček angažuje brankáře Drobisze

Útočník Marek Heinz bude takřka jistě i v další sezoně působit ve Znojmě. Nováček první ligy je s ním na pokračování spolupráce prakticky dohodnutý, bývalý reprezentant dnes zahájil s týmem letní přípravu. Jihomoravský celek posílí několik hráčů, přichází například zkušený brankář Petr Drobisz, který figuroval v údajné korupční aféře.

Soud případ korupční kauzy Sigmy otevře v polovině října

Výslechem všech čtyř obžalovaných otevře v polovině října olomoucký okresní soud znovu korupční kauzu mezi celky Sigma Olomouc a Bohemians Praha. Její aktéři budou před tímto soudem vypovídat již podruhé. Okresní soudce je sice zprostil obžaloby, na základě odvolání žalobce mu byl však případ krajským soudem vrácen.

Korupční kauza Sigmy a Bohemians nekončí, žalobce se odvolal

Korupční kauza mezi Sigmou Olomouc a Bohemians Praha nekončí. Žalobce dnes podal proti rozsudku olomouckého okresního soudu, který všechny čtyři aktéry loni zprostil obžaloby, odvolání. ČTK to řekl státní zástupce Petr Matoušek. Případem se tak bude zabývat olomoucký krajský soud.

Odvolací komise potvrdila trest pro Drobisze v korupční kauze

Odvolací a revizní komise Fotbalové asociace České republiky potvrdila trest pro olomouckého brankáře Petra Drobisze v kauze údajné korupce z roku 2009. Hanácký gólman tak definitivně nesmí hrát 18 měsíců. Komise naopak zrušila trest bývalému sportovnímu řediteli Sigmy Jiřímu Kubíčkovi.

Olomoucký soud zprostil aktéry korupční kauzy obžaloby

Olomoucký okresní soud dnes zprostil obžaloby všechny čtyři aktéry korupční kauzy. Podle něj se neprokázalo, že by se mezi kluby Sigmou Olomouc a Bohemians Praha podplácelo. Neměl pro to dostatek jednoznačných důkazů. Přispělo k tomu i to, že údajná korupce byla nahlášena až po tři čtvrtě roku.

Drobisz i Obermajer u soudu přísahali na děti, že mluví pravdu

Olomoucký okresní soudce dnes přistoupil v korupční kauze mezi fotbalisty Sigmy Olomouc a Bohemians Praha již ke třetí konfrontaci. Svou verzi pravdy si z očí do očí vyříkali olomoucký brankář Petr Drobisz a tehdejší hráč střížkovského klubu Miroslav Obermajer.

Disciplinárka dala Olomouci za korupci stejné tresty jako poprvé

Disciplinární komise Fotbalové asociace České republiky dnes znovu potrestala Sigmu Olomouc odečtem devíti bodů a pokutou čtyři miliony korun za korupční jednání v kauze s Bohemians Praha. Brankář Olomouce Petr Drobisz nesmí 18 měsíců chytat a bývalý sportovní ředitel Sigmy Jiří Kubíček nesmí dva roky zastávat žádnou funkci ve fotbale.

Odvolací komise zrušila trest Olomouci za údajnou korupci

Aktualizováno. Odvolací a revizní komise Fotbalové asociace České republiky označila kvůli závažným procesním nedostatkům za neplatný trest disciplinární komise pro Olomouc za údajnou korupční aféru. Hanácký klub byl v srpnu potrestán odpočtem devíti bodů a pokutou čtyři miliony korun a brankář Petr Drobisz zákazem činnosti na rok a půl.

Rozsudek v korupční kauze nepadl, odročeno na říjen

Rozsudek v korupční kauze mezi Sigmou Olomouc a Bohemians Praha dnes nepadl. Olomoucký okresní soud odročil případ na říjen. Soudu se nepodařilo dokončit ani dokazování. Na příštím jednání se plánuje mimo jiné konfrontace mezi dvěma z obžalovaných.

Drobisz i Olomouc se proti verdiktu disciplinární komise odvolají

Brankář Sigmy Olomouc Petr Drobisz se stejně jako klub odvolá proti trestu disciplinární komise za korupční aféru. Olomouc kvůli ní přišla o devět bodů v tabulce první ligy a dostala pokutu čtyři miliony korun, Drobisz nesmí rok a půl hrát, navíc musí zaplatit pokutu 200 tisíc korun.

Olomoucký soud se bude korupcí zabývat na konci května

Případem korupční aféry mezi kluby Sigma Olomouc a Bohemians Praha se bude olomoucký okresní soud zabývat na konci května. ČTK to dnes řekl právní zástupce olomouckého klubu Petr Konečný.

Státní zástupce obžaloval čtyři aktéry korupční kauzy

Případ korupční aféry mezi kluby Sigma Olomouc a Bohemians Praha míří k soudu. Státní zástupce všechny čtyři aktéry obžaloval. Před soudem se tak budou zodpovídat olomoucký brankář Petr Drobisz, bývalý prezident Bohemians Praha Karel Kapr a tehdejší hráči střížkovského klubu Miroslav Obermajer a David Zoubek.

Drobisz posun v kauze nevidí a věří, že pro něj dopadne dobře

Olomoucký brankář Petr Drobisz nepřestává věřit, že korupční kauza nakonec dopadne v jeho prospěch. Klidný zůstává i poté, co policie v tomto týdnu uzavřela vyšetřování aféry a navrhla jeho obžalobu spolu s bývalým šéfem Bohemians Praha Karlem Kaprem a tehdejšími hráči střížkovského klubu.

Policisté navrhli obžalobu čtyř aktérů korupční kauzy

Olomoučtí policisté uzavřeli vyšetřování v případu korupční aféry mezi kluby Sigma Olomouc a Bohemians Praha. V kauze byli již dříve obviněni olomoucký brankář Petr Drobisz, bývalý prezident Bohemians Praha Karel Kapr a tehdejší hráči střížkovského klubu Miroslav Obermajer a David Zoubek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele