HN: Policie obvinila čtyři aktéry úplatkářské aféry

V aféře údajných úplatků, kterou v březnu rozpoutal tehdejší prezident klubu Bohemians Praha Karel Kapr, padla první obvinění. Podle Hospodářských novin policie obvinila brankáře olomoucké Sigmy Petra Drobisze z uplácení, Kapra a tehdejší hráče střížkovského klubu Miroslava Obermajera a Davida Zoubka z přijímání úplatku.

Obermajer i Drobisz si stojí za svým. Pomůže detektor lži?

Bývalý kapitán Bohemians Praha Miroslav Obermajer dnes před disciplinární komisí ČMFS prohlásil, že od olomouckého brankáře Petra Drobisze loni v květnu převzal obálku s 300.000 korun, které měly sloužit jako úplatek. Drobisz to odmítá. Disciplinární komice zvažuje pomoc detektoru lži.

Hráči Bohemians Praha odmítli korupční kauzu komentovat

Na rozdíl od svého šéfa Karla Kapra dnes fotbalisté Bohemians Praha odmítli komentovat rodící se korupční kauzu v první lize. Stejný postoj zaujal po ligovém utkání v Liberci i trenér Jaromír Jindráček. "Nebudeme se k tomu vyjadřovat," odpovídali na dotazy novinářů.

V zakončení ukázali svoji třídu, řekl gólman Drobisz o Evertonu

Setkání s Evertonem v prvním utkání 4. předkola Evropské ligy přineslo fotbalistům Olomouce kruté poznání v tom, že týmy na úrovni anglické ligy jsou schopny gólem potrestat každou chybu. Hlavně proto Sigma na půdě Evertonu prohrála jednoznačně 0:4, i když v poli takový rozdíl nebyl.

Drobisz je po operaci

Olomoucký brankář Petr Drobisz si v letošní sezoně s velkou pravděpodobností už nezachytá. Dvaatřicetiletá jednička Sigmy se v týdnu podrobila operaci pochroumaného menisku a ve dvou týdnech, které chybí do konce ligového ročníku, se stěží stihne úplně zotavit.

Drobisz nejsympatičtějším brankářem

Olomoucký Petr Drobisz vyhrál sedmý ročník ankety o nejsympatičtějšího brankáře fotbalové sezony. Jednatřicetiletý gólman získal v hlasování členů Společnosti Vlasty Buriana, která anketu organizuje, 30 bodů a o jedenáct porazil druhého Radka Sňozíka z Bohemians 1905. Na třetím místě skončil brněnský Martin Lejsal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele