Další články

Podle Buchty bral Zlín restart ligy jako začátek nové sezony

Zlín podle obránce Petra Buchty bral zápas 7. kola první ligy v Českých Budějovicích jako začátek nové sezony. "Ševci" po více než měsíční přestávce zaviněné pandemií koronaviru a předchozích třech porážkách v nejvyšší soutěži zvítězili na hřišti Dynama po obratu 2:1. Buchta k tomu přispěl vyrovnávacím gólem.

Odchodem Traorého se nemůžeme sesypat, říká stoper Zlína Buchta

Zlínským po slibném vstupu do ligy dochází dech. Výsledkově se jim přestalo dařit, což potvrdila domácí prohra v dnešní předehrávce jedenáctého ligového kola s Libercem 0:1. Z posledních tří zápasů získali pouze bod na Dukle. Výkonnostní pokles začal po odchodu tvůrce hry Ibrahima Traorého do Slavie.

Zlín posílil obránce Buchta z Bohemians

Zlín posílil obránce Petr Buchta z Bohemians 1905, který na jaře hostoval v Jihlavě. Pětadvacetiletý odchovanec brněnského fotbalu se zlínským klubem uzavřel tříletou smlouvu a dnes se zapojil do přípravy.

Buchta za remízu proti bývalému klubu slíbil půlku labutě

Obránce Petr Buchta si odpykal trest za vyloučení a vrátil se na ligové trávníky v zápase na půdě Bohemians 1905, odkud v zimě odešel na hostování do Jihlavy. Za cennou remízu 1:1 v 25. kole proti bývalému klubu slíbil pětadvacetiletý fotbalista spoluhráčům polovinu nadívané labutě.

Bohemians udrželi kádr pohromadě. Chtějí navázat na úspěšný podzim

Pražští Bohemians po podzimu kádr nijak výrazně nezměnili, což dává kouči Haškovi možnost dál s týmem koncepčně pracovat. Kam až Klokani na jaře doskočí?

Jihlava ubránila Ikauniekse, věří v pomoc Svědíka i talent z Dortmundu

Podzimních 10 bodů připoutalo Jihlavu na dno tabulky, poslední tým však před jarem nic nevzdává. Na Vysočině se snaží pro úspěch dělat maximum. Bude to však stačit?

Buchta bude hostovat v Jihlavě, Záviška v Bohemians 1905

Bohemians 1905 a Jihlava si pro jarní část sezony vyměnily po jednom hráči. Vysočinu posílí obránce Petr Buchta, do pražského klubu naopak zamířil záložník Jan Záviška. Oba by měli ve svých nových týmech hostovat do konce jarní sezony s možností následné opce na přestup.

Obranu Bohemians Praha 1905 posílil stoper Buchta

Bohemians Praha 1905 posílil bývalý brněnský obránce Petr Buchta. Čtyřiadvacetiletý stoper podepsal jako volný hráč s vršovickým klubem smlouvu na dva a půl roku. Bohemians o tom informovali na svém webu.

Buchta a Malík odcházejí z Brna

Brno opouštějí obránce Petr Buchta a defenzivní záložník Jan Malík. Třiadvacetiletý Buchta neprodloužil smlouvu a o rok starší Malík míří na zkoušku do Varny. Dvouletý kontrakt naopak v Brně uzavřel Jan Štohanzl, který naposledy působil ve Slavii Praha. Vedení klubu se dohodlo na prodloužení smlouvy s Davidem Paškem.

Buchta nechápal, že proti Příbrami dokázal dvakrát asistovat

Obránce Petr Buchta byl hlavním strůjcem dnešního vítězství Brna 2:0 nad Příbramí, když ve druhém poločase připravil góly Michalu Škodovi a Jakubu Řezníčkovi. Třiadvacetiletý zadák se divil, že se mu povedly hned dvě asistence, když za svou předchozí ligovou kariéru podle svých slov nedal jediný přesný centr.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele