Buchta bude hostovat v Jihlavě, Záviška v Bohemians 1905

23.01.2018, 16:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měly by ty týmy spíš brát na hostování hráče ze Sparty, Slavie a Plzně. Tito dva navzájem nemají svým novým klubům moc co nabídnout.. Peace

Reagovat
ratusek

Hradec rezignoval na ambice? Další hráč pryč. Ale nevím jestli hráli a byli oporami nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Bederka byl v mládežnických kategoriích ve Spartě, kde se potkal s trenérem Haškem. Je to ročník 95, měl by hrát základ ve druhé lize, ale nedařilo se mu to. Hradec ho asi pouští, že má hodně vlastních odchovanců, kteří se tlačí na tuhle pozici. Jinak s těma ambicemi nevím. V současné chvíli nemá podle mě Hradec ambice postoupit do ligy.

Reagovat
ratusek

Díky. No hlavně nemá stadion

Reagovat
Bohemak12

Má o nich někdo trošku větší přehled ? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

No určitě Hašek, kterej je zná ze Sparty a Pardubic . Bederka byl v mládeži ACS považován za velkej talent, možná trošku doplatil na to, že byl součástí obchodu za Koubka na trase Sparta-Hradec. Přeci jen na přechod do dospělého fotbalu není tým jako Hradec úplně optimální, tam daj v obraně vždycky přednost někomu zkušenějšímu v boji o záchranu než mladýmu klukovi. V Pardubících byl super. Záviška je zase přesně něco pro Haška st., typologicky bych ho přiřadil k Vaníčkovi, možná Reiterovi. Rychlej křídelní hráč. Oba se znají z Pardubic i s Haškem ml., v repre se zase potkali s Maškem. Tipuju, že do kádru zapadnout v pohodě. Uvidíme, jak se popasujou s 1. ligou se kterou moc zkušeností nemaj, ale na rozdíl od Jihlavy, respektive Hradce, by tu mohli mít větší pohodu, klid a šanci se prosadit. Bederka to bude mít přes Šmída a Krcha s Hůlkou určitě složitější. Pro Závišku bude hlavní konkurent pravděpodobně Luts.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

Byl bych tedy raději, kdybychom teď v zimě nikoho nepřiváděli a raději se zaměřili v létě na příchod Reitera a Nečase.

Reagovat
Kaká10

Reagovat
Kucka

Reagovat
Frantszek

Nadpis o dvou ženách a na obrázku chlap

Reagovat
Wat

Jasný, Jihlava má k dispozici Závišku takovou dobu, dá mu minimálně čuchnout. Když už hraje, dá zrovna dva góly, podá parádní výkon. V podobných výkonech pokračuje i v přípravě, má na to být rozdílovým hráčem, kterého klub potřebuje = pustí ho pryč. To je koncepce.

Reagovat
hilarious

na druhou stranu, stoper byl potřeba, a pokud chtěl Záviš za děvčaty do Práglu, tak bych mu asi v cestě nestál...já vítám podpis Schumiho, uvidíme jak se ty další nov jména chytnou, Mara vypadá taky dobře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele