Další články

Hertha si Pekaríka cení, ráda by ho zaměstnala i po konci kariéry

Je důležitou součástí klubu z hlavního města Německa už po několik let. I proto jednatřicetiletý Peter Pekarík podpisem prodloužil smlouvu s berlínskou Herthou o další dva roky a ve strukturách klubu možná zůstane i po skončení kariéry...

Pekarík se z Herthy stěhovat nebude, dohodl se na nové smlouvě

Peter Pekarík si ještě protáhne své angažmá v hlavním městě Německa. Slovenský obránce hraje od léta 2012 za berlínskou Herthu a smlouva mu běžela jenom do konce letošního června, klub se ovšem netajil přáním kontrakt prodloužit a nakonec dosáhl svého...

Pekarík si uchovává image gentlemana

Stále si drží na kontě gentlemanskou statistiku. Slovenský obránce Peter Pekarík ještě ve své kariéře nebyl ani jednou vyloučený a přitom atakuje hranici 500 odehraných zápasů...

Pekarík měl vykloubené rameno

Tři až šest týdnů stráví na marodce Peter Pekarík, obránce Herthy a slovenské reprezentace si ze včerejšího utkání s Ukrajinou odnesl vykloubené rameno.

Pekarík v lize čeká na gól, v přípravě dal už 2

Hertha se loni dokázala zachránit v 1. Bundeslize a na konfrontace s tamní elitou se znovu může těšit i zástupce kapitána Peter Pekarík. Slovenský obránce by svému zaměstnavateli rád přispěl i v ofenzivě a rád by změnil svou střeleckou statistiku, stále totiž čeká na svůj premiérový zásah...

Pekarík se teší na Bundesligu

Smolař Peter Pekarík je opět zraněný, se svým týmem už ale pomalu může slavit postup do Bundesligy. V posledních pěti zápasech stačí Hertě získat dva body.

Pekarík je v Turecku spokojen

Z dvaceti pěti duelů odehrál Peter Pekarík v tureckém Kayserisporu dvaadvacet. Hostování z německého Wolfsburgu hodnotí kladně. Tři duely nehrál pro problémy s lýtkem, nyní má problémy s naraženým stehenním svalem. Podle svých slov ale nejde o nic vážného.

Pekarík do Kayserisporu

Peter Pekarík odešel z Wolfsburgu do Kayserisporu, nikoli ale formou přestupu - slovenský obránce v tureckém klubu hostuje.

Pekarík chce odísť z Wolfsburgu

Slovenský reprezentačný obranca Peter Pekarík, ktorý oblieka dres nemeckého VfL Wolfsburg, si predstavoval túto sezónu trochu inak. Do zápasov nenastupoval pravidelne a dokonca klub zachraňoval príslušnosť medzi elitou až do posledného kola ligy. Pekarík tak premýšľa o odchode.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele