Další články

Remíza je spravedlivým výsledkem, byl to atraktivní zápas, shodli se Ancelotti s Guardiolou

Trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti i jeho protějšek na lavičce Manchesteru City Pep Guardiola se po úterním šlágru Ligy mistrů shodli, že výsledek 3:3 je spravedlivý. Úvodní čtvrtfinále na stadionu San Bernabéu nabídlo gólovou přestřelku, ze které podle Ancelottiho mohly vyjít vítězně oba celky. Guardiola ocenil svůj tým především za tři vstřelené branky na soupeřově hřišti.

Klopp ze mě udělal lepšího trenéra. Přeju si, aby se brzy vrátil, prohlásil Guardiola

Kouč hráčů Manchesteru City Pep Guardiola si myslí, že jeho protějšek Jürgen Klopp z Liverpoolu se brzy k trénování vrátí, jelikož svou práci až příliš miluje. V rozhovoru s BBC po nedělním šlágru 28. kola anglické ligy na Anfieldu (1:1) uvedl, že Klopp z něj udělal lepšího trenéra a z "Citizens" lepší mužstvo. Myslí si, že fotbal podobné osobnosti potřebuje.

Pogba jako Onana nebo Maradona. Dopingové případy, které vzbudily pozornost

Francouzský záložník Paul Pogba byl ve čtvrtek suspendován na čtyři roky poté, co měl pozitivní test na testosteron při antidopingovém šetření, které podstoupil 20. srpna 2023. Livesport Zprávy v této souvislosti připomínají další případy užití zakázaných látek, které otřásly fotbalovým světem.

Je to rival, ale bude mi chybět, řekl Guardiola o Kloppovi. V Barceloně se cítil stejně

Rozhodnutí německého kouče Jürgena Kloppa odejít po sezoně z Liverpoolu překvapilo i jeho rivala z Manchesteru City Pepa Guardiolu. Španělský trenér úřadujícího mistra Premier League a vítěze Ligy mistrů uvedl, že mu Klopp bude chybět, ale před zápasy proti Liverpoolu se mu bude lépe spát.

Už není co vyhrávat, uzavřeli jsme jednu kapitolu, řekl Guardiola

Podle trenéra Pepa Guardioly hráči Manchesteru City ovládnutím klubového mistrovství světa získali všechny trofeje a uzavřeli jednu kapitolu. Na tiskové konferenci uvedl, že už prý není co vyhrávat. Dvaapadesátiletý Španěl má pocit, že páteční triumf 4:0 ve finále nad brazilským Fluminense si hráči navždy zapamatují, jelikož znamená, že "Citizens" jsou nejlepším týmem na světě.

Důležitý obrat, ale chce to lepší koncovku, řekl Guardiola po výhře nad Crvenou zvezdou

Trenér Manchesteru City Pep Guardiola ocenil svůj tým za domácí obrat v úvodním kole Ligy mistrů proti Crvené zvezdě (3:1). Podle dvaapadesátiletého španělského kouče se ale úřadující šampioni milionářské soutěže musejí v dalších zápasech zlepšit v koncovce.

Celkové skóre neodráží dění v dvojzápase, shodli se trenéři City a Bayernu

Trenéři Pep Guardiola a Thomas Tuchel se shodli, že celkové skóre 4:1 ve prospěch Manchesteru City ve čtvrtfinálovém dvojzápase Ligy mistrů s Bayernem Mnichov neodpovídalo dění na hřišti.

Guardiola prodloužil s Manchesterem City smlouvu do roku 2021

Pep Guardiola by mohl zůstat trenérem fotbalistů Manchesteru City až do roku 2021. Španělský kouč po zisku anglického titulu prodloužil s klubem smlouvu, původní kontrakt by mu vypršel příští rok.

Guardiola: Mladí Angličané by měli chodit víc do zahraničí

Pep Guardiola věří, že anglickým fotbalistům by prospělo, kdyby z domácí Premier League častěji chodili do Evropy. Rozhodně by z toho podle něj profitovala reprezentace Albionu, která čeká na velký úspěch od světového šampionátu v roce 1966.

Guardiola se vyptával na Bayern, Toni mu ho doporučuje

Bayern bude po sezóně zřejmě shánět nového trenéra a najít by mohl v Pepu Guardiolovi. Bývalý trenér Barcelony si momentálně užívá dovolené, jeho někdejší spoluhráč z Brescie Luca Toni ale prozradil, že se ho na mnichovský klub vyptával...

Taktické změny nového tisíciletí #1: Guardiola a ti druzí

V novém seriálu pro vás připravujeme seznam herních prvků, které po přelomu tisíciletí nejzásadněji změnily tvář fotbalu. Prvním tématem bude vrtkavý osud hráčů v roli rozdělovačů přihrávek uprostřed pole: právě ti totiž v poslední dekádě zažili pořádnou "turbulenci".

Guardiola naznačil, že po příští sezoně v Barceloně skončí

Trenér Pep Guardiola naznačil, že příští sezona bude na lavičce Barcelony jeho poslední. Čtyřicetiletý bývalý španělský reprezentant uvedl, že po několika letech už hráči bývají unaveni z koučů a naopak.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele