Čelůstku těší atmosféra v Sunderlandu i přibývající body

Český obránce Ondřej Čelůstka si v Sunderlandu užívá uvolněnější atmosféru pod novým trenérem Gusem Poyetem i zlepšené výsledky z posledních zápasů. Angažmá v předposledním celku anglické ligy si čtyřiadvacetiletý fotbalista nadále pochvaluje.

Pozvánka do reprezentace korunovala Čelůstkovo zdařilé období

Obránce Ondřej Čelůstka si pochvaluje, že zažívá mimořádně vydařené období. V srpnu zamířil do prestižní Premier League, v Sunderlandu se okamžitě prosadil do základní sestavy a vše podtrhla dnešní premiérová pozvánka do seniorské reprezentace.

Čelůstku mrzí bída Sunderlandu i odchod trenéra Di Cania

Smíšené pocity prožívá v Sunderlandu Ondřej Čelůstka. Čtyřiadvacetiletý obránce je rád, že dostal od začátku v Anglii šanci a zasáhl do všech utkání v této sezoně Premier League. Na druhou stranu ho ale mrzí, že se svým týmem je po pěti kolech na posledním místě tabulky, což odnesl odvoláním trenér Paolo Di Canio.

Čelůstku debut v Sunderlandu potěšil, prohra prý byla smolná

Pro Ondřeje Čelůstku byl soutěžní debut v Sunderlandu zážitkem a velkou zkušeností. Domácí porážku 0:1 s Fulhamem v úvodním kole považuje za smolnou vzhledem k brance inkasované ze standardní situace. Jinak měl čtyřiadvacetiletý obránce z výkonu svého nového mužstva dobrý pocit.

Čelůstka věří, že si v Sunderlandu vybojuje reprezentační dres

Obránce Ondřej Čelůstka věří, že mu angažmá v Sunderlandu pomůže probojovat se do české reprezentace. Po přestupu do anglického klubu z Trabzonsporu se také těší na spolupráci s temperamentním trenérem Paolem Di Caniem.

Obránce Čelůstka odešel z Trabzonsporu do Sunderlandu

Obránce Ondřej Čelůstka odchází po dvou letech z Trabzonsporu a vyzkouší si anglickou Premier League v týmu Sunderlandu, kam zamířil na roční hostování. Dohoda by měla být zpečetěna během pondělka poté, co Čelůstka ještě během dneška podstoupí zdravotní prohlídku. Součástí dohody je také opce na možný přestup po skončení sezony.

Čelůstka kvůli zádům přišel o reprezentaci, teď se snaží o návrat

Kvůli vleklým potížím se zády za poslední dva měsíce odehrál jediný ligový zápas a ještě s lítostí musel v polovině listopadu odmítnout premiérovou nominaci do reprezentace před přípravným zápasem se Slovenskem. Teď už obránce Ondřej Čelůstka z tureckého Trabzonsporu vyhlíží lepší časy.

Gól na San Siru přinesl Čelůstkovi nejhezčí zážitky v kariéře

Když čtvrt hodiny před koncem svým vítězným gólem šokoval ve středečním zápase Ligy mistrů slavný Inter Milán na jeho hřišti, český obránce ve službách Trabzonsporu Ondřej Čelůstka byl na stadionu San Siro samou radostí doslova paralyzovaný.

Čelůstka definitivně přestoupil ze Slavie do Trabzonsporu

Obránce Ondřej Čelůstka definitivně míří z pražské Slavie do tureckého Trabzonsporu. Oba kluby se domluvily na podmínkách transferu a přestup bronzového medailisty z nedávného mistrovství Evropy do 21 let do druhého celku uplynulého ročníku turecké ligy byl dnes dotažen.

Čelůstka má namířeno ze Slavie do Trabzonsporu

Obránce Ondřej Čelůstka má namířeno z pražské Slavie do Trabzonsporu. Medailista z nedávného mistrovství Evropy do 21 let dnes v týmu tureckého vicemistra úspěšně prošel lékařskou prohlídkou a zítra začne se souhlasem Pražanů trénovat s novým klubem na soustředění v Nizozemsku.

O Čelůstku má zájem Trabzonspor, rozhodne se v příštím týdnu

Ondřej Čelůstka by mohl v letní pauze odejít z pražské Slavie do Turecka. O dvaadvacetiletého obránce, který startoval na nedávném evropském šampionátu jednadvacítek v Dánsku, usiluje druhý celek uplynulého ročníku turecké ligy Trabzonspor.

Čelůstka si na Euru chce říct o zahraniční angažmá

Na pravém kraji obrany ve středu statečně čelil výpadům španělských soupeřů, ale po prohraném zápase na Euru mu náladu nezvedla ani chvála, které se dočkal jako jeden z mála českých hráčů. Zadák reprezentace do 21 let a pražské Slavie Ondřej Čelůstka si zatím na turnaji drží vysoký standard a rád by si řekl o zahraniční angažmá.

Slávista Čelůstka zvažuje, jestli by mu zimní přestup pomohl

Ondřej Čelůstka má plnou hlavu starostí při pomyšlení na jarní část nejvyšší soutěže, v níž bude jeho Slavia hrát o holý ligový život. Na druhou stranu řeší i vlastní budoucnost, protože právě jeho prodej může "sešívaným" pomoci v těžké ekonomické situaci.

Čelůstka v Palermu složitě proniká do italské fotbalové školy

Ondřej Čelůstka na vlastní kůži poznává, jak těžké je prosadit se v italském fotbale. Ligové zápasy svého Palerma zatím urostlý obránce po lednovém příchodu z pražské Slavie sleduje pouze z tribuny, ale trpělivě vyčkává na chvíli, až i na něj trenér v nabité konkurenci ukáže.

Slávistický obránce Čelůstka bude hostovat v Palermu

Aktualizováno. Obránce Ondřej Čelůstka odchází ze Slavie na hostování do konce sezony do Palerma. Italský klub může využít následnou opci na přestup a podepsat s dvacetiletým hráčem smlouvu na čtyři roky. Slavia přitom nedávno oznámila, že Čelůstkův odchod padl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele