Další články

Čelůstka po třech letech opouští Spartu, nedohodl se na nové smlouvě

Ondřej Čelůstka po třech letech skončí ve Spartě. Čtyřiatřicetiletý stoper se s vedením úřadujícího mistra nedohodl na prodloužení smlouvy a k 30. červnu odejde jako volný hráč. Pražský klub o tom informoval na svém webu.

Hložek, Krejčí, Čech nebo Jágr. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Ondrovi

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 9. rokem charitativní podtext celé akce.

Čelůstka jde na operaci, letos se na hřišti už neobjeví

Trenér Sparty Brian Priske neočekává, že se stoper Ondřej Čelůstka vrátí před Vánoci. Třiatřicetiletý reprezentant podstoupí podle klubového twitteru příští týden operaci. Návrat záložníka a kapitána Ladislava Krejčího mladšího na hřiště probíhá podle dánského kouče pomaleji, než by si on i hráč představovali.

Jágr, Hložek, Vaclík či Souček. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Terezce

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 8. rokem charitativní podtext celé akce.

Hložek a Čelůstka mají zraněné koleno a přijdou o sraz české reprezentace

Sparťanští fotbalisté Adam Hložek a Ondřej Čelůstka, mají poraněné koleno a budou až několik týdnů mimo hru. Pražský klub o tom informoval na svých internetových stránkách. Oba hráči přijdou o nadcházející sraz české reprezentace, kterou čekají listopadové zápasy s Kuvajtem a Estonskem.

Bratři Čelůstkové: Je zvláštní hrát proti sobě, ani se nešpičkujeme

Podruhé v ligové kariéře nastoupili proti sobě bratři Tomáš a Ondřej Čelůstkové. Stejně jako vloni v prosinci i včera se z výhry radoval starší Ondřej, jehož Sparta porazila v Ďolíčku v 11. kole nejvyšší soutěže domácí Pardubice 4:2. Oba fotbalisté se shodli, že hrát proti sobě je zvláštní. Doufají, že jednou budou působit ve stejném týmu.

Co se stalo na jaře mezi Rangers a Slavií, jde úplně mimo nás, řekl Čelůstka

Podle obránce Ondřeje Čelůstky se fotbalisté Sparty před čtvrtečním utkáním 2. kola skupiny Evropské ligy proti Rangers vůbec nezabývají tím, co se v minulé sezoně v osmifinále přihodilo mezi celkem z Glasgow a Slavií. Odvetu poznamenala údajná rasistická poznámka hostujícího kapitána Ondřeje Kúdely k domácímu záložníkovi tmavé pleti Glenu Kamarovi.

Podle jednoho ze záběrů možná Čelůstka před dánským rohem lehce tečoval míč

Rozhodčí před úvodním dánským gólem v sobotním čtvrtfinále mistrovství Evropy v Baku proti českým reprezentantům možná nechybovali. Podle jednoho z opakovaných záběrů je možné, že se míč před rohovým kopem, z něhož Seveřané v páté minutě otevřeli skóre, přece jen lehce otřel o ruku bránícího Ondřeje Čelůstku.

Čelůstka: Chorvati jsou hračičky, ale když zahrajeme jako se Skoty, máme šanci

Obránce Ondřej Čelůstka je přesvědčen, že pokud čeští reprezentanti zopakují v pátečním druhém utkání základní skupiny na mistrovství Evropy proti Chorvatsku stejný výkon jako při pondělní úvodní výhře 2:0 nad Skotskem, mají velkou šanci znovu bodovat. Národní mužstvo si podle něj musí dát pozor na soupeřovy "hračičky" a především držitele Zlatého míče z roku 2018, záložníka Luku Modriče.

Sparťan Čelůstka: Rapid je možná nejhratelnější soupeř, ale jen na papíře

Stoper Ondřej Čelůstka si vzhledem k sedmiletému působení v Turecku přál, aby Spartě dnešní los ve švýcarském Nyonu přidělil za soupeře pro 2. předkolo Ligy mistrů Galatasaray Istanbul. Letenští se ale utkají s Rapidem Vídeň. Podle Čelůstky jde možná o nejhratelnější tým, ale pouze na papíře. Trenéra Pavla Vrbu zase těší, že jeho svěřence nečeká daleká cesta.

Je to psychická vzpruha a dobrý test před Skotskem, řekl Čelůstka

Generálka na Euro vyšla české reprezentaci podle stopera Ondřeje Čelůstky podle představ. Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého po pátečním debaklu v přípravě s Itálií 0:4 na Letné porazili Albánii 3:1. Čelůstka, který gólem stanovil konečné skóre, považuje výhru za psychickou vzpruhu a dobrý test před Skotskem, které bude v pondělí prvním soupeřem Čechů na mistrovství Evropy.

Čelůstka i Kalas jsou v pořádku, připraven nastoupit do generálky je i Hložek

Ondřej Čelůstka a Tomáš Kalas by o nadcházející evropský šampionát neměli přijít. Oba stopeři se už dali po zranění do pořádku a budou českému týmu k dispozici pro úterní závěrečné utkání před mistrovstvím Evropy na Letné proti Albánii. Trenér Jaroslav Šilhavý už bude moci počítat i s útočníkem Adamem Hložkem.

Podle sparťana Ondřeje Čelůstky se jeho bratr Tomáš trefí příště

Zápas 12. kola první ligy mezi Spartou a Pardubicemi svedl proti sobě bratry Ondřeje a Tomáše Čelůstkovi. Šťastnější byl sparťanský stoper Ondřej, který se gólem podílel na výhře Pražanů 2:0 nad nováčkem soutěže. Věří, že příště se branky dočká i jeho sourozenec, který za stavu 1:0 neproměnil velkou šanci. Zároveň přiznal, že příprava na utkání byla pestřejší než obvykle.

Čelůstka věří, že se Sparta v Teplicích naladila na těžkou sérii

Ondřej Čelůstka se po zranění vrátil do sestavy pražské Sparty, které pomohl k vítězství 1:0 v Teplicích a druhé udržené nule v aktuální prvoligové sezoně. Jednatřicetiletý reprezentant věří, že Letenské triumf na Stínadlech dobře naladí na následující tři těžké soutěžní zápasy včetně derby se Slavií.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele