Další články

Komličenko vysedává na lavičce, Dinamo mu nebude bránit v odchodu

Nikolaj Komličenko se stal terčem přestupových spekulací a mluví se o jeho odchodu z Dinama Moskva. Někdejší kanonýr Mladé Boleslavi v hlavním městě Ruska plní roli náhradníka a vedení je připraveno uvolnit ho formou hostování, k situaci se vyjádřil i agent samotného fotbalisty...

Nejlepší střelec české ligy Komličenko zamířil do Dinama Moskva

Mladou Boleslav opustil nejlepší ligový střelec Nikolaj Komličenko. Čtyřiadvacetiletý ruský reprezentační útočník přestoupil do Dinama Moskva, kde podepsal smlouvu na čtyři a půl roku. Informovala o tom hráčova agentura Sport Invest.

Komličenko je blízko přestupu z Mladé Boleslavi, jedná v Moskvě

Útočník Nikolaj Komličenko je blízko přestupu z Mladé Boleslavi do jednoho z moskevských prvoligových klubů. Středočeši informovali bez bližších podrobností na svém webu, že nejlepší ligový střelec jedná o angažmá v ruské metropoli. Podle isport.cz jde o aktuálně osmý tým Premier Ligy Dinamo.

Trenér Boleslavi Weber se v zimní pauze obává odchodu Komličenka

Trenér Mladé Boleslavi Jozef Weber po domácí prohře s Jabloncem 2:3 ve 20. kole první ligy přiznal, že se v zimní pauze obává odchodu kanonýra Nikolaje Komličenka. Bližší informace o možném přestupu ruského reprezentanta neuvedl. Nejvyšší soutěž by podle něho odchodem střeleckého rekordmana v rámci jedné sezony utrpěla.

Rekordman ligy Komličenko zůstal v Mladé Boleslavi

Nejlepší střelec minulého ročníku první ligy Nikolaj Komličenko nakonec zůstane v Mladé Boleslavi. O ruského útočníka se podle médií ucházel CSKA Moskva, vedení středočeského celku však dnes na klubovém webu informovalo o tom, že se s žádným ze zájemců nedohodlo.

Podle Webera musí Komličenko podávat ve hře lepší výkony

Útočník Nikolaj Komličenko prvním čtyřbrankovým představením v nejvyšší soutěži zařídil Mladé Boleslavi v 7. kole triumf 4:2 nad Českými Budějovicemi. Navzdory gólové erupci čtyřiadvacetiletého Rusa však trenér Středočechů Jozef Weber nebyl s jeho výkonem zcela spokojený.

Komličenko podle ruských médií přestoupí do Lokomotivu Moskva

Útočník Mladé Boleslavi Nikolaj Komličenko podle ruského webu championat.com přestoupí do Lokomotivu Moskva. Odchod rekordmana české soutěže v počtu branek v jedné sezoně do druhého celku minulého ročníku ruské ligy má být završen do konce týdne. Středočeši zájem moskevského klubu potvrdili.

EF Podcast #20: Jablonecká ostuda, bůh Kanga a ikona Zmrhal

Úvodní tři kola nejlepší ligy na světě a první předkola evropských pohárů s českou účastí jsou minulostí, a proto se sluší oprášit mikrofony a v současnosti se za událostmi minulých dnů jaksepatří ohlédnout. Výsledkem je jubilejní dvacátý EF Podcast, který je možná ještě šťavnatější než obvykle...

Mladá Boleslav cílí na šestku, počítá ale s odchodem Komličenka

Mladá Boleslav vstoupí do nové ligové sezony s cílem pohybovat se v první šestce, která zaručuje účast ve skupině o titul. Možná se ale bude muset obejít bez nejlepšího střelce uplynulého ročníku Nikolaje Komličenka, s jehož odchodem klub počítá.

Střelec Komličenko je poprvé v ruské reprezentaci

Útočník Mladé Boleslavi a nejlepší střelec české ligy Nikolaj Komličenko se poprvé v kariéře dočkal pozvánky do ruské reprezentace. Trenér Stanislav Čerčesov zařadil autora rekordního počtu branek v jedné sezoně v samostatné historii české soutěže do nominace na červnová domácí kvalifikační utkání o postup na mistrovství Evropy 2020 proti San Marinu a Kypru.

Hráčem sezony bude Hrošovský, Souček, nebo Komličenko

V nominaci na nejlepšího hráče první ligy jsou záložníci Patrik Hrošovský z Plzně, Tomáš Souček z mistrovské Slavie a útočník Nikolaj Komličenko z Mladé Boleslavi. Vítěz ankety Ligové fotbalové asociace (LFA) bude oznámen v pondělí na galavečeru v Národním domě na Vinohradech.

O Komličenka podle ruských médií usiluje PAOK Soluň

Ruský útočník Nikolaj Komličenko by mohl po sezoně opustit Mladou Boleslavi O třiadvacetiletého nejlepšího střelce české ligy a autora nejvyššího počtu branek v jedné sezoně se podle ruských médií zajímá řecký mistr PAOK Soluň.

Komličenko překonal střelecký rekord v jedné sezoně první ligy

Nikolaj Komličenko překonal střelecký rekord v rámci jedné sezony první ligy. Ruský útočník Mladé Boleslavi zaznamenal v první půli úvodního semifinále skupiny o Evropy nadstavbové části v Teplicích dvě branky a na kontě má v tomto ročníku už 26 gólů. O jeden trefu tak vylepšil dosavadní maximum jabloneckého Davida Lafaty ze sezony 2011/2012, kdy se hrálo ještě klasicky jen na 30 kol.

Mladá Boleslav získala kanonýra Komličenka na přestup

Nejlepší střelec ligy Nikolaj Komličenko přestoupil z Krasnodaru do Mladé Boleslavi. Třiadvacetiletý útočník ve středočeském klubu dosud hostoval a nyní s ním podepsal smlouvu na tři a půl roku. Boleslav o dohodě informovala na svých internetových stránkách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele