Hráčem s nejvyšší tržní hodnotou v lize je Hrošovský

Specializovaný server transfermarkt.de zrevidoval tržní hodnoty hráčů v české nejvyšší soutěži. Nejvyšší aktuální cenu už nemá rumunský záložník Sparty Nicolae Stanciu, ale předstihla ho hned trojice fotbalistů v čele s Patrikem Hrošovským z Plzně.

Komličenko ještě není připraven pro reprezentaci, řekl Čerčesov

Životní formu během probíhající sezóny prožívá Nikolaj Komličenko, jenž svými góly táhne Mladou Boleslav. Nedávno se proto objevily spekulace, že by bývalý mládežnický reprezentant Ruska mohl být povolán do seniorského výběru, ovšem kouč Stanislav Čerčesov o tom zatím není přesvědčený...

Komličenka vyšvihl zápas s Opavou do čela ligových statistik

Podílet se v jednom utkání na pěti gólech je chvályhodný počin v hokeji, natož pak ve fotbale. V ligovém duelu s Opavou se to ale povedlo mladoboleslavskému útočníkovi Nikolaji Komličenkovi, který jedním z nejproduktivnějších výkonů v soutěži řídil výhru 6:1 a kraluje statistikám této sezony.

Disciplinárka podmínečně prominula Komličenkovi zbytek trestu

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace vyhověla žádosti Mladé Boleslavi a podmínečně prominula Nikolaji Komličenkovi zbytek osmizápasového trestu za úder loktem do obličeje Davida Limberského z Plzně. Ruský útočník měl původně absentovat po zbytek podzimu, ale na poslední dva zápasy nově dostal jen podmínku. Může proto nastoupit už v pátek proti Dukle.

Komličenko má za zranění Limberského loktem trest na osm utkání

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace zastavila činnost Nikolaji Komličenkovi z Mladé Boleslavi na osm soutěžních zápasů. Ruský útočník byl potrestán za úder loktem, kterým plzeňskému obránci Davidu Limberskému způsobil zlomeninu v obličeji.

Komličenkův loket a zranění Limberského bude řešit disciplinárka

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace se bude zabývat úderem lokte Nikolaje Komličenka z Mladé Boleslavi, který v duelu 8. kola první ligy způsobil plzeňskému obránci Davidu Limberskému zranění v obličeji. Případ bude komise projednávat až 5. října, v neděli tak proti Jablonci může ruský útočník nastoupit.

Mladá Boleslav získala na hostování útočníka Komličenka

Mladou Boleslav posílí ruský útočník Nikolaj Komličenko, který přišel na roční hostování s opcí z Krasnodaru. Definitivně Středočeši dotáhli i příchod mladého gólmana Martina Jedličky z Příbrami a testují také australského útočníka bosenského původu Eliho Babalje z Adelaide.

Mladá Boleslav získá do útoku Komličenka a brankáře Agajeva

Kádr Mladé Boleslavi posílí ruský útočník Nikolaj Komličenko a ázerbájdžánský reprezentační brankář Kamran Agajev. V České televizi to řekl prezident klubu Josef Dufek. Oba transfery by měly být dotaženy v pátek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele