Další články

Kapitán Chorvatů Kovač oznámil konec reprezentační kariéry

Chorvatská reprezentace musí hledat nového vůdce. Záložník Salcburku Niko Kovač, který doposud nosil kapitánskou pásku, dnes oznámil konec působení v národním týmu. Sedmatřicetiletý středopolař chce uvolnit místo mladším hráčům.

Chorvatská reprezentace - záložníci

V dalším pokračování seriálu o chorvatské reprezentaci si můžete přečíst něco o její záloze. Zde hraje tolik individualit, že jsme se rozhodli dát jí samostatný prostor. Nekorunovaným králem je zde pochopitelně Luka Modrič, opora zálohy Tottenhamu.

30.12.2008 Životopisy 102 komentářů
Zaujalo nás

Kovač ještě váhá, v reprezentaci ale nejspíš skončí

Jedno rozhodování před sebou má Niko Kovač, kapitán chorvatské reprezentace dá v následujících dnech definitivní odpověď na otázku, zda uzavře svou kariéru v národním týmu. Vše zatím nasvědčuje tomu, že 36letého záložníka v reprezentačním dresu již nikdy neuvidíme...

Chorvatský kapitán Niko Kovač po ME skončí s reprezentací

Mistrovství Evropy bude pro kapitána chorvatské reprezentace Niko Kovače rozlučkou s národním týmem. Šestatřicetiletý záložník dnes své rozhodnutí oznámil německému listu Berliner Morgenpost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele