Další články

Zklamání českého jara? Pět zajímavých jmen stále čeká na první start

Zimní přestupové období obvykle nebývá tak akční jako letní, nicméně letos se ve FORTUNA:LIZE uskutečnilo hned několik zajímavých transferů. Některé posily však stále čekají na to, aby v nových týmech odehrály první ligové minuty. Kterých pět jmen zatím nedostalo šanci?

Slavia se chce zbavit Ihattarena, jedná s ním o ukončení spolupráce

Druhá šance se nekoná. Cesty Slavie a Mohameda Ihattarena se rozejdou, aniž by si hráč zahrál v sešívaném dresu. Tvrdí to alespoň zdroje serveru inFotbal.cz. Podle všeho se momentálně řeší ukončení smlouvy problémového hráče ve vršovickém klubu.

Ihattaren je v Nizozemsku stíhán, i kvůli ublížení na zdraví

Nizozemský fotbalista Mohamed Ihattaren, kterého v prosinci angažovala pražská Slavia, půjde před soud. Státní zastupitelství v Nizozemsku podle zpravodajské agentury ANP stíhá jednadvacetiletého ofenzivního záložníka kvůli ublížení na zdraví a vyhrožování z posledních dvou let.

Ihattaren se pokusí vzkřísit kariéru, podepsal smlouvu se Slavií

Slavia Praha oznámila podpis Mohameda Ihattarena. Někdejší nizozemský supertalent, který byl bez angažmá, podepsal s vršovickým klubem roční smlouvu s tříletou opcí...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele