Střelecký souboj bratrů Škodových vyhrál starší Milan ze Slavie

Utkání 26. kola Synot ligy mezi Slavií a Českými Budějovicemi nabídlo také střelecký souboj bratrů Škodových. Rodinný duel dvou útočníků vyhrál starší Milan, který dvěma góly zajistil Pražanům výhru 2:0. Hostující Michal mohl jako střídající hráč krátce před koncem za stavu 1:0 srovnat, ale mířil mimo a z protiakce jeho bratr definitivně rozhodl.

Kanonýr Škoda by rád ukončil čekání na první gól proti Spartě

Slávistický útočník Milan Škoda vstřelil v první lize už 36 gólů, s třinácti brankami dokonce vede tabulku kanonýrů této sezony, ale proti Spartě se ještě v nejvyšší soutěži nikdy netrefil. Bilanci chce vylepšit v sobotním derby na Letné, hlavně však doufá, že červenobílí dokážou velkého favorita překvapit a obrat o body.

Škoda je nejlepším hráčem února, mezi trenéry vyhrál Šilhavý

Nejlepším hráčem první ligy za měsíc únor byl zvolen Milan Škoda. Útočníkovi Slavie dali fanoušci v anketě Ligové fotbalové asociace přednost před Václavem Kadlecem ze Sparty a Danielem Kolářem z Plzně. Mezi trenéry už potřetí za sebou ovládl anketu jablonecký kouč Jaroslav Šilhavý, který dostal více hlasů než Luboš Kozel z Dukly a Petr Rada z Teplic.

Kadlec, Škoda a Kolář kandidují na fotbalistu měsíce

Na cenu pro nejlepšího hráče února v první lize kandidují Milan Škoda ze Slavie, Václav Kadlec ze Sparty a plzeňský Daniel Kolář. Mezi trenéry se o ocenění ucházejí teplický Petr Rada, Jaroslav Šilhavý z Jablonce a Luboš Kozel z Dukly. Nominaci dnes zveřejnila Ligová fotbalová asociace.

Škoda: Jsem rád, že mi to padá, ale ke spokojenosti chybí výhra

Milan Škoda se podepsal pod všech pět jarních gólů pražské Slavie. V duelu 18. kola nejvyšší soutěže s Teplicemi navázal na hattrick z minulého týdne v Liberci a osamostatnil se v čele tabulky kanonýrů, ke spokojenosti mu ale chyběla výhra. Červenobílí remizovali 2:2 a nevyužili šanci jít na páté místo tabulky.

Škoda dal první ligový hattrick, ale už prý odehrál lepší zápasy

Přestože se slávistický fotbalista Milan Škoda dnes v Liberci ve 166. ligovém utkání kariéry dočkal prvního hattricku, už prý odehrál povedenější zápasy. S jedenácti trefami v sezoně se dotáhl na nejlepšího střelce soutěže Libora Doška ze Slovácka, ale stále mu ještě schází dost branek k osobnímu cíli, který si dal před začátkem tohoto ročníku.

Škoda chce navázat na životní podzim a věří ve čtvrté místo

Milan Škoda v prosinci prodloužil smlouvu se Slavií a na jaře by rád navázal na životní podzim, během něhož nastřílel osm ligových branek. Věří, že se bude dařit i týmu a že se může posunout až na čtvrté místo tabulky.

Kanonýr Škoda ve Slavii prodloužil smlouvu do léta 2017

Útočník Milan Škoda prodloužil smlouvu se Slavií Praha do 30. června 2017. Klub o tom informoval na svém webu. Dosavadní kontrakt měl nejlepšímu střelci vršovického týmu skončit po této sezoně.

Škoda proti Dukle po pěti zápasech ukončil střelecký půst

Po pěti zápasech ukončil střelecký půst, ale velkou radost z toho útočník Milan Škoda neměl. Slavia totiž z dnešního malého pražského derby na Julisce s Duklou vytěžila jen bod za remízu 2:2, přestože nad soupeřem dvakrát vedla.

Škoda s Latkou po derby litovali zahozených šancí

Slávista Milan Škoda je v úvodu ligové sezony s šesti brankami nejlepším týmovým střelcem, v dnešním derby se Spartou ale v zakončení selhal. Za stavu 0:1 mohl v druhé půli vyrovnat, sám před brankářem ovšem hlavou mířil vedle a jeho celek nakonec utrpěl porážku 0:2. "Tolik šancí jsme si tady letos asi ještě nevytvořili," smutnil po utkání kapitán Slavie Martin Latka...

Škoda se těší, že si v Ďolíčku zahraje v útoku a ne v obraně

S třemi brankami je historicky nejlepším střelcem Bohemians 1905 proti Slavii, v sobotu ale zavítá Milan Škoda do Ďolíčku podruhé jako host v červenobílém dresu. Lídr tabulky kanonýrů se těší, že si ve vršovickém derby na rozdíl od minulé sezony zahraje v útoku, a rád by rozšířil svou sbírku šesti gólů.

Ligovým hráčem srpna je slávista Škoda, koučem Beránek

Útočník pražské Slavie Milan Škoda se stal srpnovým vítězem ankety o nejlepšího ligového hráče měsíce, kterou pořádá Ligová fotbalová asociace. Úspěch červenobílých v hlasování fanoušků stvrdil Miroslav Beránek triumfem mezi trenéry.

Na hráče měsíce Synot ligy kandidují Škoda, Došek a Pilař

O první cenu pro hráče měsíce v nové sezoně se ucházejí Milan Škoda ze Slavie, Libor Došek ze Slovácka a Václav Pilař z Plzně. Mezi trenéry za srpen kandidují Miroslav Beránek ze Slavie, Luboš Kozel z Dukly a Svatopluk Habanec ze Slovácka. Rozhodla o tom nově složená komise novinářů.

Kanonýr Slavie Škoda: Tabulku střelců mi asi vystřihne táta

Útočník pražské Slavie Milan Škoda po dvou nedělních gólech Liberci (4:1) bude minimálně do pátku nejlepším kanonýrem první ligy, což se mu prý nikdy v kariéře nepovedlo. Osmadvacetiletý fotbalista předpokládá, že tabulku střelců se čtyřmi zásahy u jeho jména mu na památku schová otec.

Škoda je rád, že mu to tam padá, vedení v tabulce zatím neřeší

Milan Škoda jako by symbolizoval vzestup Slavie. V minulém ligovém ročníku, kdy začal nastupovat jako stoper, neskóroval, ale poté, co se pod koučem Miroslavem Beránkem vrátil na obvyklý post do útoku, střelecky znovu ožil. Prosadil se před týdnem v prvním kole na Slovácku a k dnešní výhře 3:1 nad Ostravou přispěl dokonce gólem a asistencí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele