Největší ocenění je pro mě titul, řekl hráč sezony Škoda

Útočník Slavie Milan Škoda se sice stal hlavní hvězdou závěrečného galavečera ligy, kde získal ceny pro hráče sezony i nejlepšího střelce, stále u něj však převládala především radost ze sobotního zisku titulu. Více než sebe vyzdvihl spoluhráče a fanoušky klubu z Edenu.

Kapitán Slavie Škoda dostal cenu pro nejlepšího hráče první ligy

Nejlepším hráčem první ligy se stal útočník Milan Škoda, který jako kapitán dovedl Slavii Praha 15 góly k mistrovskému titulu. Druhé místo v hlasování trenérů, kapitánů jednotlivých týmů nejvyšší soutěže a novinářů obsadil kapitán Plzně Roman Hubník a třetí Martin Fillo z Teplic. Slavia ovládla i další ankety včetně Trenéra roku, kterým se stal Jaroslav Šilhavý.

Škodu netrápí, že se musí o pozici nejlepšího střelce ligy dělit

Slávistického útočníka Milana Škodu netrápí, že se musí dělit o titul krále střelců se sparťanem Davidem Lafatou. Za nejdůležitější při startu oslav mistrovského titulu před novináři označil to, že se fotbalistům Slavie podařilo dnešním vítězstvím 4:0 nad Brnem dotáhnout náročnou sezonu. Nyní se těší, až si poslechne před utkáním znělku Ligy mistrů.

Česká liga má poprvé dva krále kanonýrů Škodu a Lafatu

Česká liga má vůbec poprvé dva krále střelců. Milan Škoda ze Slavie a David Lafata ze Sparty se i po 30. kole dělí o první místo s 15 góly. Pro Lafatu je to už šestý triumf v pořadí kanonýrů za posledních sedm sezon, Škoda triumfoval poprvé. Navíc dosud nekraloval ani žádný jiný střelec Slavie.

Nejlepším hráčem ligy bude Fillo, Hubník, nebo Škoda

Nejlepším fotbalistou této sezony první ligy se stane teplický záložník Martin Fillo, plzeňský obránce Roman Hubník, nebo útočník Milan Škoda z pražské Slavie. Hlasováním o tom rozhodli kapitáni a trenéři ligových celků a zástupci médií. Vítěz bude vyhlášen na nedělním Galavečeru ePojisteni.cz ligy, který začne v 19:00 v přímém přenosu ČT2.

Slavia podle Škody v Boleslavi zvládla to, co mohla sama ovlivnit

Slávisté podle kapitána Milana Škody v utkání první ligy v Mladé Boleslavi vítězstvím 2:1 splnili, co mohli, aby měli boj o titul i nadále ve svých rukou. Útočník pražského celku před novináři přiznal, že cítí, že titul je blízko, podobný pocit však podle něj tým má během celé jarní části soutěže, kdy se drží na špičce tabulky.

Škoda: Nebyl to úplně náš zápas, o to větší radost z výhry máme

Útočník Milan Škoda si cenil dnešní vydřené výhry 2:1 nad Teplicemi o to víc, že se hráčům Slavie herně nedařilo tolik jako v předešlých zápasech. K vítězství a udržení čtyřbodového náskoku v čele ligy přispěl úvodní brankou, kterou se osamostatnil v čele tabulky kanonýrů.

Škoda se gólově dotáhl na bratra, škádlit se ale nebudou

Ideální vstup do jarní části sezony prožil útočník Milan Škoda. Jednatřicetiletý reprezentant vstřelil v duelu 17. ligového kola dvě branky a zařídil fotbalistům Slavie domácí výhru 2:0 nad Jihlavou. Navíc se s deseti brankami dotáhl na dva nejlepší kanonýry soutěže - sparťana Davida Lafatu a svého bratra Michala, který působí v Brně.

Fanoušci si prohlédli Eden, od Škody se dozvěděli, že zůstane

Přibližně 600 slávistických fanoušků dnes dorazilo do Edenu na závěrečnou akci po ligovém podzimu, po němž fotbalisté vršovického celku figurují na druhém místě tabulky. Vedení klubu otevřelo celý stadion veřejnosti a zájemci se tak mohli podívat do kabin, do masérny, na lavičku či do improvizovaného muzea, zároveň se potkali s hráči a mohli je také vyzpovídat.

Úspěšnou sérií nám vzrostlo sebevědomí, řekl Škoda

Série 12 ligových zápasů bez porážky se odrazila na výkonu fotbalistů Slavie Praha, kteří dnes v utkání druhého s třetím týmem tabulky uštědřili Zlínu krutou lekci. Autor dvou branek Milan Škoda prohlásil, že díky úspěšným výsledkům značně vzrostlo svěřencům trenéra Jaroslava Šilhavého sebevědomí.

Remízu ve vršovickém derby zařídili odchovanci soupeře

Remízu 1:1 ve vršovickém derby mezi fotbalisty Slavie a Bohemians 1905 zajistili svými brankami odchovanci soupeřova klubu. Skóre ve čtvrté minutě otevřel stoper "klokanů" Michal Šmíd, který vyrostl v Edenu, a dělbu bodů zařídil vyrovnávací trefou o devět minut později Milan Škoda. Ten přišel do Edenu z Ďolíčku.

Reprezentanti už jsou v Ostravě, k týmu se připojí i Škoda

Čeští fotbalisté už se v Ostravě připravují na úterní kvalifikační zápas s Ázerbájdžánem. K týmu se dnes připojí také uzdravený útočník Milan Škoda, který neodcestoval do Německa, aby doléčil zranění.

Škoda se zatím nepřipojil k reprezentaci, s Němci hrát nebude

K reprezentaci se zatím nepřipojil Milan Škoda. Slávistickému útočníkovi se obnovilo zranění z derby a v sobotním zápase kvalifikace mistrovství světa v Německu určitě nenastoupí. Mohl by se zapojit před úterním domácím utkáním s Ázerbájdžánem.

Reprezentaci doplnili nováčci Zmrhal s Droppou a Škoda

Trenér reprezentace Karel Jarolím doplnil nominaci na zápasy kvalifikace mistrovství světa v Německu a s Ázerbájdžánem o tři hráče. Kouč národního týmu překvapivě povolal dva nováčky, záložníky Lukáše Droppu z ruského Tomsku s Jaromírem Zmrhalem ze Slavie, a jeho spoluhráče z Edenu útočníka Milana Škodu.

Na blbce občas spadne štěstí, řekl Škoda po vstřeleném gólu

Slávistický útočník Milan Škoda si oddychl, že konečně zlomil své střelecké trápení z úvodu sezony, které trvalo pět soutěžních zápasů od odvety 2. předkola Evropské ligy proti Levadii Tallinn. Reprezentační útočník se trefil v 65. minutě dnešního duelu 4. ligového kola s Příbramí a přispěl k hladké výhře červenobílých 3:0.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele