Škoda a Hušbauer jednají o odchodu ze Slavie do zahraničí

Slavii by mohly opustit dvě dlouholeté opory, útočník a kapitán Milan Škoda a záložník Josef Hušbauer. Oba hráči jednají o novém angažmá v zahraničí a večer s týmem neodletí na soustředění do Španělska. Lídr české ligy o tom informoval na svých webových stránkách.

Hráčem prosince v lize je Škoda, trenérem Svědík

Hráčem měsíce v první lize za prosinec se stal slávistický útočník Milan Škoda. Nejlepším trenérem byl v posledním vydání ankety Ligové fotbalové asociace před zimní přestávkou zvolen kouč Slovácka Martin Svědík, který vyhrál podruhé za poslední tři měsíce. LFA o tom informovala v tiskové zprávě.

Slávista Škoda doufal, že neodehrál poslední zápas v Edenu

Slávistický kapitán Milan Škoda dvěma góly v duelu 20. ligového kola proti Českých Budějovicích potvrdil, že ho závěr podzimu zastihl ve skvělé formě. Po návratu do sestavy se prosadil v posledních třech letošních zápasech nejvyšší soutěže a už jen šest branek mu schází ke vstupu do Klubu ligových kanonýrů.

Zase se cítím jako plnohodnotný hráč, řekl slávista Škoda

Slávistický fotbalista Milan Škoda se po posledních dvou ligových kolech znovu cítí jako plnohodnotný hráč. V neděli první brankou v nejvyšší soutěži od srpna přispěl k domácí výhře Pražanů 2:0 nad Karvinou, včera si v předehrávce v Liberci vysloužil poprvé od 19. října místo v základní sestavě a k vítězství 3:0 pomohl úvodním gólem a asistencí.

Škoda při jubileu dal gól, ale mrzí ho, že teď moc nehraje

Útočník Milan Škoda naskočil v duelu 18. ligového kola proti Karviné k 300. utkání v nejvyšší soutěži a jubilejní start oslavil v nastavení gólem z opakované penalty, kterým pojistil výhru slávistických fotbalistů 2:0. Třiatřicetiletý hráč zaznamenal 91. branku v české lize a už jen devět tref mu chybí ke vstupu do Klubu ligových kanonýrů. Škodu však trápí, že v poslední době nastupuje jen sporadicky.

Škoda v den narození syna prožil gólově nejlepší zápas kariéry

Milan Škoda oslavil dnešní narození syna Matiase gólově nejpovedenějším zápasem v profesionální kariéře. Třiatřicetiletý slávistický útočník dal poprvé v jednom soutěžním utkání čtyři branky a nasměroval červenobílé k drtivé výhře 8:0 nad Vyšehradem ve 3. kole domácího poháru MOL Cupu.

Sérii v derby vnímáme, jdeme do něj se sebevědomím, řekl Škoda

Kapitán Milan Škoda je jedním z pěti pamětníků poslední porážky Slavie v pražském derby se Spartou. Červenobílí s velkým rivalem od března 2016 už osmkrát za sebou neprohráli a třiatřicetiletý útočník věří, že úspěšnou sérii v neděli na Letné natáhnou. Nečekal, že Sparta bude před derby ztrácet devět bodů, za favorita ale Slavii nepovažuje.

Vlček podle Škody hecoval hráče, zda ho někdo shodí z plakátu

Když útočník Milan Škoda před 12 lety ještě jako hráč Bohemians 1905 sledoval, jak Stanislav Vlček dvěma brankami v odvetě závěrečného předkola Ligy mistrů vystřelil hráčům Slavie památnou výhru 2:1 nad Ajaxem Amsterodam a premiérový postup do základní skupiny, nenapadlo by ho, že jednou do nejprestižnější klubové soutěže projde s červenobílými i on.

Skvělá generálka na Kluž, pochvaloval si slávista Škoda

Slávisté připustili, že jim vítězství v Českých Budějovicích dodá více klidu před úterním úvodním utkáním 4. předkola Ligy mistrů v rumunské Kluži. Obhájce domácího titulu vyhrál v předehrávce 6. ligového kola na jihu Čech hladce 3:0, byť všechny tři góly dal až po přestávce. V závěru hosté navíc trefili ještě břevno a jednu branku jim rozhodčí neuznal.

Škoda: Myslím si, že titul je jednoznačně zasloužený

Po dvou letech se fotbalisté pražské Slavie vrátili na ligový trůn, k čemuž jim dopomohla remíza 0:0 na hřišti Baníku Ostrava ve čtvrtém kole nadstavby. U obou prvenství nechyběl útočník Milan Škoda. Zatímco podle něj v ročníku 2016/2017 od červenobílých titul nikdo nečekal, nyní se museli popasovat s rolí favorita.

Nominaci reprezentace doplnili Darida, Frýdek a Škoda

Trenér české reprezentace Jaroslav Šilhavý doplnil nominaci na nadcházející utkání v Anglii a s Brazílií o tři hráče. Dodatečnou pozvánku dostali záložníci Vladimír Darida s Martinem Frýdkem a útočník Milan Škoda. Na poledním srazu národního týmu nechyběli kapitán Bořek Dočkal s brankářem Tomášem Vaclíkem, kteří kvůli zranění o víkendu nehráli. Trenéři věří, že je budou mít k dispozici.

Komise statistiků odebrala Škodovi gól proti Slovácku

Slávistický útočník Milan Škoda přišel o gól z pondělní dohrávky 22. kola první ligy proti Slovácku. Komise statistiků a historiků rozhodla, že šlo o vlastní branku, a připsala ji hostujícímu Vlastimilu Daníčkovi. V tiskové zprávě o tom informovala Ligová fotbalová asociace, která řídí profesionální soutěže.

Dokážeme se stmelit, trenéři to postavili skvěle, řekl Škoda

Kapitán Slavie Milan Škoda si po výhře 4:1 v odvetě 2. kola Evropské ligy v Genku pochvaloval, jak trenérům vyšly změny v sestavě. Autor dvou branek zároveň ocenil, že se tým po nedělní ligové porážce 0:2 v Plzni dokázal semknout a hned v dalším utkání nepovedený výkon odčinit.

Škodu mrzely promarněné šance, remízu 0:0 ale do odvety bere

Ačkoli kapitána Slavie Milana Škodu mrzely promarněné příležitosti bezbrankovou remízu s Genkem bere. I belgický soupeř měl totiž v úvodním utkání 2. kola Evropské ligy své příležitosti a pro odvetu je důležitější, že Slavia neinkasovala, než že sama neskórovala.

Kapitán Škoda se upsal Slavii do roku 2020

Kapitán Slavie Milan Škoda prodloužil s klubem smlouvu o jeden rok. Brzy třiatřicetiletý útočník se červenobílým upsal do června 2020. Slavia o tom informovala na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele