Další články

Fantasy Boost: Kapitán Watkins zajistil Matějíčkovi vítězství, v kurzu je Son

Kdo měl o uplynulém víkendu ve své Fantasy sestavě Ollieho Watkinse, mohl považovat 7. kolo za vysoce nadprůměrné už po předehrávce ve Villa Parku. Útočník Aston Villy totiž zapsal 23 bodů a bilancí 3+2 režíroval nečekanou demolici ambiciózního Brightonu. Pavel Matějíček si gólové exploze anglického snajpra užil dvojnásob, protože mu svěřil kapitánskou pásku. Jakožto nejlepší manažer v minilize na našem webu dosáhl v nabité konkurenci 726 soupeřů na 96 bodů.

Watkins, "the Korean guy" a (ne)VAR: 7. kolo Premier League v kostce

Zdá se, že Ollie Watkins je zpět ve skvělé formě z loňského ročníku. Po rozhodujícím gólu do sítě Chelsea (1:0) se útočník Aston Villy obsadil do hlavní role také v bláznivém utkání s Brightonem (6:1), v němž zazářil hattrickem. Nedařilo se naopak Erlingu Haalandovi a jeho Manchesteru City, který kousal první porážku v sezoně, konkrétně 1:2 ve Wolverhamptonu. Šlágr mezi Tottenhamem a Liverpoolem (2:1) s sebou i nadále nese pachuť kontroverze.

Almirón pokračuje v Newcastlu, Paraguayec prodloužil smlouvu

Newcastle United loni bojoval o záchranu v Premier League, letos útočí na příčky zaručující evropské poháry a velký podíl na tom má Miguel Almirón. Paraguayský záložník je s deseti brankami nejlepším střelcem Strak v nejvyšší soutěži a dnes vyřešil další budoucnost, když podepsal nový kontrakt...

K.O. pro Reds i Blues a povstání Spurs: 14. kolo Premier League v kostce

Poprvé od března 2021 kousal Liverpool ligovou porážku doma a umocnil hrůzostrašný začátek letošní sezony. Vyprodaný Anfield Road zmrazil v 89. minutě Crysencio Summerville a rozpoutal vlnu euforie Leedsu. Ve 14. kole se nedařilo ani Chelsea, kterou v Brightonu skolili Leandro Trossard a spol, naopak trio na špici nezaváhalo.

Almirón v laufu a Liverpool zpět na zemi: 13. kolo Premier League v kostce

Možná si vzpomenete. Během mistrovských oslav Manchesteru City si Jack Grealish rýpl do v té době neproduktivního Miguela Almiróna. Nyní se může smát paraguayský záložník. Šestou brankou v sezoně totiž opět vylepšil své kariérní maximum v Premier League a pomohl Newcastlu vyloupit stadion třetího Tottenhamu.

Úprk Ronalda a odstřel Gerrarda: 12. kolo Premier League v kostce

Nejlepší výkon Manchesteru United v sezoně degradoval Cristiano Ronaldo odchodem do kabin před závěrečným hvizdem. V utkání s Tottenhamem (2:0) dle vlastních slov neustál tíhu okamžiku, za což byl potrestán vyřazením z týmu pro sobotní šlágr s Chelsea. Vyřazením z týmu byl potrestán i manažer Steven Gerrard, ale na rozdíl od hvězdného Portugalce permanentně. Aston Villa ho po porážce 0:3 s Fulhamem propustila.

Foden a Trossard v Haa La Landu: 9. kolo Premier League v kostce

Galapředstavení hodné ovací vestoje odehrálo po reprezentační přestávce hned několik hvězd anglické nejvyšší soutěže. Do hlavní role se opět obsadil "bořič" rekordů Erling Haaland z Manchesteru City, kterému zdatně sekundovali spoluhráč Phil Foden a Leandro Trossard z Brightonu. Všichni si po závěrečných hvizdech odnesli domů zápasový míč, jenž je spojen s dosažením hattricku. Klobouk dolů, pánové.

Anfield Road rage: 23. kolo Premier League v kostce

V roce 1963 zastřelili Kennedyho. Beatles vydali své první studiové album, Martin Luther King všem řekl, že má sen, Vietnamská válka se začala otáčet ve prospěch komunistického severu... a Liverpool naposled prohrál tři domácí ligová utkání v řadě. Dlouhých 58 let neměli Reds na Anflied Road takovou krizi jakou coby úřadující šampioni prožívají nyní...

Salah se probral včas: 21. kolo Premier League v kostce

Takovou střeleckou krizi v Premier League ještě Mohamed Salah nezažil. Šest zápasů bez jediného gólu. Pro egyptského křídelníka zcela mimořádná situace. Stejnou šňůru sice natáhl už na přelomu února a března 2019, ale tehdy alespoň asistoval u jedné vlastní branky Alderweirelda v utkání s Tottenhamem. Vykoupení však přišlo - a pro Liverpool v tu nejvhodnější možnou dobu.

Newcastle zlomil přestupový rekord a přivedl Almiróna

Miguel Almirón bude hrát od této chvíle Premier League. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní univerzál se z Atlanty United přesunul do Newcastlu United, jenž zlomil rekord a opačným směrem poslal 24 milionů eur...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele