Další články

Mrzutý den pro Čechy v Ekstraklase. Sedm hráčů zažilo sestup

Nedělní výsledky polské nejvyšší soutěže byly vůči českým legionářům nekompromisní. Osud Bruk-Bet Termalicy zpečetila už odpolední remíza Śląsku Wrocław, mezitímco Wisła Kraków měla večer vše ve svých rukou i na dobré cestě, ale její kolaps na půdě Radomiaku Radom nakonec znamená také její první propad o patro níž po dlouhých 28 letech...

Hubínek s Mešanovičem přestoupili z Boleslavi do Niecieczy

Michal Hubínek a Muris Mešanovič přestoupili z Mladé Boleslavi do týmu nováčka polské nejvyšší soutěže Termalica Nieciecza. Středočeši o tom informovali v tiskové zprávě.

Hubínek se v lize trefil po roce a půl a hezčí gól nevstřelil

Poprvé od března 2018 se fotbalista Michal Hubínek zapsal mezi střelce. Čtyřiadvacetiletý záložník Mladé Boleslavi zvýšil dělovkou před vápnem v 49. minutě proti Ostravě na 2:0, čímž stanovil konečný výsledek. Hezčí gól v soutěži se mu podle jeho slov vstřelit nepodařilo.

Záložník Hubínek přestoupil z Bohemians 1905 do Boleslavi

Záložník Michal Hubínek přestoupil z Bohemians 1905 do Mladé Boleslavi. Se středočeským celkem, kterému po pěti kolech první ligy patří překvapivě poslední místo, podepsal dvaadvacetiletý hráč čtyřletou smlouvu. Klub o tom informoval na svém webu.

Hubínek trénuje v Mladé Boleslavi, jedná se o přestupu

Mladou Boleslav by měl posílit záložník Michal Hubínek. Mládežnický reprezentant začal s týmem trénovat a řeší se jeho přestup z Bohemians Praha 1905, kde ho kvůli žádosti o odchod v létě přeřadili do juniorky. Vršovický celek o tom informoval na svém webu.

Hubínek od kouče slyšel, ať víc střílí, a Slovácku dal krásný gól

Záložník Bohemians 1905 Michal Hubínek pomohl vítězným gólem k domácímu triumfu 2:0 nad Slováckem, které Pražany posunulo o další krok k prvoligové záchraně. Jednadvacetiletý fotbalista si prý vzal k srdci slova trenéra Romana Pivarníka, že se má častěji snažit zakončovat.

Hubínka první gól netěšil, protože Bohemians zajistil jen bod

Záložník Bohemians 1905 Michal Hubínek si proti Brnu připsal premiérový ligový gól kariéře, ale velkou radost z něj neměl. Fotbalisté pražského týmu totiž doma se Zbrojovkou pouze remizovali 1:1 a po deseti kolech nejvyšší soutěže zůstávají bez vítězství na předposledním místě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele