Další články

Rabušic hrál poprvé v sezoně od začátku a dal vítězný gól v derby s Jabloncem

Při absenci zraněného Jana Matouška dostal útočník Michael Rabušic poprvé v sezoně šanci v základní sestavě a návrat do zahajovací jedenáctky mu vyšel náramně. Třiatřicetiletý bývalý český reprezentant pomohl Libereckým úvodní brankou k výhře 2:0 nad Jabloncem ve 13. kole první ligy.

Gebre Selassie přidá v Liberci další sezonu, stejně tak Rabušic

Bývalý český reprezentant Theodor Gebre Selassie prodloužil s Libercem smlouvu na další sezonu. Pětatřicetiletý obránce se rozhodl i po poradě s rodinou pokračovat v kariéře, do Slovanu se vrátil vloni po devíti letech strávených ve Werderu Brémy. Severočeský klub na svém webu oznámil, že kontrakt na příští ročník uzavřel také o tři roky mladší nejlepší střelec týmu z minulé sezony Michael Rabušic.

Buďme rádi za dva góly, nebyl Rabušic zklamaný, že mu nevyšel útok na hattrick

Liberecký Michael Rabušic dal v dohrávce 21. kola první ligy proti Pardubicím posedmé v kariéře v utkání české nejvyšší soutěže dvě branky, a i když mu nevyšel útok na druhý hattrick, nebyl zklamaný. Dvaatřicetiletý bývalý reprezentační útočník považoval za hlavní, že přispěl k vítězství 4:1 a k první výhře Slovanu v jarní části sezony.

Všechno klaplo, těšilo jubilanta Rabušice po gólu bývalému týmu

Michael Rabušic z Liberce si pochvaloval, že v dnešní předehrávce 16. ligového kola v Brně všechno vyšlo. Jednatřicetiletý útočník se gólově prosadil proti klubu, za který posbíral první starty mezi elitou, a zároveň skóroval ve svém jubilejním 200. zápase v české nejvyšší soutěži.

Rabušic se na skupinu EL těší o to víc, že se nehraje česká liga

Útočník Michael Rabušic se s fotbalisty Liberce chystá už na svou třetí účast v základní skupině Evropské ligy. Pohárově nejzkušenější hráč Slovanu se na čtvrteční domácí zápas 1. kola s belgickým Gentem těší o to víc, že je kvůli koronavirové situaci v zemi přerušena česká liga. Nemyslí si, že Severočeši kvůli tomu budou oproti soupeři v nevýhodě.

Českou reprezentaci doplnili Rabušic, Poznar, Malínský a Sáček

Českou reprezentaci pro středeční zápas Ligy národů ve Skotsku doplnili útočníci Michael Rabušic s nováčkem Tomášem Poznarem a záložníci Tomáš Malínský s dalším debutantem Michalem Sáčkem. Kvůli koronaviru oproti nedělnímu utkání v Izraeli vypadl záložník či obránce Tomáš Holeš. Nominaci před dopoledním odletem do Glasgow zveřejnila Fotbalová asociace ČR (FAČR).

Mám to za sebou, pozvu kluky na večeři, řekl Rabušic po hattricku

Michael Rabušic z Liberce si oddychl, že se konečně dočkal prvního hattricku v české lize. Jednatřicetiletý útočník na něj v duelu 6. kola proti Příbrami dosáhl velmi nezvykle coby střídající hráč, který nastoupil až na posledních 33 minut. Po výhře 3:0 poděkoval spoluhráči Kamsu Marovi, že ho nechal kopat obě dvě penalty.

Rabušic: Postup do skupiny EL je nejvíc, co může Slovan dosáhnout

Útočník Michael Rabušic s fotbalisty Liberce už potřetí v kariéře prošel z kvalifikace Evropské ligy a další postup do základní skupiny si nesmírně užíval. Účast v hlavní fázi druhé nejprestižnější klubové soutěže je podle něj maximum, na co mohou Severočeši dosáhnout. Slovan v závěrečném 4. předkole doma porazil APOEL Nikósie 1:0.

Rabušic se modlí, aby se hráči Liberce nenakazili covidem-19

Liberecký Michael Rabušic se bude po vítězném utkání 3. předkola Evropské ligy na půdě FCSB modlit, aby nikdo ze severočeské výpravy nedostal koronavirus. V rumunském klubu se rozšířila nákaza covidem-19 a před zápasem mělo pozitivní test hned 15 hráčů a také někteří členové realizačního týmu. FCSB nakonec doplnil soupisku a mohl nastoupit, se Slovanem ale prohrál 0:2.

Liberecký žolík a oslavenec Rabušic pomohl zlomit Riteriai

Liberecký Michael Rabušic v zápase druhého předkola Evropské ligy na hřišti Riteriaie Vilnius vstřelil třetí gól hostů, kterým zřejmě definitivně zlomil odpor litevského outsidera. Zkušený útočník během povedeného střídání k důležité brance přidal i vybojovanou penaltu a spolu s dnešními 31. narozeninami oslavil vítězství 5:1 a postup do další kvalifikační fáze.

Rabušic dal gól bývalému klubu a měl dvojnásobnou radost

Liberecký Michael Rabušic měl v dnešním utkání 3. kola první ligy v Českých Budějovicích o motivaci postaráno, protože ještě před pár týdny v minulé sezoně oblékal dres Dynama. Třicetiletý útočník se proti bývalému klubu dokázal gólově prosadit a přispěl k výhře Slovanu 2:0. Spoluhráči od něho dostanou za odměnu večeři.

Rabušic bude už potřetí hrát za Liberec

Liberec angažoval posilu do ofenzivy. Na zkoušce uspěl zkušený útočník Michael Rabušic, který podepsal se Slovanem smlouvu coby volný hráč po konci v Českých Budějovicích. Třicetiletý trojnásobný reprezentant bude v severočeském týmu působit už potřetí v kariéře.

Rabušic bude Českým Budějovicím chybět možná do konce sezony

Fotbalisté Českých Budějovic přišli kvůli zranění na dlouhou dobu o útočníka Michaela Rabušice. Letní posila ligového nováčka má po pondělním zápase v Liberci poškozené vazy v koleni a do konce sezony si už možná nezahraje.

Rabušic hned v premiéře za České Budějovice skóroval

Útočník Michael Rabušic teprve před deseti dny přišel do Českých Budějovic. V utkání 8. kola se Zlínem poprvé za prvoligového nováčka nastoupil jako střídající hráč, hned po pár minutách se střelecky prosadil a pomohl novému týmu k vítězství 2:0.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele