Owen nás zachrání, nepochybuje Keegan

Ani na devátý pokus nedokázal Newcastle pod novým manažerem Kevinem Keeganem zvítězit. Straky na hřišti Birminghamu, konkurenta v boji záchranu, uhrály alespoň bod, který vyrovnávací trefou zajistil Michael Owen. A právě Owen podle Keegana dovede Newcastle k záchraně.

Owen se bojí o místo v reprezentaci

Anglický fotbalový útočník Michael Owen přiznal, že se obává o své místo v národním týmu poté, co nový trenér Fabio Capello dal přednost jiným hráčům. Osmadvacetiletá hvězda čelí dvěma krizím najednou, protože její tým Newcastle United dělí jen tři body od sestupového pásma v lize a nevyhrál už 12 zápasů po sobě.

Hráči chtěli Owena, Benitez upřednostnil Torrese

V Liverpoolu před letošní sezonou řešili otázku nového útočníka. Zkušenější hráči manažerovi Rafaelu Benitezovi doporučovali Michaela Owena, španělský kormidelník však na jejich rady nakonec nedal a vsadil na svého krajana Fernanda Torrese, který mu důvěru splácí vynikajícími výkony...

Owen se po spálení několika šancí omluvil spoluhráčům

Mizérie Newcastlu pokračuje a další hřebíček do rakve Magpies včera zatloukl Blackburn. Rovers si domů odvezli tři body za výhru 1:0 v duelu, jehož smutným hrdinou byl Michael Owen. Domácí kapitán neproměnil několik šancí a svým spoluhráčům se po zápase okamžitě omluvil...

Co se to děje s Newcastlem?

Recept, jak znovuvzkřísit zašlou slávu Newcastle United, měl znát a dodat Kevin Keegan, jenž dosedl na lavičku Magpies v lednu namísto odstoupivšího Sama Allardyce. Od té doby však Straky nevyhrály ani jeden zápas a propadají se tabulkou nadále čím dál, tím hloub.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele