Owen přemýšlí o konci kariéry

Bývalý anglický reprezentant Michael Owen přemýšlí o konci kariéry. Třicetiletý útočník se prý s fotbalem po sezoně rozloučí v případě, že s ním Manchester United neprodlouží smlouvu.

Owen věří, že se dostane do základu United

Michael Owen má před sebou druhou sezónu v Manchesteru United. V té první se 30letý útočník nedokázal natrvalo probít do základní sestavy, od března navíc marodil. Nyní je Owen zdravotně v pořádku a hodlá se dál bít o místo v sestavě Rudých ďáblů.

Owenovo zranění je vážnější. Přijde o zbytek sezony

Pro útočníka Michaela Owena předčasně skončila sezona. Třicetiletého fotbalistu Manchesteru United vyřadí ze hry zranění podkolenní šlachy, které utrpěl ve finále Carling Cupu.

Capello: Owena povolat nemůžu, nehraje pravidelně

Manažer anglické reprezentace Fabio Capello tvrdí, že pro nadcházející mistrovství světa v JAR útočníka Manchesteru United Michaela Owena nepovolá. Italský kouč se domnívá, že v jeho výběru nemůže figurovat hráč, který v klubu pravidelně nenastupuje.

Nenávistné reakce s Owenem nic neudělají, je si jistý Ferguson

Už tuto neděli je na programu jeden z nejatraktivnějších zápasů Premier League. V Liverpoolu se představí vedoucí Manchester United. Ten navíc přijede k zápasu poprvé s Michaelem Owenem, jenž byl několik let modlou právě fanoušků Reds.

Owen bude Manchesteru chybět kvůli zranění tři týdny

Útočník Michael Owen si ve středečním utkání Ligy mistrů obnovil zranění třísel a Manchesteru United bude chybět minimálně tři týdny. Devětadvacetiletý kanonýr tak může zapomenout i na případnou nominaci ke kvalifikačním zápasům proti Ukrajině a Bělorusku.

Ferguson si od Owena slibuje patnáct branek

Michael Owen nedávno přestoupil z Newcastlu do Manchesteru United a League Championship tak vyměnil za boje o velké trofeje. K získání alespoň jedné by měl sám přispět, manažer Sir Alex Ferguson počítá, že by Owen mohl dát patnáct branek...

Manchester představil Owena, tím prý posilování končí

Letní přestupové období pro Manchester United už prý skončilo. Manažer Alex Ferguson totiž při včerejším představení útočníka Michaela Owena prohlásil, že nikoho dalšího už jeho tým kupovat nebude. Owenovi zároveň vyhradil dres s oblíbeným číslem sedm.

Benitéz přiznal, že i on zvažoval angažování Owena

Manažer Liverpoolu Rafael Benitéz prozradil, že také on uvažoval o možnosti přivést Michaela Owena do svého hráčského kádru. Nakonec tak ale neučinil. Nemohl by mu totiž zaručit, že by v prvním mužstvu na hřišti strávil dostatečný počet minut.

Rush: Owen se v Manchesteru prosadí

Legenda Liverpoolu Ian Rush se zastal překvapivého přestupu Michaela Owena do Manchesteru United. Rush tvrdí, že Owen se mezi Rudými ďábly střelecky prosadí.

Owen přestupuje do Manchesteru United

Někdejší nejlepší fotbalista Evropy Michael Owen se stal překvapivou posilou Manchesteru United. Anglický mistr dnes podepsal s devětadvacetiletým útočníkem, jehož kariéru v posledních letech přibrzdila řada zranění, dvouletou smlouvu.

Manchester United prý chce angažovat útočníka Owena

Někdejší nejlepší fotbalista Evropy Michael Owen by se mohl stát překvapivou posilou Manchesteru United. Anglický šampion je však ochoten devětadvacetiletému útočníkovi nabídnout smlouvu pouze v případě úspěšných zdravotních testů.

Owen: Mám spoustu nabídek

Nad budoucností Michaela Owena zatím stále visí otazník. On sám si ale o příští angažmá starosti nedělá. O jeho služby se prý uchází mnoho zájemců, a to jak z Anglie, tak i ze zahraničí. Konkrétní však zatím není.

Owen vyloučil, že by v létě skončil s fotbalem

Podle anglických médií se chystá Michael Owen na konci sezóny skončit s fotbalem, útočník Newcastlu to ale vyloučil. Je ovšem stále nejasné, kde bude příští sezónu hrát, na St. James parku vyprší Owenovi smlouva.

50 nejlepších hráčů Liverpoolu

Mezi padesátkou nejlepších hráčů Liverpoolu, které vyhral deník The Times, je hned několik fotbalistů ze současného kádru Rafaela Beníteze. Nejvýše je z nich kapitán Steven Gerrard na druhém místě. Žebříček: 1. Kenny Dalglish, 2. Steven Gerrard, 3. John Barnes, 4. Graeme Souness, 5. Tommy Smith, 6. Kevin Keegan, 7. Alan Hansen, 8. Billy Liddell, 9. Jamie Carragher, 10. Roger Hunt, 11. Ian Rush, ...14. Robbie Fowler, 19. Michael Owen, 42. Jerzy Dudek, 46. Sami Hyypia, 50. Fernando Torres.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele